Dobra odpowiedź.Abec pisze:Udawała zwichnięcie nogi
Quiz
Gdy Taylor i Ridge wymyślali imiona dla bliźniaczek, gdy Taylor była jeszcze w ciąży padła masa imion jakie możnaby dać bliźniaczkom. Wymień 3 z nich... 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie masz prawa zadać pytania
I nie rób zamieszania, jeśli B@r zdecyduje się zmienić pytanie, to zrobi to
16. W tematach konkursowych, quizach itp. ktokolwiek może zdać swoją zagadkę, tylko jeśli w ciągu 48 godzin zadający nie napisze, czy podana odpowiedź (odpowiedzi) jest prawidłowa bądź w ogóle nie opublikuje swojej zagadki.
P.S. A więzili go w jakiejś piwnicy
I nie rób zamieszania, jeśli B@r zdecyduje się zmienić pytanie, to zrobi to
16. W tematach konkursowych, quizach itp. ktokolwiek może zdać swoją zagadkę, tylko jeśli w ciągu 48 godzin zadający nie napisze, czy podana odpowiedź (odpowiedzi) jest prawidłowa bądź w ogóle nie opublikuje swojej zagadki.
Nie robię zamieszania bo miesiąc bezczynności w tym temacie to chyba troszkę za długoDamians pisze:Nie masz prawa zadać pytania![]()
I nie rób zamieszania, jeśli B@r zdecyduje się zmienić pytanie, to zrobi to![]()
PS. W czyjej piwnicy
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
- Adex-fan Brooke
Spotkała Madonne
A co do innego pytania: James był więziony w piwnicy mieszkania Eryka (ale było ono już Sheili) i było to lokum po jakimś iluzjoniście tak?
U kogo zgadałem?
A co do innego pytania: James był więziony w piwnicy mieszkania Eryka (ale było ono już Sheili) i było to lokum po jakimś iluzjoniście tak?
U kogo zgadałem?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city