Post autor: sharkinator »

Na pierwszym miejscu Justin, może i był dupą wołową, ale to za jego czasów były najlepsze wątki.
Jacoba nie lubiłem.
A Kyle działał mi niesamowicie na nerwy jak go pierwszy raz zobaczyłem, teraz go nie lubię, ale aktor nadał postaci więcej męskości i umieszczam go na drugim miejscu

Post autor: Adex-fan Brooke »

Chyba tylko Justin dostał nagrodę Emmy za rolę Ricka jak coś :P i sharkinator ma rację że za jego czasów były najlepsze wątki dla Ricka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Deaconie, dziękuję za uwagę, postaram się pisać poprawnie, choć przyznam, że od początku miałem problem z nazwiskiem Justina. Zaraz poprawię błąd. :wink:

Mam problem z ustaleniem kto grał lepiej a kto nie, bo tak naprawdę każdy z aktorów na swój sposób jest specyficzny. I każdego z nich lubię. Największym oryginałem wg mnie jest Kyle, wizualnie nie pasuje do pozostałej dwójki. Z początku w ogóle nie pasował do Ricka dopiero po jakimś czasie się przyzwyczaiłem.

Zapomniałbym, wiem, że Jacob gra w innej soapce, chyba "AMC" o ile mnie pamięć nie myli, a co się dzieje z Justinem?
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Zapomniałbym, wiem, że Jacob gra w innej soapce, chyba "AMC" o ile mnie pamięć nie myli, a co się dzieje z Justinem?
Tak, Jacob gra obecnie od lat w AMC, a Justin wg strony IMDb ostatni raz jako aktor wystąpił w filmie "Knife to a Gunfight" z 2009 roku.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

21 osób oddało głosy w ankiecie i odpowiedziało na pytanie, który z aktorów najlepiej wciela się w rolę Ricka Forrestera. Najwięcej głosów otrzymał J. Young, który otrzymał 10 głosów (47% oddanych głosów). Zaraz za znalazł się J. Torkildsen z pięcioma głosami (23% poparcie). Czterech respondentów doceniło grę K. Lowdera (19%). Dwie osoby (9%) uznały, że cała trójka gra na podobnym poziomie. Zapraszam do następnych ankiet już wkrótce. :wink:

Post autor: misiek12345 »

Dawidek pisze:21 osób oddało głosy w ankiecie i odpowiedziało na pytanie, który z aktorów najlepiej wciela się w rolę Ricka Forrestera. Najwięcej głosów otrzymał J. Young, który otrzymał 10 głosów (47% oddanych głosów). Zaraz za znalazł się J. Torkildsen z pięcioma głosami (23% poparcie). Czterech respondentów doceniło grę K. Lowdera (19%). Dwie osoby (9%) uznały, że cała trójka gra na podobnym poziomie. Zapraszam do następnych ankiet już wkrótce. :wink:
Też głosowałem na Younga. Co prawda widziałem tylko odcinki z Lowderem (zacząłem oglądać B&B przy wejściu nowej czołówki, kiedy Rick wyjechał do Kopenhagi bodajże), więc nie mogłem ocenić ich wszystkich pod względem gry, wątków, etc... Young po prostu jest najprzystojniejszy :D
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

misiek12345 pisze:(zacząłem oglądać B&B przy wejściu nowej czołówki, kiedy Rick wyjechał do Kopenhagi bodajże)
Rick wyjechał do Mediolanu chyba. W Kopenhadze była Bridget.

Ale zgadzam się co do tego, że Jacob Young był najprzystojniejszym Rickiem. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Możliwe, ważne że go nie było :P Ano fakt, to Brydzia wtedy pojechała do Kopenhagi, za... za kimś, i ten związek się rozpadł właśnie w Kopenhadze... tak?
Young chyba był dość... young, skoro grał jeszcze przed Torkildsenem 8) No i w ankiecie nie było tych dzieciaczków, też nieźle grali :D

Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

misiek12345 pisze:Ano fakt, to Brydzia wtedy pojechała do Kopenhagi, za... za kimś, i ten związek się rozpadł właśnie w Kopenhadze... tak?
Tak, poniekąd tak. :P Była wtedy zaręczona z Oscarem Marone, ale to on pojechał za nią, bo ona pojechała tam na studia medyczne chyba czy coś. :wink: I tak, w Kopenhadze się rozstali. Bridget wróciła sama do L.A.

Dodam jeszcze jako ciekawostkę, że tak naprawdę pierwszym aktorem, który grał rolę Ricka na "kontrakcie" był nie Jacob Young, a nastoletni Steven Hartman. I on nawet był przez pewien czas w starej czołówce. :P

DeaconFan pisze:
misiek12345 pisze:Ano fakt, to Brydzia wtedy pojechała do Kopenhagi, za... za kimś, i ten związek się rozpadł właśnie w Kopenhadze... tak?
Tak, poniekąd tak. :P Była wtedy zaręczona z Oscarem Marone, ale to on pojechał za nią, bo ona pojechała tam na studia medyczne chyba czy coś. :wink: I tak, w Kopenhadze się rozstali. Bridget wróciła sama do L.A.

Dodam jeszcze jako ciekawostkę, że tak naprawdę pierwszym aktorem, który grał rolę Ricka na "kontrakcie" był nie Jacob Young, a nastoletni Steven Hartman. I on nawet był przez pewien czas w starej czołówce. :P
Właśnie o niego mi chodziło (i o Oscara, i o Hartmana) :D

Administrator
Administrator

Hartmana nie pamiętam, jednak od początku brałem pod uwagę tylko tę trójkę, która najdłużej odgrywała rolę tej postaci. Dziecięcych aktorów tez z kilku powodów nie uwzględniałem w głosowaniu.
W głosowaniu zaznaczyłem opcję, że wszyscy grali na podobnym poziomie i dlatego miałem problem ze wskazaniem faworyta. :wink:

Post autor: Mareczek »

Rick jest żałosny - już patrzeć na niego nie mogę. ::kwasny::
Wolałem już dupę wołową, czyli Justina :wink:
Jego postać staje się nie do oglądania - ani czarny, ani zwykły :roll:

Post autor: Tomala »

Rick stał się strasznym dupkiem :evil: Już go nawet polubiłem jak był z Taylor, ale teraz znów jest nie do zniesienia. On nawet sam widzi jaki jest żałosny, ale i tak jest z siebie dumny :lol: ::plask wczolo: Nie dorasta Stephanie do pięt w intrygach...
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Jak dla mnie Rick jako intrygant jawi się jako ciekawa postać i to głównie wokół niego kręcą się teraz odcinki. Justin Torkildsen by teraz nie pasował do tej roli. :wink:
Administrator
Administrator

Też sobie nie wyobrażam Justina w roli dzisiejszego Ricka, chociaż na pewno dla niego byłoby to duże wyzwanie aktorskie. :wink:
Rick to ciekawe studium psychologiczne, facet, u którego doświadczenia z przeszłości raz mają spory wpływ, raz nie. On bardzo przeżywa okres młodzieńczy, o dziwo zapomniał o swoim burzliwym okresie z Amber, tak jakby puścił to w niepamięć lub schował gdzieś głęboko w podświadomości.
ODPOWIEDZ