Co ludzie robią zamiast oglądać Desperatki... No właśnie oglądają seriale które znalazły się na początku rankingu czyli M jak miłość, Klan czy Plebanię :-/ A jeżeli chodzi o Desperatki to moim zdaniem niska oglądalość spowodowana jest marną kampanią reklamową tego serialu. Polsat wogóle się nie stara żeby przyciągnąć nowych widzów. Spoty między programami w polsacie to za mało w dzisiejszych czasach. Polsat zawsze miał problemy z promocją swoich programów, podobnie zresztą jak TVP. Jak widzę na Jedynce zwiastun Losta - Zagubionych to aż odechciewa się oglądać, a przecież to taki ciekawy serial.
Czas dopuścić młodych do reklamy i promocji a nie zatrudniać dinozaury z branży, one przecież już dawno wyginęły
Zapomniałem jeszcze dodać że TVP świetnie promuje MNS

Czas dopuścić młodych do reklamy i promocji a nie zatrudniać dinozaury z branży, one przecież już dawno wyginęły
Zapomniałem jeszcze dodać że TVP świetnie promuje MNS
Ja nawet nie wiem co to jest to Ranczo:) Co do Klanu, Plaebanii i Złotopolskich to zapominacie że seriali nie oglądają tylko młodzi ludzie jak my na forum. Nie mozemy sądzić tylko po sobie:) Nie zapominajcie że jest niż demograficzny i starsi ludzie dominują i lubują sie w babciach Staciach, Ryskach i proboszczach z Tulczyna:) Poza tym nie dziwi mnie, że w dobie moherowych beretów te seriale stały się popularne. Moze tez ludzie na wsiach częściej je oglądają i utożsamiaja sie z nimi (Złotopolscy). Ale zgadzam się, że promocja amerykańskich seriali jest b słaba, szczególnie desperatek.
Promocja drugiego sezonu desperatek była zdecydowanie lepsza niz pierwszego ale to i tak za mało. Wiele programów Polsatu szybko traci i jest przesuwana przez to na gorsze godziny w emisji. Polsat strasznie natrętnie reklamuje swoją nowość "Kochaj mnie kochaj" a tymczasem jest to tak strasznie debilne, że aż się nie chce wierzyć. Drażni mnie, że nie inwestują w coś("desperate.."), co ma ogromne szanse na wysoką oglądalność. To jest przykre, ze społeczeństwo woli oglądac takie głupiutki klan czy ranczo. A prawdziwe śmietanki serialowe są "poniżane"...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Jak wspomniałeś o "Kochaj, mnie kochaj" to aż mną zatrzęsło. Na szczęście nie znalazło się w zestawieniu , bo wtedy wyemigrowałbym z Polski chyba. Nie modę po prostu znieść tej aktorki Anny Powierzy zarówno jeśli chodzi o jej życie prywatne jak i o jej grę w serialach. nie będe rozwijał jej wątku bo nie można używać wulgaryzmów:)
Ja się dziwe jak można oglądać takie syfy jak:
M jak miłość 10 313 074
Na dobre i na złe 7 003 025
Ranczo 4 417 651
Klan 4 406 622
Złotopolscy 4 366 978
Plebania 4 087 906
Kryminalni 3 548 385
Samo Życie
M jak miłość 10 313 074
Na dobre i na złe 7 003 025
Ranczo 4 417 651
Klan 4 406 622
Złotopolscy 4 366 978
Plebania 4 087 906
Kryminalni 3 548 385
Samo Życie
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Sory, ale ja nie obrazam ludzi.gdybym napisal co za debile ogladaja ten serial, to by ktos mógł zareagowac, ale ja napisałem tylko, ze te seriale to syfy w mojej opini, wiec nara
Dobrze w takim razie czekam na argumenty. Tylko niech będą rzeczowe. Syfy bo...? Od którego serialu zaczynasz?
Ostatnio zmieniony 2006-04-26, 14:17 przez Ipo, łącznie zmieniany 1 raz.
No dobra, jak się poczułes szkrzywdzony, ze uwazam klan czy m jak milosc za syfiaste seirale to sory, nie chcialem tego. Po prostu wyraziłem sowją opnie, ale jak tego nie mozna na forum to nie wiem po co one jest.
King - uwielbiam twój sposób pisania. prosty i skuteczny...Kingsajz pisze:Sory, ale ja nie obrazam ludzi.gdybym napisal co za debile ogladaja ten serial, to by ktos mógł zareagowac, ale ja napisałem tylko, ze te seriale to syfy w mojej opini, wiec nara
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Dzieki za komplement, ale ten "prosty i skuteczny" widać jest odbierany w rózny sposób.