Najlepsza postać kwietnia i części maja 2025 roku

Czas głosowania minął 2025-07-24, 23:00

Liczba głosów: 35
Thomas (1) 3%
Ridge (1) 3%
Eric (1) 3%
Hope Brak głosów
Brooke (3) 9%
Taylor (1) 3%
Steffy (3) 9%
Sheila (5) 14%
Deacon (4) 11%
Carter (1) 3%
Quinn (3) 9%
Finn Brak głosów
Zende Brak głosów
Donna (4) 11%
Bill (1) 3%
Li Brak głosów
Kelly (3) 9%
Douglas (1) 3%
Katie Brak głosów
Liam (1) 3%
Wyatt (2) 6%
Paris Brak głosów
Jordan (kurator sądowy) Brak głosów
barman Brak głosów
Jak twierdzą w innym temacie my się dobrze znamy, mimo że widzieliśmy się jakieś 2 razy 15 lat temu :lol: Więc to jasne, że znam Cię tak dobrze, że czytam w myślach. :twisted: ::chytry:: Nawet czułem, że Ty to wyłapiesz bo zauważyłem tę pomyłkę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Adex-fan Brooke pisze: 2024-09-20, 23:40 Jak twierdzą w innym temacie my się dobrze znamy, mimo że widzieliśmy się jakieś 2 razy 15 lat temu :lol: Więc to jasne, że znam Cię tak dobrze, że czytam w myślach. :twisted: ::chytry:: Nawet czułem, że Ty to wyłapiesz bo zauważyłem tę pomyłkę.
Hahaha, może lepiej nie rozbudzaj fantazji Petry, bo zabrzmiało to kontrowersyjnie. Dodam, że nie umówiliśmy się prywatnie, bo zaraz ktoś już tak pomyśli, że byliśmy w Big Bear, wróć, już tak myśli. Ale doceniam, że wyczułeś, że ja zwrócę uwagę na pominięcie Taylor. Niby dużo rzeczy się wokół zmienia, ludzie też. A pewnych akcji i skutków można się spodziewać 8).
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A tak zapomniałem dodać, że to były publiczne imprezy :lol:
A wracając do ankiet na forum przydałoby się ich więcej dotyczących wątków.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Petra ::cojest:: :lol: , ja nie mogę, taki kabaret sobie ze mnie robisz, ok rozumiem, sam sobie wystawiasz świadectwo, chociaż szczeniackie robić sobie z kogoś jaja jawne, wróć do podstawówki może lepiej od razu ::loll:: ::cojest:: oh no, zrobiłem znowu off top, to mnie zbanujcie jezu :)
Administrator
B@r pisze: 2024-09-20, 23:29
Dawidek pisze: 2024-09-20, 22:08 Dzięki za czujność @B@r , mój wczorajszy post został poprawiony i uzupełniony o brakującą Taylor. :wink:

Czy to jakiś sabotaż? :lol:
Żaden sabotaż, normalne przeoczenie, zdarzy się każdemu. Nie doszukuj się tutaj byle czego.

Adex, jeśli zauważyłeś ten błąd pierwszy, czemu nie zwróciłeś mi uwagi?
Administrator
Rozpoczęło się głosowanie na najlepszą postać września. Mam nadzieję, że nikt nie został pominięty - tak czy owak, w minionym miesiącu postaci było mało - serial stał się bardziej monotematyczny. Z tego względu do wyboru będą 3 a nie 4 opcje. Czas na oddanie głosu się nie zmienił - jest to tradycyjnie 10 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Wybrałam tylko dwoje, Deacon i Sheila. Oni namieszali, a reszta stara się posprzątać ten bajzel :mrgreen:
Paris i jej chłopaków nie liczę, bo moim zdaniem ten wątek jest bardzo słaby, tak że nawet na Cartera nie mam ochoty głosować.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Cynthia pisze: 2024-10-19, 15:15 Wybrałam tylko dwoje, Deacon i Sheila. Oni namieszali, a reszta stara się posprzątać ten bajzel :mrgreen:
Paris i jej chłopaków nie liczę, bo moim zdaniem ten wątek jest bardzo słaby, tak że nawet na Cartera nie mam ochoty głosować.
Dokładnie tak samo miałem wysłać głosy na tą dwójkę. W ostatniej chwili dodałem jeszcze Grace.
Ja też wybrałem Grace bo jakoś ożywiła ten nudny wątek Paris. Sheila mnie irytuje w tych odcinkach więc głosu nie dostała, dostał za to Deacon za całkiem przyzwoite zachowanie no i Brooke za to, że zdecydowała się powiedzieć Ridge'owi prawdę, zmaga się z atakami, jest ofiarą Sheili i jeszcze świetnie przygadała Taylor, że wykorzystuje sytuację i powinna swoje łapska i usta trzymać z daleka od męża Brooke.
Administrator
Ja całkowicie zapomniałem oddać głos w plebiscycie. ::plask wczolo:

Czas na podsumowanie głosowania. Zagłosowało 7 osób, oddano 19 głosów. Wyniki przedstawiają się następująco:

Ridge - 0
Carter - 0
Hope - 0
Brooke - 2
Steffy - 0
Taylor - 3
Paris - 0
Deacon - 6
Sheila - 6

Thomas - 0
Liam - 0
Zende - 0
Sequoya (modelka, z którą umawia się Zende) - 0
Grace - 2
Katie - 0
Charlie - 0
Finn - 0

Najwięcej głosów zdobyli Sheila i Deacon - po 6. Na drugim miejscu - z trzema głosami - znalazła się Taylor. Po dwa głosy otrzymały Brooke i Grace. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w następnych.
Administrator
Mam taka propozycję, by kolejne głosowanie na najlepsza postać miesiąca zrobić na początku 2025 roku. Byłoby to głosowanie za trzy miesiące: październik, listopad i grudzień 2024 roku. "MnS" jest i tak jest obecnie monotematyczny, postaci jest niewiele, wszystko się kręci wokół kilku osób. I dlatego myślę, by przejść na tryb co trzy miesiące. Co Wy na to?
Administrator
Rozpoczęło się pierwsze w tym roku niespoilerowe głosowanie na najlepszą postać. Wybieramy najlepszą postać ostatnich trzech miesięcy 2024 roku. W serialu się dużo wydarzyło, więc myślę, że wybór nie będzie łatwy. Mam nadzieję, że żadna z istotnych postaci nie została pominięta. Zasady są praktycznie niezmienne. Każdy z Was ma do dyspozycji cztery głosy. Czas na oddanie głosu jest dłuższy - nie 10 ale 14 dni, do niedzieli 19 stycznia, do godziny 21.00. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Z mojej strony to będą Steffy, Finn, Taylor i Liam. Liam bardzo dobrze się odnalazł jako wsparcie dla Steffy. Aż się sama sobie dziwię, że na niego głosuję. Nie widziałam ostatnich odcinków, więc mam nadzieję, że tego nie zepsuł.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Awatar użytkownika
B@r
Najlepsza opcja że Stephanie. Aż na nią zagłosowałem, bo miło zobaczyć Susan Flannery po latach, nawet w retrospekcjach.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Erick też się sporo wyróżnił że swoim wątkiem.
ODPOWIEDZ