Thorne: strona nadal istnieje i można na nią wejść (przynajmniej ja i Damians możemy), tylko nie jest już niestety aktualizowana.
Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
Właśnie udało mi się wejść na stronę.
Niewiem dlaczego wcześniej nie mogłem. Może źle wpisywałem adres strony?
Thorne: strona nadal istnieje i można na nią wejść (przynajmniej ja i Damians możemy), tylko nie jest już niestety aktualizowana.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A czy byłoby zainteresowanie głosowaniami roczników od 1987 wzwyż, może nawet i ze spoilerowymi latami - tzn. najlepsza postać konkretnego roku? Z tym, że tutaj by chyba trzeba było wprowadzić ograniczenie 3 zwycięstwa i koniec, bo jakby jakaś postać wygrała 20 razy to mogłoby być nudne...Dawidek pisze:Według mnie lepszy byłby rok kalendarzowy. Nie każdy wie, kiedy zaczął się rok produkcyjny. Można byłoby dać takie zastrzeżenie, że chodzi o rok emisji w Polsce, bo czasem odnosi się wrażenie, że chodzi o odcinki wyprodukowane w 2007 czy 2008 roku. Proponuję też, by w głosowaniu uwzględniano wszystkie postacie, występujące w danym okresie w serialu (oczywiście z wyjątkiem tych, które sie pojawiły raz np. pilotów, czy kelnerów). Głosowanie mogłoby się odbywać na początku nowego roku kalendarzowego. Zastanawiam się, czy sensowne byłoby przeprowadzenie plebiscytu 15-lecia z okazji 15 lat emisji "MnS" w polskiej telewizji, który odbyłby się we wrześniu 2009 roku.Wzieliby w nim udział wszystkie postacie z ostatnich 15 lat.
Na razie z planowanych to po odcinkach z 2003 r. będzie głosowanie nominacji do MNS Site Awards sposobem, o którym pisałem też powyżej tj. taka tabela jak przy Najlepszej postaci, a potem 5 najlepszych z każdej kategorii starym sposobem na forum.
Mnie się ten pomysł podoba.A czy byłoby zainteresowanie głosowaniami roczników od 1987 wzwyż, może nawet i ze spoilerowymi latami - tzn. najlepsza postać konkretnego roku? Z tym, że tutaj by chyba trzeba było wprowadzić ograniczenie 3 zwycięstwa i koniec, bo jakby jakaś postać wygrała 20 razy to mogłoby być nudne...![]()
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Źle mnie zrozumieliście. Może, źle się wyraziłem.
Nie chodzi mi o przeprowadzanie głosowań z każdego roku produkcyjnego. Chodzi o aktualne odcinki, na przykład "Najlepsza postać "MnS" 2008 roku", a dotyczyło by postaci, które pojawiły się w serialu w latach 2002-2004 (bo z tych lat są emitowane odcinki w tym roku). Idąc tym tropem, wybór najlepszej postaci 2009 roku, dotyczyłby okresu 2004-2006, bo najprawdopodobniej odcinki z tych lat pokaże TVP (o ile nie będzie zmian w emisji).
Mam nadzieję, że rozjaśniłem nieco tę kwestię.
Nie chodzi mi o przeprowadzanie głosowań z każdego roku produkcyjnego. Chodzi o aktualne odcinki, na przykład "Najlepsza postać "MnS" 2008 roku", a dotyczyło by postaci, które pojawiły się w serialu w latach 2002-2004 (bo z tych lat są emitowane odcinki w tym roku). Idąc tym tropem, wybór najlepszej postaci 2009 roku, dotyczyłby okresu 2004-2006, bo najprawdopodobniej odcinki z tych lat pokaże TVP (o ile nie będzie zmian w emisji).
Mam nadzieję, że rozjaśniłem nieco tę kwestię.
- Adex-fan Brooke
To bez sensu głosować wstecz gdzie jeszcze by były ograniczenia, już lepiej głosować na postacie, które odeszły wybierać te ulubione oraz wybierać te postacie z przyszłości ulubione.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czy po tym małym remoncie strony o MNS możemy wnioskować ,że portal wznawia swoją działalność 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Nie, nie. Chciałem tylko nieco uaktualnić stronę główną przy okazji wrzucania wyników plebiscytu na "Najlepszą Postać 2008" oraz likwidacji napisu "Strona jest zamknęta" i umieszczenia na jego miejscu linku do forum.
Jeszcze też chciałbym zaktualizować barometr, ale nie poprzez sondy tak/nie, tylko głosowaniem takim samym jak przy Najlepszej Postaci - tradycyjnie zdjęcie pierwszej dziesiątki powędrują na stronę główną. Jutro postaram się dać link do strony do głosowania i chętni oddadzą głosy. Oto postacie - jeśli pominąłem kogoś to dajcie znać - Eric, Stephanie, Brooke, Ridge, Dominick, Thorne, Jackie, Massimo, Sally, Clarke, Amber, Rick, Deacon, Bridget, Darla, Megan, Samantha, Macy, C.J. W sumie 19 - na dziesięciu się oddaje głosy identycznym systemem jak poprzednio (12,10,8,7...).
Z uwagni na nikłe zaintersowanie nie będzie wyżej wspomnianego głosowania rocznikowego, tylko ten nominacje MNS Site Awards za jakiś czas.
Jakoś ci chętni do wrzucania materiałów na stronę wymiękli
Hmmmm, a tak głośno krzyczeli. Bo przecież przygotowanie czegoś wymaga wysiłku, a ponarzekać można.
Jeszcze też chciałbym zaktualizować barometr, ale nie poprzez sondy tak/nie, tylko głosowaniem takim samym jak przy Najlepszej Postaci - tradycyjnie zdjęcie pierwszej dziesiątki powędrują na stronę główną. Jutro postaram się dać link do strony do głosowania i chętni oddadzą głosy. Oto postacie - jeśli pominąłem kogoś to dajcie znać - Eric, Stephanie, Brooke, Ridge, Dominick, Thorne, Jackie, Massimo, Sally, Clarke, Amber, Rick, Deacon, Bridget, Darla, Megan, Samantha, Macy, C.J. W sumie 19 - na dziesięciu się oddaje głosy identycznym systemem jak poprzednio (12,10,8,7...).
Z uwagni na nikłe zaintersowanie nie będzie wyżej wspomnianego głosowania rocznikowego, tylko ten nominacje MNS Site Awards za jakiś czas.
Jakoś ci chętni do wrzucania materiałów na stronę wymiękli
Zagłosowało już 19 osób, więc podaję L I N K do strony z prezentacja głosowania. Tradycyjnie jak ktoś nie chce tracić przyjemności oglądania niech nie czyta kolejnych postów.
Niestety nie mam teraz mozliwości zaktualizowania strony, ale kiedy sie taka pojawi to pierwsza dziesiątka z głosowania pojawi się w baromatrze, a te procenty co są teraz zmienię na punkty z głosowania.
Miłego oglądania prezentacji
Niestety nie mam teraz mozliwości zaktualizowania strony, ale kiedy sie taka pojawi to pierwsza dziesiątka z głosowania pojawi się w baromatrze, a te procenty co są teraz zmienię na punkty z głosowania.
Miłego oglądania prezentacji