Szogunka pisze:Ja też głosy już oddałam
junk, dlaczego fani Brooke mogą się zdziwić?
Oj to był żarcik skierowany do Adexa Przecież ON jest jej fanem
I chciałem go trochę przestraszyć, że Brooke nie ma na tej liście...
A co do Macy to też byłem zawiedziony jak zauważyłem jej brak...
Lista osób, na które można było głosować też mnie zdziwiła na początku, ale już chyba doszedłem do tego co to za konkurs. To konkurs na najlepszą postać w historii MnS - edycja 2008. A że we wcześniejszych edycjach niektóre postacie wypadały słabo, to nie zostały uwzględnione w tej.
Osobiście jednak uważam, że ciekawszym rozwiązaniem byłby konkurs na najlepszą postać roku 2007 zamiast co roku wybierać w ogóle najlepszą postać. Ja właśnie pod takim kątem głosowałem .
Według mnie lepszy byłby rok kalendarzowy. Nie każdy wie, kiedy zaczął się rok produkcyjny. Można byłoby dać takie zastrzeżenie, że chodzi o rok emisji w Polsce, bo czasem odnosi się wrażenie, że chodzi o odcinki wyprodukowane w 2007 czy 2008 roku. Proponuję też, by w głosowaniu uwzględniano wszystkie postacie, występujące w danym okresie w serialu (oczywiście z wyjątkiem tych, które sie pojawiły raz np. pilotów, czy kelnerów). Głosowanie mogłoby się odbywać na początku nowego roku kalendarzowego. Zastanawiam się, czy sensowne byłoby przeprowadzenie plebiscytu 15-lecia z okazji 15 lat emisji "MnS" w polskiej telewizji, który odbyłby się we wrześniu 2009 roku. Wzieliby w nim udział wszystkie postacie z ostatnich 15 lat.
Od pewnego czasu mam problem z wejściem na stronę główną MNS Site. Gdy na nią wchodzę to wyświetla mi się "Nie można wyświetlić strony". Czy u kogoś jeszcze występuje ten problem I czy można coś z tym zrobić
Pozdrawiam.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
DeaconFan pisze:Od pewnego czasu mam problem z wejściem na stronę główną MNS Site. Gdy na nią wchodzę to wyświetla mi się "Nie można wyświetlić strony". Czy u kogoś jeszcze występuje ten problem I czy można coś z tym zrobić
Pozdrawiam.
Przeczytaj sobie mój post powyżej, a się dowiesz. Albo posty Olega sprzed paru stron. Strona MNS została zamknięta po prostu, dlatego nie możesz wejść. Wielka szkoda.