Wydaje mi sie ,że jest w zbyt wielkiej furi,żeby jej wybaczył.Sztuczki Brook też chyba nie pomogąpaulincia pisze:Przecież tego nie wiadomo czy odejdzie od niej czy nie... Być może jej wybaczy...Cosmo pisze:Nie będzie trójkąta Ridge/Brooke/Thorne bo Thorne nie chce słyszeć o Brooke i na pewno od niej odejdzie a Brooke będzie miała ważniejsze rzeczy na głowie niż przekonywanie go żeby został z nią (tj. odpieranie ataków Steph i uwodzenie Ridge'a).
Ulubiony trójkąt miłosny
Czy naprawdę wierzysz że Thorne mógłby wybaczyć Brooke?paulincia pisze:Przecież tego nie wiadomo czy odejdzie od niej czy nie... Być może jej wybaczy...Cosmo pisze:Nie będzie trójkąta Ridge/Brooke/Thorne bo Thorne nie chce słyszeć o Brooke i na pewno od niej odejdzie a Brooke będzie miała ważniejsze rzeczy na głowie niż przekonywanie go żeby został z nią (tj. odpieranie ataków Steph i uwodzenie Ridge'a).
- PetroPython
Thorne obudził się z ręką w nocniku, bo uświadomił sobie, że miał wierną i kochającą go Macy dosłownie na wyciągnięcie ręki, a nie wykorzystał tego. Co do Brooke i trojkątów miłosnych z jej udziałem, to ja się obawiam jedynie, że Taylor będzie się musiała z nią ponownie użerać, a kto jak kto, ale ona nie zasługuje na nieustanną walkę o faceta. Po cichu liczę, że nie dojdzie do wznowienia tego trojkąta, ale Brooke nie cofnie się przed niczym. Namolny babsztyl z niej jest i tyle
Sam trójkąt Macy-Thorne-Brooke był naprawdę fajny 
My chyba oglądamy co innegoPetroPython pisze:Thorne obudził się z ręką w nocniku, bo uświadomił sobie, że miał wierną i kochającą go Macy dosłownie na wyciągnięcie ręki
Nie wiem jak u Ciebie, ale w Modzie, którą ja oglądam Macy ciągle zdradzała Thorne'a oraz kochała innych mężczyzn
Chyba powinieneś sobie uzupełnić te swoje luki pamięciowe
Zdrada to nie tylko fizyczny kontakt z trzecią osobą. Bywają również zdrady psychiczne, emocjonalne kiedy jest się z jednym partnerem a myśli, marzy i tęskni do innego. I tego innego kocha się w skrytości serca. Tak więc to co zrobiła Brooke również jest zdradą w stosunku do Thorne'a.Damians pisze:A czy Brooke zdradziła Thorne'a![]()
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Miał na myśli to, że Macy była zawsze kochająca i wierna, ale zapomniał chyba, że pokrewną duszą Macy był Grant
[ Dodano: 2007-06-28, 16:30 ]
)
[ Dodano: 2007-06-28, 16:30 ]
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, Ridge również zdradza Taylor ( wszyscy wiemy, że on potajemnie kocha Brookenutelka pisze: Tak więc to co zrobiła Brooke również jest zdradą w stosunku do Thorne'a.
Nie wszyscy, tylko Wy - fani BridgeDamians pisze:Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, Ridge również zdradza Taylor ( wszyscy wiemy, że on potajemnie kocha Brooke)
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Zgadzam się z Toba Nutelko
Ridge dokonał wyboru, a Brook zadowoliła się Thornem, gdyby Ridge ciągle myslął o Brook, to nie byłoby bliźniaczek (a były planowane) oraz zapewne poleciałby do niej kiedy Taylor obwiniała go o śmierc Steffy i być może uległ by wówczas Morgan, ale nie zrobił tego, walczył o żonę co dowodzi, że naprawdę ją kocha i jest z nią szczesliwy- z resztą to widać. Prawda jest też taka, że kiedy jest sam i nie ma koło niego żadnej kobiety to wówczas przypomina sobie o Brook. W zasadzie w jego życiu jest albo Taylor albo Brook, zależy której akurat "zabraknie" 
A czy Brooke przez ostatnie miesiące zachowywała się jakoś podejrzanie? Czy dawała po sobie poznać, ze dalej kocha Ridge'a? Nie!nutelka pisze: Czy Ridge zachowuje się tak, jakby Taylor była tylko namiastką Brooke? Czy marzy o niej kochając się z Taylor? Czy tęskni za Brooke tak jak za kobietą swego życia?
Ale mimo to pewnego dnia o tym wszystkim nas poinformowała. Z Ridge'm będzie tak samo, pewnego dnia to zrozumie i oznajmi to światu
A czym się różni zachowanie Brooke od Ridge
No właśnie niczym . Ridge wybrał Taylor ze względu na dziecko i kiedy wychodził z domu Brooke powiedział jej to . Logan natomiast musiała sobie z trudem ułożyć na nowo życie . I nie kosztem Macy , ponieważ kochająca się para nie rozleci się tak sobie .
Zachowanie Ridge coraz bardziej mnie zaskakuję , on daję jak na razie większe powody do nie pokoju niż Brooke , nawet Megan to dzisiaj zauważyła.
Zachowanie Ridge coraz bardziej mnie zaskakuję , on daję jak na razie większe powody do nie pokoju niż Brooke , nawet Megan to dzisiaj zauważyła.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl