Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Dorota Gardias po ciepłym przyjęciu w "Mask Singer", chciałaby wystąpić w "Twoja twarz brzmi znajomo", ale zgodę musiałby wyrazić TVN. Na Instagramie fani zapytali ją o ewentualny udział i ona odpowiedziała tak: "Były już dwa zaproszenia od tego genialnego programu. Bardzo lubię, bardzo szanuję, doceniam. Wiem od Marka Kaliszuka, który wygrał ten program, że to nie jest taka prosta sprawa wystąpić tam. Bardzo dużo pracy, zakładanie tych masek... Trzeba się bardzo poświęcić. Były dwa zaproszenia, nie skorzystałam wtedy. Ale jeżeli stacje by się dogadały, Polsat i TVN, to z przyjemnością".

W sumie słuchając jej w "Mask Singer", chciałbym ją usłyszeć tu, bo to mogłoby być dobre.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Rzeczywiście, słyszałem od znajomych aktorów, że nie jest łatwo dostać się do programu. Ponoć Laurze Samojłowicz się nie udało.

Obecna edycja wcale nie jest na takim wysokim poziomie, jak chwali jury. Wyróżniłbym tylko Szpręgiela (mój faworyt) i Wilk. Radek niestety ma tendencję do robienia parodii (śpiewa super, ale po co te miny, zbyt częste szerokie otwieranie buzi?). Zdrójkowski przyzwoicie. Milowicz średnio. Ewa Błachnio najgorzej, bo stale słychać jej głos.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

DeaconFan pisze:Obecna edycja wcale nie jest na takim wysokim poziomie, jak chwali jury.
Zgadzam się. Np. wczorajsza Beata Kozidrak w wykonaniu Janusza Radka wyglądała jak jakieś nieudane popisy słabej drag queen. :? W tym sezonie poza śpiewem, też dużo metamorfoz z cyklu "nie do końca".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Obecna edycja jest naprawdę przeciętna. Wiele wykonań jest przerysowanych. Rzeczywiście, Radek jako Kozidrak to była katastrofa.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Mam przeczucie, że wygra Kasia Wilk, choć wolałbym Roberta Szpręgiela. Kuba Zdrójkowski dla mnie powinien zająć II miejsce, jest lepszy od brata. Janusz Radek miał kilka przebłysków, ale ma ogółem tendencję do przerysowań...

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kasia Wilk wypada najlepiej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Zmiana od kolejnej edycji. Portal Wirtualnemedia.pl ustalił, że jednym z ośmiu uczestników „Twoja twarz brzmi znajomo 18” będzie osoba niemedialna. Uczestnik zostanie wyłoniony w ramach zewnętrznego castingu, który ma wystartować w najbliższym czasie.
Pozostała siódemka gwiazd zostanie tradycyjnie skompletowana w ramach wewnętrznych castingów, które aktualnie trwają.

Ciekawe czy widz zauważy różnicę. Niektóre osoby tego programu jako zupełnie szerzej nieznane, też są jakby niemedialne. :lol:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście, że nikt tego nie zauważy :lol: Ja zawsze połowy nie znam.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Artur »

Osoby niemedialne zawsze brały udział w tym programie. Często były brane z różnych teatrów lub musicali. Nagle produkcja sądzi, że zgłosi im się ktoś ze sklepu mięsnego? :roll:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Finał jest mi obojętny. Brak Szpręgiela to żart, bardzo ponury. Zdrójkowski pasował do finału. Nie wiem z jakiej paki weszły średnie Ucherska i Polewany.

Post autor: sharkinator »

Finał był dla mnie rozczarowujący, odcinek wcześniej były dużo lepsze występy.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Michał Wiśniewski żegna się z jury.

Szkoda. Był sprawiedliwy, miał zawsze coś ciekawego do powiedzenia, nie wahał się dorzucić łyżki dziegciu...

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/m ... t-miszczak
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Doczekałeś się, B@r. Skrzynecka nie będzie już w jury TTBZ. Info podał oficjalny profil programu na fb.

Czyżby Miszczak postanowił mocno namieszać? Wątpię, żeby Kasia sama z siebie odeszła.

Lubiłem Wiśniewskiego jako jurora za trafne, niecukierkowe komentarze, jako jedyny nie bał się mówić, że coś mu się nie podobało.
Skrzynecka bardzo słodziło, ale była pozytywną i ciepłą postacią w jury, na dodatek w TTBZ od samego początku.

Bardzo mi szkoda, że podziękowano im za współpracę, szkoda że Miszczak się ich pozbył.

Oho, w geście solidarności ze Skrzynecką z programu odchodzi również Gąs :cry: Niedobra zmiana.
ODPOWIEDZ