Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
Zapowiada się bardzo ciekawie!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
Martin Rode
-
Martin Rode
Z tym to jest tak - e-mail jest do mnie, a gg do Patryka, umówiliśmy się tak, że ja go usunę, ale on zaporoponował, że sam to zrobi. W każdym razie stanęło na tym, że jak będę robił nową wersję strony to nie będzie kontaktu przez gg, bo Patryk już nie chce, a ja zresztą też (tzn. ja obecnie nie mam w ogóle gg, ale zamierzam niedługo wziąc się za ponowne zainstalowanie).
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Wiesz co...konwencja jest taka, że są w menu obrazki tylko z czołówki i nie zamierzam tego na razie zmieniać (a takie jedno zdjęcie dziwnie by wyglądało wśród tych z czołówki).tkk sally=) pisze:[url=http://img92.imageshack.us/img92/9454/109sp.th.jpg]Obrazek[/URL]
Oleg ,tylko nie dawaj na stronie Sally bez makijażu![]()
to zdjęcie powyżej jest 100 razy lepsze![]()
weź to pod uwagę
A teraz jeszcze parę słów o stronie:
Po pierwsze prace ciąglę stoją w miejscu
Po drugie (noszę się z tym od jakiegoś czasu) wpadły mi do głowy 4 pomysły:
1) dotyczy utowrzenia nowego działu na stronie, coś typu fani MNS, w którym można było by przedstawiać, że tak powiem mini-profile fanów serialu, np. jeśli chodzi o forumowiczów to np. obecny avatar z forum (bo wątpię, by ktoś się zgodził na fotkę
2) zamiast standardowych sond typu : "kogo najbardziej nie lubisz...." zrobić coroczne (co półroczne) głosowanie w kilku kategoriach. Obecnie jest to w sondach i pytania tego typu są od 2003 roku i teraz jest pytanie kończące już trzecią serię (bo zawsze zaczyna się jesienią, a kończy przed wkacjami- może na razie to jest nieusystematyzowane i trochę trudno się w tym połapać, ale to też mam w planach). No, a myślę, żeby zamiast tego wprowadzić głosowania w kategoriach na kilka nomjnowanych postaci (oczywiście jedna osoba - jeden głos - da się tak zrobić, żeby nie było oszustów
3)A teraz coś podobnego, ale jakże innego
Wszystko przemyśleć proszę i czekam na opinie....
4)aha i jeszcze coś- może do proflili postaci dodawać konetarze do danych postaci, np. z forum lub napisane prze pewnie osoby, oczywiście tylko kilka...