Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja też już głosowałem. Głosy oddałem głównie na Taylor i...........Ridge'a. :D
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Ryan Lavery pisze:Ja też już głosowałem. Głosy oddałem głównie na Taylor i...........Ridge'a. :D
A ja na Brooke i Deacona :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dlaczego w serialach nie ma Klanu?

I właściwie jakimi kryteriami się kierujesz, ustalając te nominacje?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie bardzo rozumiem na jakiej podstawie nominowane postacie są i np. brak mi Clarke'a lub dziwna kategoria twarz -skoro taka jest obok kategorii ciała to dlaczego nie ma kategorii nogi, włosy, oczy... :roll: a kategoria aktor,aktorka chyba powinni być wymienieni aktorzy a nie postacie ::jezyk:: No, ale ok głosy poszły na Brooke,Thorne'a,Marka,desperatki i Nianie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Też się zdziwiłem brakiem Klanu, no ale jest tylko 5 kategorii ;) Pozytywnie zaś zaskoczyła mnie obecność w konkursie Sheili ( :serce: ) i CJa ;)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie trochę brakuje Ricka - nie ma go w żadnej kategorii.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Rozumiem, że każdemu się nie dogodzi, ale "Klan" jest najpopularniejszym serialem na forum ( poza MNS oczywiście ).
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Trochę mnie zdziwiło, że w kategorii Najlepsze Cialo znalazły się Sofia oraz Megan. Szkoda, że w kategorii najlepszy serial nie było Pierwszej Miłości ::kwasny:: Głosowałam głównie na Taylor i Deacona =)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No, też się zdziwiłem tym, że nie było "Pierwszej miłości" i żadnego z seriali emitowanych w Polsacie, ale przecież nie sposób każdemu dogodzić.
Ja też głosowałem głównie na Taylor i Deacona, ale także na Thorne'a, "Plebanię" i "Skazanego na śmierć". :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ja głosowałem na głównie na Brooke i Deacona, w którejś kategorii na Marka tez i Thorne'a. A tak na marginesie to po co my tu o tym wszystkich mówimy, po to nie są wyświetlane wyniki żeby to było "raczej tajne" głosowanie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja głosowałem na Taylor, Tony'ego, Thorne'a, "M jak miłość" oraz "Bracia i siostry". Trochę zawiodła mnie ostatnia kategoria. Fakt że te seriale które tam są ("Gotowe na wszystko", "Zagubieni", "Skazany na śmierć") odniosły duży skuces ale ja ich nie oglądam. "Krok od domu" i "B&S" lubię ale są lepsze jak dla mnie zagraniczn seriale np. "Życie na fali", "Pogoda na miłość" i "Brzydula Betty".
Primok

Post autor: Primok »

Głosowanie jest tajne z tego co widziałem - każdy teraz będzie podawał jak głosował ::chytry:: .
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Damians pisze:Rozumiem, że każdemu się nie dogodzi, ale "Klan" jest najpopularniejszym serialem na forum ( poza MNS oczywiście ).
Gdyby był to by rok temu nie zajął dość odległej, czwartej pozycji. Dletego też dałem szansę innym, a zostawiłem, te co poprzednio były wysoko, czyli "Plebanię" i "M jak miłość".
DeaconFan pisze:No, też się zdziwiłem tym, że nie było "Pierwszej miłości" i żadnego z seriali emitowanych w Polsacie, ale przecież nie sposób każdemu dogodzić.
Otóż to, wszystkim nie dogodzi ::krzyw:: "Pierwsza miłość" ostatnio miała czwarte miejsce, więc, jak wyżej pisałem, dałem szansę innym.
Damians pisze:I właściwie jakimi kryteriami się kierujesz, ustalając te nominacje
Najczęściej nominuję tych, co w poprzedniej edycji byli wysoko. Poza tym nowe postaci, które moga powalczyć o zwycięstwo oraz te, które miały w danym roku ciekawe wątki, mogły się wykazać dobrą grą aktorską itd...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Najwiekszy problem miałam z zagranicznym serialem, nie ogladałam nigdy żadnego z podanych ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

ODPOWIEDZ