Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cosmo, to łóżko jest chyba starsze od Ciebie ::jezyk:: Zostało tam wniesione w ramach "Sypialni Brooke". :wink:
Właśnie obejrzałem sobotnie odcinki.
Suknia na Kristen wyglądała trochę lepiej niźli na manekinie, ale i tak żadna rewelacja ::kwasny::
To coś świecące co miała na sobie Stefa nawet fajnie się prezentowało - tylko znowu była w spodniach ::kwasny::
Warto zwrócić też uwagę na Bridget, która ostatnimi czasy wygląda coraz ładniej :serce: I oczywiście Brooke - jak zawsze piękna ::rad:: Szczególnie ładnie wyglądała w tej powycinanej suknie :serce:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Cosmo pisze:Co do gabinetu Brooke to łóżko któe tam stoi jest od niedawna czy ja nie zwróciłem na nie uwagi? ::ke:: Po co jej łóżko w gabinecie? ::ke::
Nie zwrociłeś na nie uwagi :wink: A to łóżko to ma już historię swoją, Stepha raz w nim wylądowała, kiedyś malo brakowało, by w nim wylądowała :zeby:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Kristen bardzo ładnie wyglądała w sukni od Tony'ego , ale jednak coś mi w niej
nie pasowało :roll: . Amber i Megan miały bardzo ładne fryzury. :serce: Nie wiem
czy mi się wydaje, ale Stephanie chyba miała taki sam kostium jak na ślubie
Taylor i Ridge'a :?:
Awatar użytkownika
Damians

Dominiku, na pewno nie :wink:
Stefa miała ten kostium na sobie pierwszy raz :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

W jakim kolorze był ten ciuch Stefki? Byłem zmuszony w sobotę oglądać MNS na czarno-białym telewizorze. ::jezyk::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Cosmo pisze:W jakim kolorze był ten ciuch Stefki? Byłem zmuszony w sobotę oglądać MNS na czarno-białym telewizorze. ::jezyk::
W zielonym z wzorkami. Wyglądała jak jakaś gigantyczna żaba. :lol: :lol: :lol: Natomiast najbardziej podobała mi się Bridget w piątkowych odcinkach. Wyglądała prześlicznie... :D
Awatar użytkownika
Cosmo

W takim razie jestem pewnien że już kiedyś Stefka nosiła to cudo na sobie. ::chytry::
Awatar użytkownika
dominik

Cosmo pisze:W takim razie jestem pewnien że już kiedyś Stefka nosiła to cudo na sobie. ::chytry::
Mi tez się zdawało, że miała ten strój na sobie podczas ślubu Tay i Ridge'a.
Ostatni jej ubiur nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza to coś co ubrała na przyjecie
Kristen i Tony'ego.
Awatar użytkownika
Cosmo

dominik, nie wiem czy Stefka miała go na ślubie Tay i Ridge'a bo wtedy nie oglądałem ale jestem pewien że kiedyś ją już w tym widziałem. ::chytry::
Awatar użytkownika
dominik

Już sobie przypomniałem :D Miała to na ślubie Amber i Ricka :) Wiedziałem, że miała to na jakimś ślubie, więc byłem blisko.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

W zielonym stroju była ale na przyjęciu zaręczynowym w piątek.Na ślubie w sobotę miała piękne niebieskie,błyszczące wdzianko.Nie podobały mi się tylko spodnie,które do tego miała ::kwasny:: Takie niebieskie pantalony ::plask wczolo:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Kristen wyglądała ślicznie w tej sukini. :serce: Stephanie ubrała się ochydnie jak na ślub swojej córki. ::kwasny:: Bridget też ładnie wyglądała.
Awatar użytkownika
Damians

A jednak to prawda.
Królowa mody Stephanie I Forrester na dwóch ślubach miała to samo :evil: ::cojest:: ::plask wczolo:

Obrazek Obrazek

Tylko pierwszy raz miała do tego niebieską sukienkę, co prezentowało się znacznie lepiej od tych spodenek :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

Co za kompromitacja, oby brukowce nie zarzuciły jej że nie ma się w co ubrać więc nosi to samo! ::jezyk:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
dominik

Suknia ślubna Bridget nie pasowała mi jakoś do welonu, była taka skromna.
Amber jednak najlepiej wygląda w prostych włosach. :serce:
Podobały mi si także jej spodnie, wydłużyły jej nogi.
Brooke bardzo dobrze wygląda w obecnej fryzurze, niech jej nie zmienia.
ODPOWIEDZ