Rodziela w realnym życiu. Jest wiele takich przypadków rocznie.sharkinator pisze:Rodzeństw się raczej nie rozdziela, to najgorsze co by mogło im się przytrafić.
Ale to serial...
Rodziela w realnym życiu. Jest wiele takich przypadków rocznie.sharkinator pisze:Rodzeństw się raczej nie rozdziela, to najgorsze co by mogło im się przytrafić.
Ostatnio zmieniony 2021-06-12, 22:19 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
No niestety - poza "Klanem" chyba wszystkie polskie soap opery boją się tych recastów jak diabeł święconej wody. Pomijam tu sytuacje, gdy bohater kiedyś był nastolatkiem i powraca po latach starszy. Szkoda, bo Kinga z "Na Wspólnej", Paweł Krzyżanowski z "Pierwszej miłości" czy Małgosia z "M jak miłość" powinni w końcu powrócić z nowymi twarzami...B@r pisze:Przy odgrzebaniu wątku Kingi łudziłem się, że ona w końcu znajdzie się żywa, ale gdy zapytałem o to aktorkę na Instagramie to odpisała, że nie wraca, a recastu raczej tu nie ma się co spodziewać…
Ostatnio zmieniony 2021-08-03, 16:08 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wątek o „Pierwszej miłości”, by tylko jedno zdanie nie na temat pisać?Danio_100 pisze:W przypadku Pawła Krzyżanowskiego byłby to już drugi recast xD
To córka Tomasza Oświecińskiego - Maja.DeaconFan pisze:Nie wiem, kim jest dziewczynka domagająca się zwrotu telefonu od nauczycielki, ale gra fajnie.
OMG, Elka jedna z bardziej irytujących postaci w tym serialu ever.DeaconFan pisze:Podobają mi się postacie grane przez Paulinę Chapko
Ostatnio zmieniony 2021-10-23, 09:56 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 2022-03-11, 01:45 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 2 razy.
Można uczyć bez kursu pedagogicznego lub bez wykształcenia kierunkowego, czasem tak się robi gdy nie ma kogo zatrudnić.B@r pisze: Albo Kasia szuka pracy i zostaje zatrudniona w szkole Danki, mimo że nie ma skończonego kursu pedagogicznego, a bez tego nie można nauczać.
Naciągane jest też to, że Dankę wiecznie od lat nachodzą w domu przeróżni uczniowie. Już widzę jak w realnym życiu tak wszyscy wiedzą, gdzie mieszka ich dyrektorka i chodzą do niej po porady.![]()
To już tyle lat? Aż tak wiele to się w tej czołówce nie zmieniło, ba, uważam że jest dobra i wciąż aktualna. Pomimo wielu zdrad główni bohaterowie wciąż są większości razem ze sobą, mało był też odejść z serialu. Na 36 postaci w czołówce nie występuje już tylko 4 (Ola, Dominik - choć mieli gościnne występy oraz Kinga i stara Ula), jak na tak leciwą czołówkę to jest jakiś fenomen! Oczywiście można by dodać Igę, Elę i Julkę, Mikołaja i Ksawerego czy jeszcze kilka postaci, ale w którym serialu w czołówce są wszystkie postaci? W Klanie jest raptem 8. Ja nie chcę zmiany, bo jeszcze nie daj Boże czepią się piosenki Krawczyka, tak jak schrzanili piosenkę końcową.Zapowiadali, że w tym sezonie będzie nowa czołówka, a ciągle jej nie ma póki co. To już denerwujące patrzeć na postaci, których od dawna nie ma jak Kinga czy Ola, stara Ula, albo na osoby, które były dziećmi, ale już dorosły. Obecny opening jest już aż 8 lat. Z polskich seriali to chyba tylko „Pierwsza miłość" aktualizuje czołówkę w miarę regularnie i „Na dobre i na złe"?