Boldfanko u mnie też tak było. Teraz jednak mam skrócone godziny pracy i mam więcej czasu. Chociaż czasami bywa, że pomimo wszystko muszę nagrać.
Dzisiaj udało mi się obejrzeć w porze emisji. 
Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS. Często nawet sprzedaję jej wiadomości o których dowiaduję się z działu spoilerowego!
Fajna pracaMonia pisze:Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS.
Nie sądzę żeby był to mój szczyt marzeń ale zarabiam tam sobie na opłacenie studiów. W sumie to nie mogę narzekać bo jest fajnie a napewno wesoło, no i szefową mam fajną ( z ludzkimi odruchami)
[ Dodano: 2006-03-09, 22:12 ]
Ale MNS mogę na szczęście oglądać, chyba że zacznie się "ruch w interesie" i nie ma czasu na to.
[ Dodano: 2006-03-09, 22:12 ]
Ale MNS mogę na szczęście oglądać, chyba że zacznie się "ruch w interesie" i nie ma czasu na to.
Aż zazdroszczę takiej pracy.
Szczęściara. 
To dopiero dobra pracaMonia pisze:Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS. Często nawet sprzedaję jej wiadomości o których dowiaduję się z działu spoilerowego!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja ostatnio najczęściej przeglądam forum jak jestem w pracyMonia pisze:Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS. Często nawet sprzedaję jej wiadomości o których dowiaduję się z działu spoilerowego!
Poza tym w pracy ściągam sobie odcinki, bo tam mam bardzo szybkie łącze, no i zdarza mi się czasami oglądać jakiś odcinek zaraz po ściągnięciu