Lektorzy i tłumacze odcinków

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ale mi chodziło o podobieństwo głosu, a ty podałeś Ostałowska bo ją lubisz z m jak miłośc:/
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Oj... czy dla Stephci Bożena Dykiel to właściwy głos - przecież ona ma głos takiej przekupki z rynku... Proponowałbym jakąś panią bardziej dostojną, z klasą i inteligencją... :)
Dla Eryka nienajgorszy byłby głoś Marka Kondrata lub wspaniałego Krzysztofa Kolbergera....
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Bartex pisze:Proponowałbym jakąś panią bardziej dostojną, z klasą i inteligencją... :)
Masz na myśli o głosie, który kojarzy się z klasą i inteligencją? Tylko, że stefa to wredny, ciemny, dziki babsztyl, więc twoja to co proponujesz nie wchodzi w grę. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Brooklyn pisze:
Bartex pisze:Proponowałbym jakąś panią bardziej dostojną, z klasą i inteligencją... :)
Masz na myśli o głosie, który kojarzy się z klasą i inteligencją? Tylko, że stefa to wredny, ciemny, dziki babsztyl, więc twoja to co proponujesz nie wchodzi w grę. ::krzyw::
No ja sądzę inaczej ale to nieważne...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

B@r pisze:Dla Taylor Dominikę Ostałowską. :serce: :serce:
Świetny wybór - dwie nudne, rozmemłane osoby :ziewam:

Dziwię się B@R jak do Twoich gustów (powyższych) pasuje uwielbiana przez Ciebie Dona - kobieta z ikrą i fantazją :roll: :shock:
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Bartex pisze:Oj... czy dla Stephci Bożena Dykiel to właściwy głos - przecież ona ma głos takiej przekupki z rynku... Proponowałbym jakąś panią bardziej dostojną, z klasą i inteligencją... :)
Beata Tyszkiewicz. :P Wątpie jednak zeby zgodziła sie kiedykolwiek...
Awatar użytkownika
mailo

Bartex pisze:Oj... czy dla Stephci Bożena Dykiel to właściwy głos - przecież ona ma głos takiej przekupki z rynku... Proponowałbym jakąś panią bardziej dostojną, z klasą i inteligencją... :)
Dla Eryka nienajgorszy byłby głoś Marka Kondrata lub wspaniałego Krzysztofa Kolbergera....
heeh to był żart, bo Bożena Dykiel ma faktycznie taki głos. Po prostu kocham Stefe i chce dla niej tego co "najlepsze" :mrgreen:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Stefcia ma świetny głos w oryginale. Bardzo lubię oglądać odcinki w oryginale, bo naprawdę przyjemnie jej się słucha... Te ostatnie wrzeszczane scenki z Brooke w Dużym Misiu (czyt. Big Bear) były genialne.. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Słyszeliście jak dziś lektor przeczytał: Moda..... na sukces. Odcinek dwa tysiące..... dziewięćsetny.... :D ale się uśmiałem!
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Lektor jest spox :D co wy od niego chcecie :?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nic, ja się przyzwyczaiłem już do niego i jego głos kojarzy mi się z MNS czyli kojarzy mi się dobrze! Jednak denerwujące jest to podkreślanie który odcinek!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem ciekaw jak dzisiaj będzie tłumaczył pewną scenę ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja też, tą dzisiejszą... ::rad:: ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Jesli chodzi wam o utwory które śpiewały Brooke I Macy, to musiał je prztłumaczyć (chociaz wiem ze Adex tego nie lubi:), bo słowa były b. znaczące.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No i przetłumaczył.... Ech, ale dużo osób umie angielski to by zrozumieli... :zeby: ::jezyk::
Lektor kiedyś nie tłumaczył piosenek, a od jakiegoś czasu tłumaczy... ::kwasny:: :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ