Telenowele latynoamerykańskie
-
Dawidek
- Administrator
Skisły, jak podajesz jakieś info spoza forum, to posiłkuj się źródłami, albo podaj gdzie to wyczytałeś.
Czytam na stronie Zone Romantica o nowej telenoweli i widzę więcej znajomych twarzy. Gabriela Duarte (córka Reginy) zagrała w "Por Amor" ("Po prostu miłość"), Marcello Novaes zagrał w "Klonie" rolę Xandre. A Giovana Antonelli brawurowo, moim zdaniem, zagrała Olivię w "Paginas da Vida" ("Na kartach życia") - też leciała na Zone Romantica. Tak na marginesie, ciekawe o ile obcięto wersje oryginalną "7 grzechów", by stworzyć wersje eksportową.
Czytam na stronie Zone Romantica o nowej telenoweli i widzę więcej znajomych twarzy. Gabriela Duarte (córka Reginy) zagrała w "Por Amor" ("Po prostu miłość"), Marcello Novaes zagrał w "Klonie" rolę Xandre. A Giovana Antonelli brawurowo, moim zdaniem, zagrała Olivię w "Paginas da Vida" ("Na kartach życia") - też leciała na Zone Romantica. Tak na marginesie, ciekawe o ile obcięto wersje oryginalną "7 grzechów", by stworzyć wersje eksportową.
W każdym odcinku "Ducha Eleny" jest coraz wiecej akcji
Naprawdę jestem bardzo, bardzo pozytwynie zaskoczony - przerwałem oglądanie telenowel, kiedy były one schematyczne
Teraz w każdym odcinku ktoś się bije, ktoś kogoś potrąci, ktoś kogoś postrzeli
Dzisiaj Rebecka z koleżanką potrąciły chłopca, a potem przejechały po nim jak po kłodzie i pojechały dalej
Kocham ten serial
Szkoda tylko, że dziś kończą mi się ferie
Naprawdę jestem bardzo, bardzo pozytwynie zaskoczony - przerwałem oglądanie telenowel, kiedy były one schematyczne
Teraz w każdym odcinku ktoś się bije, ktoś kogoś potrąci, ktoś kogoś postrzeli
Dzisiaj Rebecka z koleżanką potrąciły chłopca, a potem przejechały po nim jak po kłodzie i pojechały dalej
Kocham ten serial
Szkoda tylko, że dziś kończą mi się ferie
W dalszym ciągu oglądam "Ducha Eleny"
Jestem poprostu zachwycony tą telenowelą - akcja goni akcję
To promo na odcinki, które będą u nas w poniedziałek i wtorek
http://www.youtube.com/watch?v=mp7l_98y ... re=related
Jestem poprostu zachwycony tą telenowelą - akcja goni akcję
To promo na odcinki, które będą u nas w poniedziałek i wtorek
- Sexi Ricky
Też bardzo lubię "Ducha Eleny"
Najbardziej podoba mi się to, że ta telenowela nie jest tak bardzo przewidywalna jak inne. Wkurza mnie jedynie ta tajemnicza 'choroba' rodziny Giron
Najbardziej podoba mi się to, że ta telenowela nie jest tak bardzo przewidywalna jak inne. Wkurza mnie jedynie ta tajemnicza 'choroba' rodziny Giron
Ja oglądam tu -> http://anett198anahi.wrzuta.pl/katalog/ ... ch_eleny/3Sexi Ricky pisze:Czy tą telenowelę można gdzieś obejrzeć w internecie? Nie chodzi mi o oryginał, ale wersję telewizyjną (lektor) lub ewentualnie z napisami polskimiMareczku dzięki twoim komentarzom sam nabrałem ochotę na tę telcię, ale w tv to raczej nie realne abym oglądał. Może są powtórki w weekend?
Ostatnie sceny gdzie Elena Calcanio znęcia się nad Latonią - super
I dzisiejsza strzelanina po tym jak Rebecka uciekła z więzienia
http://anett198anahi.wrzuta.pl/film/5Mh ... y_odc...45
Wiem, że się powtarzam, ale Duch Eleny to najlepsza telenowela jaką widziałem
I dzisiejsza strzelanina po tym jak Rebecka uciekła z więzienia
Wiem, że się powtarzam, ale Duch Eleny to najlepsza telenowela jaką widziałem
-
Dawidek
- Administrator
Mareczku, zachęciłeś mnie i dzisiaj sobie obejrzałem pierwszy odcinek "Ducha Eleny". Odcinek mi się podobał.
Mam zamiar oglądać następne, mam nadzieję, że nie usuną serialu z wrzuta.pl. Na Pulcie nie będę oglądać, bo po pierwsze jestem do tyłu, a po drugie o tej porze jestem w pracy.
Mam wrażenie, że na wyżej wymienionej stronie nie ma wszystkich odcinków, ale zobaczy się czy tak rzeczywiście jest.
Mam wrażenie, że na wyżej wymienionej stronie nie ma wszystkich odcinków, ale zobaczy się czy tak rzeczywiście jest.
Scena z pierwszego odcinka "Ducha Eleny"
http://www.youtube.com/watch?v=KWA0Qim7 ... ideo_title
-
Dawidek
- Administrator
Widziałem już 22 odcinki "Ducha Eleny", wszystko z wrzuty. Podoba mi się.
Co do postaci to najbardziej mnie rozwala Corina, zrobiono z niej totalną idiotkę. I dlatego to najzabawniejsza postać. Rozwaliła mnie też "wędrówka" wody, do której Corina dodała parę kropel "tego czegoś".
Liczę na kolejne zabawne akcenty.