Radio i telewizja
-
GL Forever
A moje info pochodzi z www.pajacyk.pl
Magda Mołek jest boska
Dzisiaj w DD TVN był pokazany jej wywiad ze światowymi gwiazdami - Penelope Cruz i Nicole Kidman. I wydaje się, że to ona powinna być speszona, może podniecona czy cokolwiek ( w końcu rozmawia z mega gwiazdami!!! ). A tu wręcz przeciwnie, one wyglądały na jakieś speszone i nieśmiałe, natomiast miałem wrażenie, że Magda patrzy na nie z pogardą, podczas ich odpowiedzi myśli, co zje na obiad, a w oczach ma tylko jedno - żeby one przypadkiem jej nie dotknęły

Dzisiaj w DD TVN był pokazany jej wywiad ze światowymi gwiazdami - Penelope Cruz i Nicole Kidman. I wydaje się, że to ona powinna być speszona, może podniecona czy cokolwiek ( w końcu rozmawia z mega gwiazdami!!! ). A tu wręcz przeciwnie, one wyglądały na jakieś speszone i nieśmiałe, natomiast miałem wrażenie, że Magda patrzy na nie z pogardą, podczas ich odpowiedzi myśli, co zje na obiad, a w oczach ma tylko jedno - żeby one przypadkiem jej nie dotknęły
Właśnie miałem dzisiaj napisać, że DDTVN ostatnio stało się niesamowitym programem. Dzisiaj były 3 wielkie gwiazdy, niedawno było Colin Firth. Z tym, że nie kręcili tego w Polsce na pewno. Ale za to wczoraj w studio był Max Ryan - aktor, który gra kochanka Samanthy w 2. części "Seksu w wielkim mieście"! Jest on w 1/4 Polakiem. Nie znałem go wcześniej, ale to i tak wielka gwiazda jak na program poranny w polskiej tv. Niedawno też był wywiad z Alicją Bachledą - Curuś, która od dawna milczała i nikomu nie udzielała wywiadów. Brawa dla TVNu!
Mnie w pewnym sensie się to bardzo podoba, że potrafi mieć taki dystans do wszystkiego i wszystkich i nawet rozmawiając z samym Michaelem Jackosnem, Królową Elżbietą, czy z Józefem Piłsudskim ona myślałaby tylko o tym, żeby te osoby jej nie dotknęły lub nawet się zbytnio do niej nie zbliżyły
Ta jej niedostępność jest właśnie bardzo pociągająca.
A z drugiej strony mi jej szkoda, że zamiast prowadzić największe gale i imprezy w Polsce siedzi w programie śniadaniowym
Teraz tak mi się przypomniały jej miny, jak w TzG musiała tańczyć z Hubertem i ten ją całą obmacywał
To musiał być dla niej horror...
A z drugiej strony mi jej szkoda, że zamiast prowadzić największe gale i imprezy w Polsce siedzi w programie śniadaniowym
Teraz tak mi się przypomniały jej miny, jak w TzG musiała tańczyć z Hubertem i ten ją całą obmacywał
Nie wiem co w tym fajnego. Ale rozumiem. Każdy ma jakieś swoje zboczenia xDDamians pisze:Mnie w pewnym sensie się to bardzo podoba, że potrafi mieć taki dystans do wszystkiego i wszystkich i nawet rozmawiając z samym Michaelem Jackosnem, Królową Elżbietą, czy z Józefem Piłsudskim ona myślałaby tylko o tym, żeby te osoby jej nie dotknęły lub nawet się zbytnio do niej nie zbliżyły