Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Nie bardzo rozumiem na jakiej podstawie nominowane postacie są i np. brak mi Clarke'a lub dziwna kategoria twarz -skoro taka jest obok kategorii ciała to dlaczego nie ma kategorii nogi, włosy, oczy...
a kategoria aktor,aktorka chyba powinni być wymienieni aktorzy a nie postacie
No, ale ok głosy poszły na Brooke,Thorne'a,Marka,desperatki i Nianie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
No, też się zdziwiłem tym, że nie było "Pierwszej miłości" i żadnego z seriali emitowanych w Polsacie, ale przecież nie sposób każdemu dogodzić.
Ja też głosowałem głównie na Taylor i Deacona, ale także na Thorne'a, "Plebanię" i "Skazanego na śmierć".
Ja też głosowałem głównie na Taylor i Deacona, ale także na Thorne'a, "Plebanię" i "Skazanego na śmierć".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja głosowałem na Taylor, Tony'ego, Thorne'a, "M jak miłość" oraz "Bracia i siostry". Trochę zawiodła mnie ostatnia kategoria. Fakt że te seriale które tam są ("Gotowe na wszystko", "Zagubieni", "Skazany na śmierć") odniosły duży skuces ale ja ich nie oglądam. "Krok od domu" i "B&S" lubię ale są lepsze jak dla mnie zagraniczn seriale np. "Życie na fali", "Pogoda na miłość" i "Brzydula Betty".
Gdyby był to by rok temu nie zajął dość odległej, czwartej pozycji. Dletego też dałem szansę innym, a zostawiłem, te co poprzednio były wysoko, czyli "Plebanię" i "M jak miłość".Damians pisze:Rozumiem, że każdemu się nie dogodzi, ale "Klan" jest najpopularniejszym serialem na forum ( poza MNS oczywiście ).
Otóż to, wszystkim nie dogodziDeaconFan pisze:No, też się zdziwiłem tym, że nie było "Pierwszej miłości" i żadnego z seriali emitowanych w Polsacie, ale przecież nie sposób każdemu dogodzić.
Najczęściej nominuję tych, co w poprzedniej edycji byli wysoko. Poza tym nowe postaci, które moga powalczyć o zwycięstwo oraz te, które miały w danym roku ciekawe wątki, mogły się wykazać dobrą grą aktorską itd...Damians pisze:I właściwie jakimi kryteriami się kierujesz, ustalając te nominacje