Days of Our Lives

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja jak najbardziej moge napisac, bo przeciez i tak bede ogladac :)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też będe oglądal na bieżąco .
Bo właśnie obejżałem odcinek z 15 maja(wiem , że ąż 2 tygodnie wcześniej oglądałem z 14 maja ::jezyk:: )
Ale serial jest poprostu swietny .
Najbardziej polubiłem do tej pory Adrienne. Jej postac mnie poprostu tragikomiczna , bardziej śmieszy niż przeraża ::loll:: podobnie Kayla I wogóle fajna akcja Phillip porwał Claire i Belle .Na ratunek idą Shawn i Steve.Tymczasem steve chce podobno zabic Shawna i Bo i za nimi Kayla ,który chce zabić Steve'aCiekawe co z tego wyniknie.

Mam pytanka
Steve jest dobry czy zły?Wogóle kogoś zabił kiedyś ?
A Kayla kogoś zabiła?

I teraz przeczytałem , że chyba ta Willow co była w domu Nicka zginie , kiedy i jak?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Też będe oglądal na bieżąco .
Bo właśnie obejżałem odcinek z 15 maja(wiem , że ąż 2 tygodnie wcześniej oglądałem z 14 maja ::jezyk:: )
Ale serial jest poprostu swietny .
No ba!!! Pewnie, ze swietny!!
Najbardziej polubiłem do tej pory Adrienne. Jej postac mnie poprostu tragikomiczna , bardziej śmieszy niż przeraża ::loll:: podobnie Kayla I wogóle fajna akcja Phillip porwał Claire i Belle .Na ratunek idą Shawn i Steve.Tymczasem steve chce podobno zabic Shawna i Bo i za nimi Kayla ,który chce zabić Steve'aCiekawe co z tego wyniknie.
Mam pytanka
Steve jest dobry czy zły?Wogóle kogoś zabił kiedyś ?
A Kayla kogoś zabiła?
Powiem tak - zarowno Steve i Kayla sa dobrzy, a Steve ma teraz mozg wyprany przez EJa Wellsa, ktory hipnotyzuje go, zeby zabil Shawna i Bo. Natomiast niewykluczone, ze kiedys kogos zabil, ale jezeli to raczej w obronie wlasniej albo kogos bardzo zlego. Wprawdzie nie wydaje mi sie, ale nie chce z cala pewnoscia odpowiadac, bo watek Steve'a i Kayli zaczal sie po raz pierwszy w latach 80, czyli jak jeszcze nie mialam pojecia co to jest DOOL i oczywiscie nie ogladalam tych odcinkow :D
I teraz przeczytałem , że chyba ta Willow co była w domu Nicka zginie , kiedy i jak?
Tak, zginie w czerwcowych odcinkach. Bedzie sie szarpac z Nickiem o ta slynna szczotka, ktora on ukradl z laboratorium, no i upadnie na ziemie uderzajac sie w glowe.
Tkk_Bolly

Liason dzięki za odpowiedź :D że Steve jest zahipnotyzowany to bym się nigdy nie domyślił.
A Sami się chyba spodziewa dziecka EJ-a lub Lucasa , bo ona sama jeszcze nawet nie wie.
Obejzałem odcinek z 16 maja i dochodze do wniosku , że akcja ciągnie się jak w BB.I wogóle pokazują mało wątków na odcinek oraz tylko ok 7 postaci , a w AMC pokazuja prawie połowę obsady. I serial trochę się duży, ale i tak mi się podoba.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No DOOL niestety troche sie dluzy, w GH na przyklad duzo szybciej akcja sie toczy. Ale tak czy inaczej uwielbiam DOOL i wiem, ze bede ogladac dopoki beda krecic :D

A co do Sami to ona by bardzo chciala, zeby to bylo dziecko Lucasa, ale tak na dobra sprawe to jeszcze tego nie wyjasnili w 100%. A do tego w jednym z ostatnich odcinkow Sami nazwala to dziecko wnukiem Stefano DiMery :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kolejny mętlik w obsadzie. W każdym tygodniu pojawia się ktoś nowy.

Na tę chwilę oczekuje się potwierdzenia, że:

Drake Hogestyn (John) opuści serial na dobre. :!: :!: :!: :cry:

Bryan Dattilo (Lucas) odejdzie z serialu pod koniec lata.

Thaao Penghlis wcieli się w rolę Andre DiMera. POTWIERDZONE

Chris Beetem pojawi się jako Brady Black jesienią b.r. na 13 odcinków.

Kam Heskin pojawi się jako Chloe Black jesienią b.r. na 13 odcinków.
Tkk_Bolly

Ja ide z odcinkami Dool bardzo wolno.Dopiero obejżałem odcinek z 21 maja.(teraz nałogowo nadrabiam ATWT)

Lucas jest strasznie denerwujący, więc jak dla mnie mógłby odejść i zabrac najlepiej ze soba Sami .A skoro odchodzi Lucas to się okaże , że to dziecko jednak E.J-a?(a może już się okazało) ::chytry::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Tkk_Bolly pisze:Ja ide z odcinkami Dool bardzo wolno.Dopiero obejżałem odcinek z 21 maja.(teraz nałogowo nadrabiam ATWT)

Lucas jest strasznie denerwujący, więc jak dla mnie mógłby odejść i zabrac najlepiej ze soba Sami .A skoro odchodzi Lucas to się okaże , że to dziecko jednak E.J-a?(a może już się okazało) ::chytry::
Tak nie do konca :D Bo owszem zrobiono badania, ale Kate szantazuje Nicka i ten sfalszowal raport, z ktorego oczywiscie wynika, ze to EJ jest okcem dzieci. Ale mowi, ze nie przeprowadzil tak naprawde badan, bo nie chcial wiedziec jaki jest prawdziwy rezultat.

Dziwnie bedzie ogladac zupelnie innych aktorow w rolach Brady'ego i Chloe, zwlaszcza ze Kam jakas taka za stara mi sie wydaje do roli Chloe... Dobrze, ze tylko w kilku odcinkach sie pojawia, bo inaczej byloby naprawde dziwnie, zwlaszcza ze Brady i Chloe byli swego czasu dosyc popularna para.

Za Drakiem Hogestynem tesknic nie bede, bo nie przepadam za Johnem...
Tkk_Bolly

Juz wiadomo , że Bryan Dattilo (Lucas) zostaje w serialu i nigdzie się nie wybiera.
Nadal niewiadomo co z Drake'em Hogestyn'em
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ciesze sie, ze Bryan zostaje, bo mimo wszystko lubie go :) Natomiast po Drake'u to nie bede plakac specjalnie :D
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Podobno był tu kiedyś wątek, że ktoś został opętany przez szatana :shock:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

W DOOL pare razy byly jakies takie dziwne watki. Pamietam, ze w 2004 roku Marlena ruszyla na jakies "killing spree" i wszyscy mysleli, ze jest opetana przez szatana, ale potem chyba sie okazalo, ze ktos ja trul czy cos takiego. Nie pamietam dokladnie, bo wtedy nie ogladalam serialu regularnie i sledzilam tylko swoje ulubione watki.

Ogladal ktos moze ostatnie odcinki??? Odcinek z 3 lipca to byl raj dla fanow Shelle, hehe :D Cudowna byla ta scena z "job interview" :D Szkoda tylko, ze teraz szykuje sie mala burza dla Shawna i Belle, jak wyjdzie na jaw, ze Shawn nie polecial na ta rozmowe o prace, a Belle skumala sie z Philipem, zeby Shawnowi to zalatwic... Mam jednak nadzieje, ze mimo wszystko bedzie wiecej takich uroczych scen :)

Aha, ktos pytal jakis czas temu, wiec mowie... Otoz Frances Reid (Alice) pojawila sie w odcinku z 4 lipca podczas barbecue Hortonow i Brady'ch z okazji dnia niepodleglosci w domu (a wlasciwie w ogrodzie :D) Bo i Hope.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno od czerwca w serialu tym zastepuje jakąś aktorkę Lean Hunley (Dana z "Dynastii" znana też z "Jeziora marzeń") :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ona nikogo nie zastepuje, tylko wrocila do swojej roli z lat 1982-1986 :)

A co do DOOL to w tym tygodniu odcinki byly jakies wyjatkowo nudne... W ogole coraz wolniej akcja idzie w tym serialu i nie dziwie sie, ze NBC chce go zdjac. Ja mam do niego ogromny sentyment, ale zauwazam ze coraz wiecej scen przewijam, bo nie moge patrzec jak to sie wszystko wlecze. Ta cala historie Santa i Colleen mogliby szybciej pokazac, a nie rozwlekaja to niemilosiernie jako nowy watek w serialu, a mnie to naprawde tak srednio interesuje. A poza tym doszlo do serialu kilku bohaterow, ktorych nie trawie - Stephanie (chodzi mi o ta nowa wersje), Jeremy (jak on mnie wkurza!!) czy nawet Jett, za ktorym nie przepadam. Sceny z ich udzialem tez dosyc czesto przewijam. Oczywiscie caly czas uwielbiam Shelle, ale ich w ogole nie bylo w tym tygodniu :(
GL Forever

Post autor: GL Forever »

To średnia oglądalnośc DOOL z okresu od 2 do 6 lipca - 1.8 :|
ODPOWIEDZ