Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Cosmo pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Kaska, Cosmo: ::ke:: :shock: szok jak można Lauren nie znać?! ::chytry::
Nie oglądąłem wtedy MNS. ::chytry::
To dużo straciłeś.
Lauren bardzo wiele wnosiła do serialu.
Poza tym była z niej niezła babka :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

No właśnie czytając te wszystko co się działo w przeszłości to stwierdziłem że zacząłem oglądac MNS kiedy zaczęły się te wszystkie durne wątki. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Brooke

Cosmo pisze:No właśnie czytając te wszystko co się działo w przeszłości to stwierdziłem że zacząłem oglądac MNS kiedy zaczęły się te wszystkie durne wątki. ::kwasny::
Oglądam modę trochę dłużej :wink:
Ale niestety nie od początku emisji na TVP :(
Czego bardzo żałuję, bo też dużo straciłam. :(
Np akcje z Sheilą, pierwszą jaką widziałam to jak zebrała całą rodzinę Forrester u Stephanie i chciała ich zabić.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Najgorsze jest to że nie widziałem świetnych akcji Sheili na TVP... ::kwasny:: Zacząłem oglądać od momentu kiedy Becky porwała Małego Erica od Amber (wtedy jak rozpoznała że to jej syn).
Awatar użytkownika
Brooke

Cosmo pisze:Najgorsze jest to że nie widziałem świetnych akcji Sheili na TVP... ::kwasny:: Zacząłem oglądać od momentu kiedy Becky porwała Małego Erica od Amber (wtedy jak rozpoznała że to jej syn).
To rzeczywiście bardzo nie dawno zacząłeś oglądać MNS.
No to najlepsze momenty przegapiłeś :(
Myślę, że równie dobre momenty jeszcze przed nami :D :wink:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Cosmo pisze: Zacząłem oglądać od momentu kiedy Becky porwała Małego Erica od Amber (wtedy jak rozpoznała że to jej syn).
Rzeczywiście duże straciłeś. ::ok:: Chociażby Taylor w Maroku i Księcia Omara, Amber vs Sheila, czy Kimberly na wybiegu. :lol:
Ja tam Modę od zawsze oglądałam tylko tak ,,na wyrywki''. Bardziej zaczęłam się nią interesować, gdy pojawiła się Amber. :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Kiedy w dawnych odcinkach występowała Caroline, nie doceniałem jej postaci i kibicowałem Brooke. Z perspetywy czasu jednak zacząłem doceniać, jak bardzo brakuje mi Caroline :( Karen mogłaby wrócić!
Ostatnio coraz częściej przypomina mi się też cały wątek postrzelenia Thorne'a przez Ridge'a, który chyba się ciągnął z rok ::jezyk:: W ogóle dawniej MnS rozwijała się o wiele wolniej, niż obecnie... A może mam tylko takie wrażenie...
Pamiętam też, że jak byłem mały, to bałem się na początku Sally ::jezyk::
Ogólnie szkoda, że trafiłem na to forum tak późno.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mucha331 pisze: Ostatnio coraz częściej przypomina mi się też cały wątek postrzelenia Thorne'a przez Ridge'a, który chyba się ciągnął z rok ::jezyk:: W ogóle dawniej MnS rozwijała się o wiele wolniej, niż obecnie... A może mam tylko takie wrażenie...
.
Ten wątek mógł się ciągnąć rok ::chytry:: ::jezyk:: Ale nie w USA, tylko w Polsce ::jezyk::
Trzeba wziąć pod uwagę, że kiedyś MNS było emitowane trzy razy w tygodniu, a i zawsze jakiś odcinek przepadł, więc akcja ciągnęła i ciągnęła... Stąd wziął się też stereotyp o tym, że można trzy miesiące nie oglądać MNS a i tak wie się o co chodzi- i kiedyś tak było ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

mucha331 pisze:W ogóle dawniej MnS rozwijała się o wiele wolniej, niż obecnie... A może mam tylko takie wrażenie...
Spowodowane jest to dwoma odcinkami dziennie - też mam takie odczucia teraz, bo np. te akcje z Morgan co są teraz to pamiętam, że jak oglądałem kiedyś to też się ciągnęły :wink: .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jak byłam młodsza, to nie lubiłam Sally i podpatryzłam kiedyś na jakiejś niemieckiej stacji, jak śpi (rano w łóżku) z pewnym młodym facetem. Byłam zdruzgotana, poskarżyłam się mamie i parę latek czekałyśmy na... Clarcka of course :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

1. Proszę o opisani całego wątku Karen Spencer. (Jeśli już było takie pytanie to bardzo przepraszam!)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Strona 8 ::chytry::

Błagam nauczcie się szukać :!: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oleg pisze:Strona 8 ::chytry::

Błagam nauczcie się szukać :!: ::plask wczolo:
Dziękuje i przepraszam :: bow ::