Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skisły, jak podajesz jakieś info spoza forum, to posiłkuj się źródłami, albo podaj gdzie to wyczytałeś.

Czytam na stronie Zone Romantica o nowej telenoweli i widzę więcej znajomych twarzy. Gabriela Duarte (córka Reginy) zagrała w "Por Amor" ("Po prostu miłość"), Marcello Novaes zagrał w "Klonie" rolę Xandre. A Giovana Antonelli brawurowo, moim zdaniem, zagrała Olivię w "Paginas da Vida" ("Na kartach życia") - też leciała na Zone Romantica. Tak na marginesie, ciekawe o ile obcięto wersje oryginalną "7 grzechów", by stworzyć wersje eksportową.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

W każdym odcinku "Ducha Eleny" jest coraz wiecej akcji :D
Naprawdę jestem bardzo, bardzo pozytwynie zaskoczony - przerwałem oglądanie telenowel, kiedy były one schematyczne :P
Teraz w każdym odcinku ktoś się bije, ktoś kogoś potrąci, ktoś kogoś postrzeli :twisted:
Dzisiaj Rebecka z koleżanką potrąciły chłopca, a potem przejechały po nim jak po kłodzie i pojechały dalej :zeby:
Kocham ten serial :serce:

Szkoda tylko, że dziś kończą mi się ferie ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

W dalszym ciągu oglądam "Ducha Eleny" :mrgreen:
Jestem poprostu zachwycony tą telenowelą - akcja goni akcję :)

To promo na odcinki, które będą u nas w poniedziałek i wtorek :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=mp7l_98y ... re=related
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Od 14 marca zmiana pory emisji "Duchu Eleny" oraz "Pustynnej Miłośći" :evil: :!:

"Duch Eleny" będzie emitowany o 9:30( :evil: :| ::kwasny:: ) z kolei "Pustynna Miłość" zaraz po nim o 10:30

Źródło: Świat Seriali
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Czy tą telenowelę można gdzieś obejrzeć w internecie? Nie chodzi mi o oryginał, ale wersję telewizyjną (lektor) lub ewentualnie z napisami polskimi :lol: Mareczku dzięki twoim komentarzom sam nabrałem ochotę na tę telcię, ale w tv to raczej nie realne abym oglądał. Może są powtórki w weekend?
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Też bardzo lubię "Ducha Eleny" :)
Najbardziej podoba mi się to, że ta telenowela nie jest tak bardzo przewidywalna jak inne. Wkurza mnie jedynie ta tajemnicza 'choroba' rodziny Giron :?
Sexi Ricky pisze:Czy tą telenowelę można gdzieś obejrzeć w internecie? Nie chodzi mi o oryginał, ale wersję telewizyjną (lektor) lub ewentualnie z napisami polskimi :lol: Mareczku dzięki twoim komentarzom sam nabrałem ochotę na tę telcię, ale w tv to raczej nie realne abym oglądał. Może są powtórki w weekend?
Ja oglądam tu -> http://anett198anahi.wrzuta.pl/katalog/ ... ch_eleny/3
Awatar użytkownika
Mareczek

Fifi pisze:Ja oglądam tu -> http://anett198anahi.wrzu...9Z/duch_eleny/3
Dzięki wielkie! :D :: bow ::
Sexi Ricky pisze:Mareczku dzięki twoim komentarzom sam nabrałem ochotę na tę telcię,
Ja ostatnią telenowelę oglądałem dobrych parę lat temu i ta naprawdę mi się bardzo podoba ::chytry::
Awatar użytkownika
Mareczek

Już po wielkim pożarze w domu Gironów :D
Zginęły 4 osoby, a na pogrzebie policja aresztowała Rebeckę za przejechanie Eduardit'a (pisałem o tym wcześniej) :P
Akcja przesunęła się o 10 miesięcy i wszytko zacznie się od nowa :twisted:
Naprawdę świetna telenowela :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Ostatnie sceny gdzie Elena Calcanio znęcia się nad Latonią - super :D
I dzisiejsza strzelanina po tym jak Rebecka uciekła z więzienia :arrow: http://anett198anahi.wrzuta.pl/film/5Mh ... y_odc...45
Wiem, że się powtarzam, ale Duch Eleny to najlepsza telenowela jaką widziałem :serce:
Dawidek
Administrator

Widzę, że na wrzucie.pl są pełne odcinki, które pokazuje Puls. :wink: Może zerknę na najstarsze odcinki. Mam chętkę na kolejną produkcję od Telemundo, bo "Kraina namiętności" okazała się być całkiem dobrym serialem. :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Tak Dawidku polecam - to naprawdę świetna telenowela :D
Dawidek
Administrator

Mareczku, zachęciłeś mnie i dzisiaj sobie obejrzałem pierwszy odcinek "Ducha Eleny". Odcinek mi się podobał. :D Mam zamiar oglądać następne, mam nadzieję, że nie usuną serialu z wrzuta.pl. Na Pulcie nie będę oglądać, bo po pierwsze jestem do tyłu, a po drugie o tej porze jestem w pracy. :wink:
Mam wrażenie, że na wyżej wymienionej stronie nie ma wszystkich odcinków, ale zobaczy się czy tak rzeczywiście jest.
Awatar użytkownika
Mareczek

Są wszystkie :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Scena z pierwszego odcinka "Ducha Eleny" :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=KWA0Qim7 ... ideo_title
Dawidek
Administrator

Widziałem już 22 odcinki "Ducha Eleny", wszystko z wrzuty. Podoba mi się. :D Co do postaci to najbardziej mnie rozwala Corina, zrobiono z niej totalną idiotkę. I dlatego to najzabawniejsza postać. Rozwaliła mnie też "wędrówka" wody, do której Corina dodała parę kropel "tego czegoś". ::loll:: Liczę na kolejne zabawne akcenty. :zeby:
ODPOWIEDZ