Quiz
Bo nie było widać - na przyszłość możesz informować w sb, że coś tu dodałeś 
--------------------------------------------------------
Będzie trudne, ale charakterystyczne - dawno, dawno temu mała Bridget, taka naprawdę mała, 5-6letnia płakał, że jej rodzice mogą się rozejść, a Ridge ją pocieszał. Potem ona opowiedziała mu dwa idiotyczne dziecięce dowcipy - jakie? Proszę o przypomnienie przynajmniej jednego. Rzecz jasna chodzi mi o ich polskie tłumaczenie przeczytane przez pana Olejniczaka
--------------------------------------------------------
Będzie trudne, ale charakterystyczne - dawno, dawno temu mała Bridget, taka naprawdę mała, 5-6letnia płakał, że jej rodzice mogą się rozejść, a Ridge ją pocieszał. Potem ona opowiedziała mu dwa idiotyczne dziecięce dowcipy - jakie? Proszę o przypomnienie przynajmniej jednego. Rzecz jasna chodzi mi o ich polskie tłumaczenie przeczytane przez pana Olejniczaka
Tak czy owak nie było niestety widać, a pytanie było bardzo proste 
--------------------------------------------------------------------------------------
Na moje już raczej nie będzie odpowiedzi, więc podam oficjalne
- Co ma sierotka?
- Sierotka Marysia.
- Dlaczego Robin Hood?
- Bo nie jadł.
Kurcze, aż mi się to głupio pisało
----------------------------------------------------------------------------------------
Nowe pytanie: co robiła Bridget po legendarnym pobycie u kolezanki a przed ponownym pojawianiem się na ekranie i skąd to wiemy?
--------------------------------------------------------------------------------------
Na moje już raczej nie będzie odpowiedzi, więc podam oficjalne
- Co ma sierotka?
- Sierotka Marysia.
- Dlaczego Robin Hood?
- Bo nie jadł.
Kurcze, aż mi się to głupio pisało
----------------------------------------------------------------------------------------
Nowe pytanie: co robiła Bridget po legendarnym pobycie u kolezanki a przed ponownym pojawianiem się na ekranie i skąd to wiemy?
Była na nartach , chyba gdzieś w Europie ( Włochy ) . Brooke o tym mówiła chyba Katie .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Brooke mówiła o tym Thorne'owi, akurat, gdy byli oni podsłuchiwani przez Erica (wtedy, co mu kosmyk zaczął opadac na czoło
) - że mogą iść do domu i wiadomo co robić
Aha, i nie padło z ekranu, że jest w Europie, tylko dopisaliśmy do tych nart teorię z byciem w Europie, żeby wytłumaczyć fakt, że olała gwiazdkę u Forresterów (że niby siedzi z rodzicami matki, skoro już przelaciała przez ocean
). Ale odpowiedź uznaję 
Kiedyś Sheila zaprosiła swoich gości do domu Forresterów i tam groziła im śmiercią . Potem wymierzyła broń w Stephanie aby ją zabić ale dwie osoby wyszły przez Steph i stwierdziły że najpierw to musi zastrzelić. Kto to był
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
DeaconFan pisze:Ridge i Brooke?