Post autor: Brooke »

Boldfanko u mnie też tak było. Teraz jednak mam skrócone godziny pracy i mam więcej czasu. Chociaż czasami bywa, że pomimo wszystko muszę nagrać.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Mnie bardzo nie odpowiadała godzina 15:30 jak rok temu były emitowana "Moda...".
Teraz może być. I tak nagrywam, to jak nie mogę obejrzeć to oglądam w wolnej chwili.

Dzisiaj udało mi się obejrzeć w porze emisji. :D

Post autor: Monia »

Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS. Często nawet sprzedaję jej wiadomości o których dowiaduję się z działu spoilerowego!

Post autor: Paco »

Monia pisze:Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS.
Fajna praca ::ok:: Pozdrów szefową od sympatyków MNS za jej wyrozumiałość 8)

Pozdrowię, pozdrowię.Dzięki wam i ja i ona jesteśmy na bierząco z modą a nawet wiemy co się zdarzy w przyszłości. ::rad::

Post autor: wiwi »

Monia, taka praca jak Twoja to szczyt marzeń :) Można sobie ulubiony serial obejrzeć :)

Nie sądzę żeby był to mój szczyt marzeń ale zarabiam tam sobie na opłacenie studiów. W sumie to nie mogę narzekać bo jest fajnie a napewno wesoło, no i szefową mam fajną ( z ludzkimi odruchami)

[ Dodano: 2006-03-09, 22:12 ]
Ale MNS mogę na szczęście oglądać, chyba że zacznie się "ruch w interesie" i nie ma czasu na to.

Aż zazdroszczę takiej pracy. :oops: Szczęściara. :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Monia pisze:Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS. Często nawet sprzedaję jej wiadomości o których dowiaduję się z działu spoilerowego!
To dopiero dobra praca :serce: pozdrawiam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Bartex »

Tak, rzeczywiście rzadko spotykane, ale to chyba dobrze. Ja bym oglądał jeszcze desperatki i powtórki :serce: :mrgreen:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Post autor: Paco »

Plany na ten tydzień:
10 odcinków ::ok:: ::rad::

Post autor: wiwi »

W końcu nie ma skoków to i odcinki są w komplecie :) ::rad::

Post autor: Primok »

Monia pisze:Z tego co piszecie to ja mam szczęście, bo mogę oglądać modę nawet jak jestem w pracy, ponieważ jesteśmy wyposażeni w telewizor. I nawet moja szefowa nie ma z tego powodu pretensji jak siedzę i oglądam bo sama jest fanką MNS. Często nawet sprzedaję jej wiadomości o których dowiaduję się z działu spoilerowego!
Ja ostatnio najczęściej przeglądam forum jak jestem w pracy :mrgreen: , bo jak wracam w tygodniu do domu, to nie mam już ochoty włączać kompa.
Poza tym w pracy ściągam sobie odcinki, bo tam mam bardzo szybkie łącze, no i zdarza mi się czasami oglądać jakiś odcinek zaraz po ściągnięciu ::krzyw:: .

My to Primok mamy dobrze, co nie? ::ok:: :lol:
ODPOWIEDZ