Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja będę oglądał ale nie tak namiętnie jak poprzednie edycje... Będę delektował się PB na polsacie a potem włącze TVN i TzG5.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Alexander pisze:Ja będę oglądał ale nie tak namiętnie jak poprzednie edycje... Będę delektował się PB na polsacie a potem włącze TVN i TzG5.
Podobnie jak ja :D
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A ja mimo wszystko będę oglądał, aby się trochę pośmiać...
Najbardziej kibicuję Ani Samusionek :serce: ::jezyk:: i oczywiście Omenie :serce: ::jezyk:: .
Co do Tuskówny...nie skomentuje tego, bo bym napisał coś czego napisać nie chce... Ale muszę i tak coś napisać. Czytałem Wasze posty i z kilkoma się nie zgadzam. Ktoś napisał, że Tuskówna to była kilka razy w DD TVN..., a Kwaśniewska wyrwała się spod ziemi. Z tym się nie zgadzam.
Kwaśniewska jest córką prezydenta!!!! I to samo z siebie mówi, ze jest osobą sławną.
A Tuskowa? Ona jest córka zwykłego, przeciętnego polityka, jakich mamy 460.
To naprawdę w hierarchii wyżej stoi córka Leppera, czy nawet Wiśniowskiej( w końcu jej dziecko, to dziecko wicemarszałka sejmu) A Tuskowa???- dla mnie to totalna porażka. Mam nadzieję, że odpadnie ona w drugim odcinku....

Żona Leppera też była kilka razy w TV, i co??? od razu ją do tańca.... ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Okropieństwo! Kolejna edycja do promocji polskich gwiazdeczek.
A w ogóle co robi ten temat w dziale seriali i filmów?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Jak by nie bylo to 5 sezon juz promocji coponiektórych polskich Pseudogwiazdek....
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Oglądałam tylko poprzednią odsłonę TzG, tej nie nie będę głównie ze względu na PB 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj, będąc rano na zakupach przejrzałem w kiosku Fakt- i czytam tam wielki napis: Kasia Tuska będzie jednym z faworytów... ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
I do tego jeszcze jest przeprowadzony z nią wywiad ::ke:: To jest chyba pierwszy wywiad z jakąś gwiazdą...

I powiedźcie mi, czy to nie jest wyraźne faworyzowanie jej, a poprzez to PO?
Teraz już chyba nikt nie napisze, że media i prasa są obiektywne....

Kiedyś mówili, z w tej edycji będzie więcej par, niż w poprzednich. Ale jak na razie to chyba dalej będzie dziesięć par...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wydaje mi się ,że Kasie promują bo widzą w niej talent, ale oczywiście to też dobra reklama dla PO. TVN też dał Kasi prawdopodobnie Steffano bo wiedzą ,że widzowie go lubią i jest świetny dzięki czemu Kaśka ma wielkie szanse. Ale myśle ,że to nie jest powiedziane.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Moim zdaniem Steffano już nie powinien tańczyć, dlatego, ze już wygrał ten program.
Podobnie uważałem z tą od Mroczka, że skoro raz wygrała to nie powinna tańczyć dalej, ponieważ i tak nic więcej nie osiagnie.

Ale z tego co się orientuję, to Tuskówna jest sudentką. Także ciekawo jak ja będą zapowiadać? Para numer....to studentka Kasia Tusk i tancerz...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie wiem co mają zamiar mówić bo chyba nie: córka Wiceprezydenta Katarzyna Tusk....

No cóż nie wątpliwie ja się ciesze z udziału Kaśki bo ją polubiłem ale stwierdziłem ,że nie będę typował kiedy nie zobacze jak tańczą bo tak było w przypadku Anety Kręglickiej, kiedy przed rozpoczęciem programu obstawiałem ,że odpadnie pierwsza bo... ja jej nie znam. A kiedy zobaczyłem jak tańczy to się w niej zakochałem :serce:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wałęsową tez faworyzowali i odpadła zaraz na początku. Sztuczne robienie szumu wokół Kasii i tak nie przełoży się na głosy widzów :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Alexander pisze:Nie wiem co mają zamiar mówić bo chyba nie: córka Wiceprezydenta Katarzyna Tusk....
:
::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
::loll:: ::loll::
Dawno tak się nie uśmiałem :zeby: :zeby:
Jakiego wiceprezydenta??? Tusk nie jest żadnym wiceprezydentem.
Chyba chciałeś napisać córka kandydata na prezydenta, który przegrał z Lechem Kaczyńskim w drugiej turze wyborów Kasia Tusk... :zeby: :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

Wałęsówna odpadła przez swój mega wielki przyklejony uśmiech,wytrzeszcz i przykeljone rzęsy ::loll::...

Ja wiem jak ją zapowiedzą by skrócić wypowiedź Damiansa: Córka Donalda-Kasia Tusk :mrgreen:

A jak zapowiedzą Ivan'a??Kompletne beztalencie i podstępny emigrant?? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ivan jest spoko.Można go przynajmniej nazwac gwiazdą ,bo reprezentował Polskę na Eurowizji.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No Donaldo był II więc był wice :mrgreen:
Nie mam pojęcia jak będą ją zapowiadać...

Ivana to nie problem bo powiedzą: piosenkarz...
Nobody does it better
ODPOWIEDZ