Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
To straszne co teraz przeyżywa Amber, jej wielkie serce w końcu przestało słuchać innych i nareszcie postanowiła powiedzieć Rickowi prawdę o dziecku. Amber zrozumiała ,że nie może żyć w kłamstwie!
Macy w Wenecji... Tego bym się nie spodziewał, wygłosiła Thornowi niezłe przemówienie na temat miłości i Brooke a potem odeszła. Thorne chyba sam nie wie kogo kocha...
Macy w Wenecji... Tego bym się nie spodziewał, wygłosiła Thornowi niezłe przemówienie na temat miłości i Brooke a potem odeszła. Thorne chyba sam nie wie kogo kocha...
Nobody does it better
Specjalne wyróżnienia to nalażą się:
- Brigit: wg słów Macy Thorne, będą z Brooke, naraził się na konflikt z rodzicami, Rickiem i właśnie z nią.
- aktorce Bobbie Eakes (dobrze napisałem?). Odtwórcy Taylor i Ridge'a nie załapali się na podróż do Wenecji, a ona tak.
- Brigit: wg słów Macy Thorne, będą z Brooke, naraził się na konflikt z rodzicami, Rickiem i właśnie z nią.
- aktorce Bobbie Eakes (dobrze napisałem?). Odtwórcy Taylor i Ridge'a nie załapali się na podróż do Wenecji, a ona tak.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- alexisjunior
Dzisiejsze odcinki były smutne
. Tak bardzo szkoda mi Amber, w sumie to wreszcie skończy z kłamstwami, jednak bardzo kocha małego i nie wiem jak uda jej się żyć bez niego
.
Kimberly dziś(wreszcie)dobrze postąpiła, odeszła z godnością i brawa za to dla niej.
Kimberly dziś(wreszcie)dobrze postąpiła, odeszła z godnością i brawa za to dla niej.
Ostatnio zmieniony 2006-09-13, 17:03 przez alexisjunior, łącznie zmieniany 3 razy.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Tak, zgadzam sięAlexander pisze:To straszne co teraz przeyżywa Amber, jej wielkie serce w końcu przestało słuchać innych i nareszcie postanowiła powiedzieć Rickowi prawdę o dziecku. Amber zrozumiała ,że nie może żyć w kłamstwie!...
Ehh... tak bardzo szkoda mi Amber
Ona zrozumiała, że już dłużej nie może wszystkich okłamywać! Ale przecież ona naprawdę kocha małego Eryk'a i Rick'a. Dzisiaj to udowodniła wszystkim niedowiarkom. Amber - wszyscy Twoi fani trzymają za Ciebie kciuki!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Tak ja trzymam kciuki napewnomucha331 pisze:Ehh... tak bardzo szkoda mi AmberOna zrozumiała, że już dłużej nie może wszystkich okłamywać! Ale przecież ona naprawdę kocha małego Eryk'a i Rick'a. Dzisiaj to udowodniła wszystkim niedowiarkom. Amber - wszyscy Twoi fani trzymają za Ciebie kciuki!
-
katarzynka
Dzisiaj było mi przykro z powodu Amber, ale dobrze, że w końcu chce powiedzieć prawdę. Szkoda, że Brooke zaginęła nam w akcji poszukiwania Thorne'a, a ten powinien z nią porozmawiać a nie zachowywać się jak zraniona panienka... Co do Macy, to właśnie chciałam zapytać czy ona była naprawdę w Wenecji? Mi się wydawało, że jest jakaś nałożona na tło
I nie pokazywali Thorne'a i Macy z boku razem. Nie wiem jak to opisać, ale wydawało mi się, że aktorka nie była w Wenecji i tylko tak sprytnie to nakręcili.
- Adex-fan Brooke
Bardzo możliwe wiwi że Bobbie tam nie było
tak jak Hunter i Ronna!
Macy dziś przynajmniej mówiła do rzeczy i w sumie nie mówiła nic obraźliwego na Brooke tylko tak jak uważa, patrzymy na sprawę z punktu widzenia że może Brooke ma sentyment do Ridge'a a czy Thorne jest lepszy i nie ma sentymentu do Macy?! Jednak błędem jest tez mówić że ten związek Brooke&Thorne to nie miłość -w obliczu wszystkich prezentowanych związków w B&B to jak najbardziej miłość! Thorne rzeczywiście zachował się źle -powinien pogadać z Brooke (chociaż pogadać) a teraz Macy zamotała mu w głowie.
Kimberly po raz tysięczny żegnała się z Rickiem, blee -jednak niby tym razem na serio
Amber już widocznie wszystko zrozumiała i chce powiedzieć Rickowi, myśle że obserwujemy jej kolejną zmianę -tym razem na zdecydowane lepsze oraz udowodniła już że nie na pieniądzach jej zależy tylko kocha dziecko i Ricka -nawet jeśli jej ktoś nie lubi powinien to wreszcie dostrzec!
Macy dziś przynajmniej mówiła do rzeczy i w sumie nie mówiła nic obraźliwego na Brooke tylko tak jak uważa, patrzymy na sprawę z punktu widzenia że może Brooke ma sentyment do Ridge'a a czy Thorne jest lepszy i nie ma sentymentu do Macy?! Jednak błędem jest tez mówić że ten związek Brooke&Thorne to nie miłość -w obliczu wszystkich prezentowanych związków w B&B to jak najbardziej miłość! Thorne rzeczywiście zachował się źle -powinien pogadać z Brooke (chociaż pogadać) a teraz Macy zamotała mu w głowie.
Kimberly po raz tysięczny żegnała się z Rickiem, blee -jednak niby tym razem na serio
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city