Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Mi tam się to nie podoba. Jak dla mnie jodłowanie nie jest ani fajne ani śmieszne tylko żenujące :?...

---

Mam nadzieję, że dzisiaj odpadnie ta ruda śpiewająca. Moim zdaniem wcale fajnie nie śpiewa, a na dodatek jest paskudna. Taka Paulina Lenda 100 razy lepsza.
Primok

Post autor: Primok »

Goku pisze:Taka Paulina Lenda 100 razy lepsza.
Nie wiem w czym :roll: . Ani nie jest ładniejsza od Klaudii, ani lepiej nie śpiewa.
Goku

Kwestia gustu ;)

Tymczasem wysyłajcie SMSy o treści 6 pod numer 7322!!! Barmani muszą być w finale :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Goku pisze:Kwestia gustu ;)

Tymczasem wysyłajcie SMSy o treści 6 pod numer 7322!!! Barmani muszą być w finale :mrgreen:
Zgadzam się bracie Goku z Tobą co do Lendy i co do barmanów .

Klaudia dzisiaj dość kiepsko zaśpiewała , w eliminacjach było znacznie lepiej ale to nie znaczy ,że bardzo dobrze.
Natomiast dzisiaj mam problem wytypowaniu kandydatów do wejścia do finału , sądziłem ,że wystepy pomogą mi ale nic z tego. Gdybym musiał wybierać to zielone światło zapaliłbym barmanom i chyba temu wokaliście. Choć facet podrzucający palącym kwadratem także był ciekawy.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Akuratnie przełączyłem na TVN i "śpiewała" ta dziewczyna.
Dla mnie jej występ był żenujący. Twarz jak trzydziestolatka, ciało jak z przedszkola, a śpiewu nawet nie ma co oceniać, bo gdyby byłą dorosłą, to nikt by nawet o niej nie mówił. I jeszcze ta zarozumiałość ::plask wczolo:

Za to ci barmani wywarli na mnie pozytywne warzenie - oni mają talent :zeby: :D
Goku

Robi pisze:Gdybym musiał wybierać to zielone światło zapaliłbym barmanom i chyba temu wokaliście. Choć facet podrzucający palącym kwadratem także był ciekawy.
Hehe :) Według mnie też ta trójka była najlepsza ;). A najgorsza moim zdaniem była Klaudia i Blady Chris - jak dla mnie koleś był wtórny i nic nowego nie zaprezentował. Występ "Elvisa" też średni.

No i wokalista się dostał! Gratulacje :)

Drugie i trzecie miejsce Blady Chris i Klaudia... Już mnie nie obchodzi to kto z nich się dostanie...

Strasznie szkoda barmanów :cry:. Moje SMSy nie pomogły ::kwasny:: Wszyscy moi faworyci odpadają...

P.S. A w następnym odcinku Funky Masons :) Może chociaż oni nie opadną...
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:Akuratnie przełączyłem na TVN i "śpiewała" ta dziewczyna.
Dla mnie jej występ był żenujący. Twarz jak trzydziestolatka, ciało jak z przedszkola, a śpiewu nawet nie ma co oceniać, bo gdyby byłą dorosłą, to nikt by nawet o niej nie mówił. I jeszcze ta zarozumiałość ::plask wczolo:

Za to ci barmani wywarli na mnie pozytywne warzenie - oni mają talent :zeby: :D
O dziwo zgadzam się ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Strasznie trudno było wybrać wczoraj dwie osoby/grupy, które zasługiwałyby na przejście do finału, przynajmniej dla mnie. Już przed wynikami zdawałam sobie sprawę, że na pewno kogoś będzie mi żal. I jest mi żal np. barmanów, którzy byli świetni, tancerzy, pana z sześcianem i Klaudii. Ale chyba jednak przeszli najlepsi. Cieszę się, że jury wybrało Chrisa a nie Klaudię.
Za to za tydzień w moim odczuciu będziemy mieć wyjątkowo słabą grupę. Na razie kibicuję tylko zespołowi Audiofeels, reszcie ewentualnie po występie.
Chylińska jaka wczoraj odmieniona była, prawdziwa dama się z niej robi. :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Strasznie jest mi żal Klaudii. Moim zdaniem ona była najlepsza ze wszystkich śpiewających w tym programie. Natomiast ten śpiewający facet mi się nie podoba.
Barmani owszem byli świetni, ale byli od nich lepsi w tym odcinku.
Blady Kris był rewelacyjny.
A w przyszłym tygodniu też kibicuję Audiofeels. Oni są rewelacyjni i mam nadzieję że wygrają cały program.
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Ja byłam za barmanami i sześcianem :D Ich występy były przede wszystkim lepsze niż na castingach, zaskoczyli i byli sympatyczni. Na tych pierwszych nawet smsa wysłałam.
No i oczywiście przeszedł śpiewak (idol nam się z tego robi) i jak by na to nie patrzeć drugi śpiewak. Powinien być zakaz śpiewania, tańczenia i robienia wszystkiego tego, co można robić w specjalistycznych reality-show ::jezyk:: A już ta staro wyglądająca gimnazjalistka co przeszła zamiast czochera tak mnie wkurza :/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Agatka pisze:Ja byłam za barmanami i sześcianem :D Ich występy były przede wszystkim lepsze niż na castingach, zaskoczyli i byli sympatyczni.
Oglądałem tylko powtórkę i też uważam że oni byli najlepsi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Chylińska świetnie wyglądała :D
Fajnie, że tak się wyrabia ::rad::
Goku

Najnudniejszy odcinek jak do tej pory. Najlepsi byli Funky Masons i Audiofeels, a najsłabsze te małpy w perukach. Jacenty i Paloma powtórzyli swoje występy z castingu, Lipskee był OK, a Ninja mnie przeraził. Występ tej niewidomej niczym mnie nie zachwycił. SMSów tym razem wysyłać nie będę, bo szkoda mi kasy skoro i tak moi faworyci zawsze odpadają.

[ Dodano: 2008-11-15, 22:19 ]
Super, że Audiofeels się dostali :) To będą moi faworyci w finale! Nie wiem czemu ta niewidoma też jest w finale... Chyba tylko z litości się dostała...
Awatar użytkownika
Robi

Funky Masons AudioFeels oraz Ewa - ta trójka dzisiaj była najlepsza i między nimi gdybym musiał wybierałbym.
Jestem z jednego zadowolony ,że w następnym odcinku mam już swoich faworytów , są nimi Asia Si oraz Mellkart Ball - duet akrobatyczny .
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Goku pisze:Najnudniejszy odcinek jak do tej pory. Najlepsi byli Funky Masons i Audiofeels, a najsłabsze te małpy w perukach. Jacenty i Paloma powtórzyli swoje występy z castingu, Lipskee był OK, a Ninja mnie przeraził. Występ tej niewidomej niczym mnie nie zachwycił. SMSów tym razem wysyłać nie będę, bo szkoda mi kasy skoro i tak moi faworyci zawsze odpadają.

[ Dodano: 2008-11-15, 22:19 ]
Super, że Audiofeels się dostali :) To będą moi faworyci w finale! Nie wiem czemu ta niewidoma też jest w finale... Chyba tylko z litości się dostała...
Zgadzam się ze wszystkim, no moze tylko nie z tym że był to najgorszy odcinek, bo wg mnie najgorszy był pierwszy. Ewa w finale, to mnożenie śpiewaków w finale. Mam nadzieje że nie wygrają: Klaudia, Paulina, Ewa i ten, co śpiewał i grał na fortepianie.
Po obejrzeniu następnego odcinka napisze wam jaka byłaby moja finałowa dziesiątka :)
ODPOWIEDZ