Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi się bardzo podoba :) Mogę poczekać na takie efekty :)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Mi też się podoba :) a to dopiero projekt. Uwazam że warto czekać z niecierpliwością na efekt końcowy. :)

[ Dodano: 2006-04-11, 19:31 ]
Niestety nie działają w dziale spojlerowe opisy bieżących odcinków. :(
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Zapowiada się bardzo ciekawie!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Niestety nie ma szans, żebym zdążył na wstępnie zapowiadany termin startu w weekend majowy :(
Teraz tak mniej więcej myślę o gdzieś 7 sierpnia ::ke:: :oops:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Nie ma, co się śpieszyć. :) Ważne żeby efekt był olśniewający. :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Hej! Widziałem, że obrazki na stronie głównej zostały zmienione! A dlaczego już teraz, skoro czołówka się nie zmieniła?
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Ponieważ, jak sam zresztą pisałeś, zmiana już praktycznie na dniach, ale główny powód jest taki, że boję się, iż brakło by mi czasu, bo wiadomo sesja się zbliża i może byc z nim krucho.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ok. Ja nie mam pretensji. Ale mała uwaga jeśli chodzi o kontakt z autorami strony. Myślę, że Patryk "robin" powinien zostać usunięty, a dodany powinieneś być ty, czyż nie?
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Z tym to jest tak - e-mail jest do mnie, a gg do Patryka, umówiliśmy się tak, że ja go usunę, ale on zaporoponował, że sam to zrobi. W każdym razie stanęło na tym, że jak będę robił nową wersję strony to nie będzie kontaktu przez gg, bo Patryk już nie chce, a ja zresztą też (tzn. ja obecnie nie mam w ogóle gg, ale zamierzam niedługo wziąc się za ponowne zainstalowanie).
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Obrazek
Oleg ,tylko nie dawaj na stronie Sally bez makijażu :!:
to zdjęcie powyżej jest 100 razy lepsze :!:
weź to pod uwagę 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oleg co powiesz aby na stronie MNS pojawiły się ciekawe klipy które mogą zachęcić osoby które przypadkiem wpadły na stronkę do oglądania, ja często jak widze na jakiejś stronie klipy video chetnie je ściągam!?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Ale o jakie klipy dokładnie chodzi :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Chodzi mi o różne, zrobić dział "Video" i dąć w nim ciekawe videa z TVP1 np: bójki, pocałunki, wypadki... żeby zachęcić ludzi do oglądania MNS.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

No tak, można by było coś takiego zrobić, ale też trzeb byłoby tego trochę mieć ::kwasny::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

tkk sally=) pisze:[url=http://img92.imageshack.us/img92/9454/109sp.th.jpg]Obrazek[/URL]
Oleg ,tylko nie dawaj na stronie Sally bez makijażu :!:
to zdjęcie powyżej jest 100 razy lepsze :!:
weź to pod uwagę 8)
Wiesz co...konwencja jest taka, że są w menu obrazki tylko z czołówki i nie zamierzam tego na razie zmieniać (a takie jedno zdjęcie dziwnie by wyglądało wśród tych z czołówki).

A teraz jeszcze parę słów o stronie:
Po pierwsze prace ciąglę stoją w miejscu :cry: , dobrze, że przynajmniej mam chwilkę, żeby coś na tą obecną wersję od czasu do czasu wrzucić. ::ok::
Po drugie (noszę się z tym od jakiegoś czasu) wpadły mi do głowy 4 pomysły:
1) dotyczy utowrzenia nowego działu na stronie, coś typu fani MNS, w którym można było by przedstawiać, że tak powiem mini-profile fanów serialu, np. jeśli chodzi o forumowiczów to np. obecny avatar z forum (bo wątpię, by ktoś się zgodził na fotkę ::chytry:: ), wiek, miejsce zmieszkania, kogo najbardziej lubi, najmniej, odkąd ogląda MNS, na jakim kanale, ewentualnie kontakt i co ta osoba chciałaby przekazać, można też dorzucić mini-wywiadzik z nią itp... Oczywiście powstałoby to z nową wersją, bo teraz nie mam czasu, ale chciałbym wiedzieć jak się zapatrujecie na ten pomysł (tzn. czy warto się za coś takiego brać).
2) zamiast standardowych sond typu : "kogo najbardziej nie lubisz...." zrobić coroczne (co półroczne) głosowanie w kilku kategoriach. Obecnie jest to w sondach i pytania tego typu są od 2003 roku i teraz jest pytanie kończące już trzecią serię (bo zawsze zaczyna się jesienią, a kończy przed wkacjami- może na razie to jest nieusystematyzowane i trochę trudno się w tym połapać, ale to też mam w planach). No, a myślę, żeby zamiast tego wprowadzić głosowania w kategoriach na kilka nomjnowanych postaci (oczywiście jedna osoba - jeden głos - da się tak zrobić, żeby nie było oszustów ::jezyk:: ) i potem codziennie, np. przez cały sierpień ( a potem za rok lub pół) ogłaszać wyniki (potem oczywiście na gorąco komentować na forum :serce: ). Do tego być może była specjalna (pod)strona, w której bylyby zdjęcia nominowanych(5 postaci w jednej kategorii), wyniki itd... Póki co wymyśliłem takie kategorie: Best Face, Best Body, Najbardziej lubiana(ny)[wszystko oczyscie nazwy bardzo robocze], nielubiana(ny), Best Debiut, Best Wątek, Najbardziej wyczekowna postać(ewentualnie). Te początkowe kategorię oczywiście należy rozdzielić na panie i panów ::ok:: . Wyniki po wszystkich głosowaniach. Czekam na opinie, również w sprawie kategorii.
3)A teraz coś podobnego, ale jakże innego ::loll:: bo znów głosowanie, tym razem na najbardziej lubianą (czy popularną postać), tylko właśnie nie wiem,czy tylko z obecnych odcinków, ale chyba z wszystkich dotychczasowych (ale o barometr się nie martwić, on na pewno posotanie). Wymyśliłem, że można by wybrać taką postać w całoletnim głosowaniu (jego foruma jest trochę złożona, więc to akurat trzeba było zacząć przed nową wersją strony, powiedzmy na początki czerwca, żeby się wyrobić na połowę września). Z tym to nie wiem, czy cykilcznie to robić :roll: ale to się może zobaczy jak wyjdzie w praniu. W każdmy razie wymyśliłem to tak: kilkanaście (czy coś koło tego ::cojest:: ) bohaterów brało by udział na tą najepszą postać całego serialu (do 1999), a głosowanie odbywałoby się w następujący sposób. W każdym tygodniu (może nieco częsciej) byłyby 3 osoby "nominowane" do wypadnięcia z grona kandydatów (zawsze te trójka byłaby niespodzianką) do zwycięstwa i mierzyły by się w sondzie. Zwycięzca "wraca" do tych co pozostali, a na dwójkę, która została głosują już tylko forumowicze, wybierając postać, która ma zostać większością głosów (mieli by np. dobę od ogłoszenia wyników i ani minuty więcej, by nie manipulować wynikami). Myślę też o prawie weta, które mogło by ocalić postać o "wylotki", może miały by je jakieś 3 osoby, ale skorzystać z tego mogłyby tylko raz....Uffff. Dużo tego i pewnie trochę zagmatwane...
Wszystko przemyśleć proszę i czekam na opinie....
4)aha i jeszcze coś- może do proflili postaci dodawać konetarze do danych postaci, np. z forum lub napisane prze pewnie osoby, oczywiście tylko kilka...
ODPOWIEDZ