Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Szogunka pisze:Ja też głosy już oddałam ::ok::
junk, dlaczego fani Brooke mogą się zdziwić?
Oj to był żarcik skierowany do Adexa ;) Przecież ON jest jej fanem :serce:
I chciałem go trochę przestraszyć, że Brooke nie ma na tej liście...
A co do Macy to też byłem zawiedziony jak zauważyłem jej brak... :|
Sex with you is incredible.
Primok

Post autor: Primok »

Lista osób, na które można było głosować też mnie zdziwiła na początku, ale już chyba doszedłem do tego co to za konkurs. To konkurs na najlepszą postać w historii MnS - edycja 2008. A że we wcześniejszych edycjach niektóre postacie wypadały słabo, to nie zostały uwzględnione w tej.
Osobiście jednak uważam, że ciekawszym rozwiązaniem byłby konkurs na najlepszą postać roku 2007 zamiast co roku wybierać w ogóle najlepszą postać. Ja właśnie pod takim kątem głosowałem :wink: .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Do organizatorów :wink: : popieram zdanie Primoka. Konkurs na najlepszą postać danego Roku yłby ciekawszy. I wyniki byłyby bardziej miarodajne.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Chodzi o to, by zawrzeć w konkursie tylko okres styczeń - grudzień 2007, tak?
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja proponuję styczeń - grudzień każdego roku (obojętne dla mnie czy roczniki amerykańskie, czy "podwójne" polskie).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Lepiej rocznika produkcyjnego , wtedy jest szansa na więcej postaci z okresu bierzącego .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Według mnie lepszy byłby rok kalendarzowy. Nie każdy wie, kiedy zaczął się rok produkcyjny. Można byłoby dać takie zastrzeżenie, że chodzi o rok emisji w Polsce, bo czasem odnosi się wrażenie, że chodzi o odcinki wyprodukowane w 2007 czy 2008 roku. Proponuję też, by w głosowaniu uwzględniano wszystkie postacie, występujące w danym okresie w serialu (oczywiście z wyjątkiem tych, które sie pojawiły raz np. pilotów, czy kelnerów). Głosowanie mogłoby się odbywać na początku nowego roku kalendarzowego. Zastanawiam się, czy sensowne byłoby przeprowadzenie plebiscytu 15-lecia z okazji 15 lat emisji "MnS" w polskiej telewizji, który odbyłby się we wrześniu 2009 roku. :roll: Wzieliby w nim udział wszystkie postacie z ostatnich 15 lat.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

I jak , ile głosów jeszcze brakuje :?:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Siedmiu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Siedmiu wspaniałych - proszę się zgłaszać!:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Teraz to jeszcze czterech. Proszę przenieśmy rozmowę do "Najlepsza postać MNS", bo będzie on bardziej odpowiedni..
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Oleg, co było przyczyną podjęcia przez Ciebie decyzji zamknięcia polskiej strony MNS?

Właśnie się kapnąłem,że trzeba głębiej szukać odpowedzi na to pytanie i znalazłem. Także to już nieaktualne. :wink:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Od pewnego czasu mam problem z wejściem na stronę główną MNS Site. Gdy na nią wchodzę to wyświetla mi się "Nie można wyświetlić strony". :? Czy u kogoś jeszcze występuje ten problem :?: I czy można coś z tym zrobić :?:

Pozdrawiam. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

DeaconFan pisze:Od pewnego czasu mam problem z wejściem na stronę główną MNS Site. Gdy na nią wchodzę to wyświetla mi się "Nie można wyświetlić strony". :? Czy u kogoś jeszcze występuje ten problem :?: I czy można coś z tym zrobić :?:

Pozdrawiam. :wink:
Przeczytaj sobie mój post powyżej, a się dowiesz. :wink: Albo posty Olega sprzed paru stron. Strona MNS została zamknięta po prostu, dlatego nie możesz wejść. Wielka szkoda. ::kwasny::
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Widocznie macie jakieś błędy.
Osobiście normalnie mogę wejść na stronę i przeglądać wszystko, co się na niej znajduję ::ysz::
ODPOWIEDZ