Taniec z gwiazdami
- Marek Forrester
A ja mimo wszystko będę oglądał, aby się trochę pośmiać...
Najbardziej kibicuję Ani Samusionek
i oczywiście Omenie
.
Co do Tuskówny...nie skomentuje tego, bo bym napisał coś czego napisać nie chce... Ale muszę i tak coś napisać. Czytałem Wasze posty i z kilkoma się nie zgadzam. Ktoś napisał, że Tuskówna to była kilka razy w DD TVN..., a Kwaśniewska wyrwała się spod ziemi. Z tym się nie zgadzam.
Kwaśniewska jest córką prezydenta!!!! I to samo z siebie mówi, ze jest osobą sławną.
A Tuskowa? Ona jest córka zwykłego, przeciętnego polityka, jakich mamy 460.
To naprawdę w hierarchii wyżej stoi córka Leppera, czy nawet Wiśniowskiej( w końcu jej dziecko, to dziecko wicemarszałka sejmu) A Tuskowa???- dla mnie to totalna porażka. Mam nadzieję, że odpadnie ona w drugim odcinku....
Żona Leppera też była kilka razy w TV, i co??? od razu ją do tańca....
Najbardziej kibicuję Ani Samusionek
Co do Tuskówny...nie skomentuje tego, bo bym napisał coś czego napisać nie chce... Ale muszę i tak coś napisać. Czytałem Wasze posty i z kilkoma się nie zgadzam. Ktoś napisał, że Tuskówna to była kilka razy w DD TVN..., a Kwaśniewska wyrwała się spod ziemi. Z tym się nie zgadzam.
Kwaśniewska jest córką prezydenta!!!! I to samo z siebie mówi, ze jest osobą sławną.
A Tuskowa? Ona jest córka zwykłego, przeciętnego polityka, jakich mamy 460.
To naprawdę w hierarchii wyżej stoi córka Leppera, czy nawet Wiśniowskiej( w końcu jej dziecko, to dziecko wicemarszałka sejmu) A Tuskowa???- dla mnie to totalna porażka. Mam nadzieję, że odpadnie ona w drugim odcinku....
Żona Leppera też była kilka razy w TV, i co??? od razu ją do tańca....
- Adex-fan Brooke
Okropieństwo! Kolejna edycja do promocji polskich gwiazdeczek.
A w ogóle co robi ten temat w dziale seriali i filmów?!
A w ogóle co robi ten temat w dziale seriali i filmów?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiaj, będąc rano na zakupach przejrzałem w kiosku Fakt- i czytam tam wielki napis: Kasia Tuska będzie jednym z faworytów...
I do tego jeszcze jest przeprowadzony z nią wywiad
To jest chyba pierwszy wywiad z jakąś gwiazdą...
I powiedźcie mi, czy to nie jest wyraźne faworyzowanie jej, a poprzez to PO?
Teraz już chyba nikt nie napisze, że media i prasa są obiektywne....
Kiedyś mówili, z w tej edycji będzie więcej par, niż w poprzednich. Ale jak na razie to chyba dalej będzie dziesięć par...
I do tego jeszcze jest przeprowadzony z nią wywiad
I powiedźcie mi, czy to nie jest wyraźne faworyzowanie jej, a poprzez to PO?
Teraz już chyba nikt nie napisze, że media i prasa są obiektywne....
Kiedyś mówili, z w tej edycji będzie więcej par, niż w poprzednich. Ale jak na razie to chyba dalej będzie dziesięć par...
- Marek Forrester
Moim zdaniem Steffano już nie powinien tańczyć, dlatego, ze już wygrał ten program.
Podobnie uważałem z tą od Mroczka, że skoro raz wygrała to nie powinna tańczyć dalej, ponieważ i tak nic więcej nie osiagnie.
Ale z tego co się orientuję, to Tuskówna jest sudentką. Także ciekawo jak ja będą zapowiadać? Para numer....to studentka Kasia Tusk i tancerz...
Podobnie uważałem z tą od Mroczka, że skoro raz wygrała to nie powinna tańczyć dalej, ponieważ i tak nic więcej nie osiagnie.
Ale z tego co się orientuję, to Tuskówna jest sudentką. Także ciekawo jak ja będą zapowiadać? Para numer....to studentka Kasia Tusk i tancerz...
- Marek Forrester
Nie wiem co mają zamiar mówić bo chyba nie: córka Wiceprezydenta Katarzyna Tusk....
No cóż nie wątpliwie ja się ciesze z udziału Kaśki bo ją polubiłem ale stwierdziłem ,że nie będę typował kiedy nie zobacze jak tańczą bo tak było w przypadku Anety Kręglickiej, kiedy przed rozpoczęciem programu obstawiałem ,że odpadnie pierwsza bo... ja jej nie znam. A kiedy zobaczyłem jak tańczy to się w niej zakochałem
No cóż nie wątpliwie ja się ciesze z udziału Kaśki bo ją polubiłem ale stwierdziłem ,że nie będę typował kiedy nie zobacze jak tańczą bo tak było w przypadku Anety Kręglickiej, kiedy przed rozpoczęciem programu obstawiałem ,że odpadnie pierwsza bo... ja jej nie znam. A kiedy zobaczyłem jak tańczy to się w niej zakochałem
Nobody does it better
Alexander pisze:Nie wiem co mają zamiar mówić bo chyba nie: córka Wiceprezydenta Katarzyna Tusk....
:
Dawno tak się nie uśmiałem
Jakiego wiceprezydenta??? Tusk nie jest żadnym wiceprezydentem.
Chyba chciałeś napisać córka kandydata na prezydenta, który przegrał z Lechem Kaczyńskim w drugiej turze wyborów Kasia Tusk...
- Marek Forrester