---
Mam nadzieję, że dzisiaj odpadnie ta ruda śpiewająca. Moim zdaniem wcale fajnie nie śpiewa, a na dodatek jest paskudna. Taka Paulina Lenda 100 razy lepsza.
Zgadzam się bracie Goku z Tobą co do Lendy i co do barmanów .Goku pisze:Kwestia gustu
Tymczasem wysyłajcie SMSy o treści 6 pod numer 7322!!! Barmani muszą być w finale
HeheRobi pisze:Gdybym musiał wybierać to zielone światło zapaliłbym barmanom i chyba temu wokaliście. Choć facet podrzucający palącym kwadratem także był ciekawy.
O dziwo zgadzam sięDamians pisze:Akuratnie przełączyłem na TVN i "śpiewała" ta dziewczyna.
Dla mnie jej występ był żenujący. Twarz jak trzydziestolatka, ciało jak z przedszkola, a śpiewu nawet nie ma co oceniać, bo gdyby byłą dorosłą, to nikt by nawet o niej nie mówił. I jeszcze ta zarozumiałość![]()
Za to ci barmani wywarli na mnie pozytywne warzenie - oni mają talent![]()
Oglądałem tylko powtórkę i też uważam że oni byli najlepsiAgatka pisze:Ja byłam za barmanami i sześcianemIch występy były przede wszystkim lepsze niż na castingach, zaskoczyli i byli sympatyczni.
Zgadzam się ze wszystkim, no moze tylko nie z tym że był to najgorszy odcinek, bo wg mnie najgorszy był pierwszy. Ewa w finale, to mnożenie śpiewaków w finale. Mam nadzieje że nie wygrają: Klaudia, Paulina, Ewa i ten, co śpiewał i grał na fortepianie.Goku pisze:Najnudniejszy odcinek jak do tej pory. Najlepsi byli Funky Masons i Audiofeels, a najsłabsze te małpy w perukach. Jacenty i Paloma powtórzyli swoje występy z castingu, Lipskee był OK, a Ninja mnie przeraził. Występ tej niewidomej niczym mnie nie zachwycił. SMSów tym razem wysyłać nie będę, bo szkoda mi kasy skoro i tak moi faworyci zawsze odpadają.
[ Dodano: 2008-11-15, 22:19 ]
Super, że Audiofeels się dostaliTo będą moi faworyci w finale! Nie wiem czemu ta niewidoma też jest w finale... Chyba tylko z litości się dostała...