Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

ja też czasem posłucham "Matysiaków", fajne to jest czasem. Eski nie znam, bo nigdy nie miałem jej na odbiorniku. A Radia Maryja czasem posłucham, ale nie fascynuję się poglądami tam wygłaszanymi. Ale dzięki temu wiem co T. Rydzyk znów kombinuje.

Post autor: Gabra-Sheila »

Alexander pisze:Dziwi mnie ,że żadna stacja nie gra takich hitów jak "Here I Go Again" czy "Ev'ry Night". Przecież to piosenki które zna prawie kazdy polak... Pewnie nie są puszczane ze względu na głos Marty ale to nie sprawiedliwe. A wy słyszycie czasem w radiu hity Mandaryny?
W JJJ Michał powiedział, że jedyna stacja jaka teraz [na 2003 rok] puszcza ich piosenki to Eska, ale ja nigdy nie słyszałam :( Mandaryne tak w Esce Every Night i You Give Love A Bad Name :) Wcześniej rozgłośnie puszczali Ich Troje, ale co tAm i bez tego są najpopularniejszym polskim zespołem :zeby:

Post autor: Robi »

Mi się bardzo podoba RMF FM ponieważ tylko ta stacja puszcza kawałek zespołu The Pussycat Dolls - Buttons. Te dziewczyny mnie podniecają ::loll:: Zaraz zaczyna się POP LISTA ( 18.00) tak więc zapraszam do posłuchania tego zaepołu. Możecie wysłać także na ten zespól sms pod nr 3001 ( koszt zależy od operatora ; ja zapłaciłem 20gr) .

Także ten klip jest emitowany na VIVie

[ Dodano: 2006-08-29, 21:33 ]
Zwracam honory Radiu Eska ponieważ dzisiaj usłyszałem moją ulubioną piosenke właśnie na tej stacji czyli The Pussycat Dolls - Buttons

Post autor: Primok »

Ostatnio moją ulubioną prezenterką Wiadomości jest zdecydowanie Dorota Wysocka :serce: .
Poza tym żałuję, że MNS nie będzie lecieć na TVN, bo będą mieli tam super jakość obrazu ::kwasny:: .

Post autor: LoLex »

Primok pisze:Ostatnio moją ulubioną prezenterką Wiadomości jest zdecydowanie Dorota Wysocka :serce: .
Poza tym żałuję, że MNS nie będzie lecieć na TVN, bo będą mieli tam super jakość obrazu ::kwasny:: .
Zgadzam się - jakość obrazu na TVP jest tragiczna w przeciwieństwie do TVN-u.

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja najbardziej lubię [glow=orange]Wydarzenia[/glow] i Hanię Smoktunowicz :D :wink:

Post autor: LoLex »

Gabra-Sheila pisze:Ja najbardziej lubię [glow=orange]Wydarzenia[/glow] i Hanię Smoktunowicz :D :wink:
Ja też lubię Smoktunowicz w Wydarzeniach, a w Faktach najbardziej lubię Pochanke. ::jezyk:: Smoktunowicz była też fajna jak prowadziła Teleexpress kiedyś.

Post autor: symplicja »

Jeśli chodzi o radio to na pierwszym miejscu u mnie było, jest i pozostanie : Radio Eska - hity na czasie! Serwują również informacje na temat wydarzeń i koncertów związanych z moim miastem :) Dawniej słuchałam RMF FM,ale te czasy już minęły. ZETki natomiast nie znoszę :x
Prezenterka : Dorotka Gawryluk :serce:
Hanny Smoktunowicz nie lubię, a po ostatnich wydarzeniach również Tomka Lisa przestałam darzyć sympatią.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

MNS na TVN nie będzie, ale TVP może będzie na platformie cyfrowej TVN, więc może jakoś będzie lepsza. Pożyjemy, zobaczymy.

Post autor: Kitty »

Kiedyś słuchałam radia Zet, ale już nie mogę ze względu na wkurzające i prymitywne wypowiedzi dziennikarzy i w kółko te same piosenki. Przerzuciłam się na "Trójkę". Lubię słuchowiska "Matysiakowie" i " W Jezioranach" w pierwszym programie PR. Są ciekawe, a poza tym mają swoją tradycję ( za co dodatkowo je cenię).
Z programów informacyjnych lubię "Panoramę" na TVP 2.

Post autor: FanStefci »

Monika Olejnik przechodzi do TVN24. Od poniedziałku będzie tam prowadzić codziennie o 20:05 "Kropkę nad i".
Jej zniknięcie z TVP oznacza dla mnie, że już nie ma co oglądać na tej stacji programów publicystycznych i informacyjnych. No i przy okazji kolejny atut dla TVNu.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: Abec »

Ciekawe, że swego czasu odeszła z firmy Waltera, gdy zaproponowano jej przejście do TVN24 na 20:05. Zdaje się, że nawet coś w stylu "następna będzie TVN Meteo" wtedy padło.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Zgadza się, przeszła wtedy do TVP, bo wiedziała, że w publicznej po Wiadomościach będzie miała świetną oglądalność i dotrze do szerokiego gremium widzów.
A teraz, po próbie przeniesienia jej programu na 23:30 jej widownia w TVP byłaby niższa niż w TVN24 w najlepszym czasie antenowym.
Poza tym, będzie mogła zadawać takie pytania na jakie ma ochotę, a nie takie jakie zaaprobuje pan prezes Bronisław W.

Jak dla mnie wniosek tylko jeden - pani Monika nie zamierza prowadzić programów byle je prowadzić, lecz zależy jej, żeby je ktoś oglądał.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Wiadomości ostatecznie zeszły na psy po odejściu Pieńkowskiej. Odejście Durczoka już kompletnie je pogrążyło. W ogóle nie podoba mi się to studio... ::kwasny::
Najchętniej i najczęściej oglądam Wydarzenia.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

B@r pisze:Wiadomości ostatecznie zeszły na psy po odejściu Pieńkowskiej. Odejście Durczoka już kompletnie je pogrążyło. W ogóle nie podoba mi się to studio... ::kwasny::
Absolutna racja.
ODPOWIEDZ