Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

To straszne co teraz przeyżywa Amber, jej wielkie serce w końcu przestało słuchać innych i nareszcie postanowiła powiedzieć Rickowi prawdę o dziecku. Amber zrozumiała ,że nie może żyć w kłamstwie!
Macy w Wenecji... Tego bym się nie spodziewał, wygłosiła Thornowi niezłe przemówienie na temat miłości i Brooke a potem odeszła. Thorne chyba sam nie wie kogo kocha...
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Specjalne wyróżnienia to nalażą się:
- Brigit: wg słów Macy Thorne, będą z Brooke, naraził się na konflikt z rodzicami, Rickiem i właśnie z nią.
- aktorce Bobbie Eakes (dobrze napisałem?). Odtwórcy Taylor i Ridge'a nie załapali się na podróż do Wenecji, a ona tak.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Dzisiejsze odcinki były smutne :( . Tak bardzo szkoda mi Amber, w sumie to wreszcie skończy z kłamstwami, jednak bardzo kocha małego i nie wiem jak uda jej się żyć bez niego :cry: .

Kimberly dziś(wreszcie)dobrze postąpiła, odeszła z godnością i brawa za to dla niej.
Ostatnio zmieniony 2006-09-13, 17:03 przez alexisjunior, łącznie zmieniany 3 razy.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czyżby to już koniec ery Amber ? Czy wszystkie kłamstwa już wyjdą na jaw? Czy to początek wielkiej miłości Kim i Ricka ? Mam nadzieje że tak .
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Alexander pisze:To straszne co teraz przeyżywa Amber, jej wielkie serce w końcu przestało słuchać innych i nareszcie postanowiła powiedzieć Rickowi prawdę o dziecku. Amber zrozumiała ,że nie może żyć w kłamstwie!...
Tak, zgadzam się :cry: Strasznie żal mi dzisiaj było Amber i teraz już napewno powie Rickowi prawdę, boję się jak on na to zareaguje... :cry:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ehh... tak bardzo szkoda mi Amber :( Ona zrozumiała, że już dłużej nie może wszystkich okłamywać! Ale przecież ona naprawdę kocha małego Eryk'a i Rick'a. Dzisiaj to udowodniła wszystkim niedowiarkom. Amber - wszyscy Twoi fani trzymają za Ciebie kciuki!
Awatar użytkownika
paulincia

mucha331 pisze:Ehh... tak bardzo szkoda mi Amber :( Ona zrozumiała, że już dłużej nie może wszystkich okłamywać! Ale przecież ona naprawdę kocha małego Eryk'a i Rick'a. Dzisiaj to udowodniła wszystkim niedowiarkom. Amber - wszyscy Twoi fani trzymają za Ciebie kciuki!
Tak ja trzymam kciuki napewno ::ok:: I niech mi powie ktoś, że Amber jest z Rickiem tylko dla pieniędzy :evil:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Denerwuje mnie Torn.Płacze ,stoi w deszczu ,rzuca się,niszczy list i ciągle wspomina Bruk z Ridzem na łóżku!!!Powinien spotkać się z Bruk i jej wygarnąć a nie stać na deszczu i gaworzyć sobie z Macy!!!
Awatar użytkownika
Robi

Trzeba także pochwalić Bacy , która w końcu zdecydowała się na odebranie SWOJEGO dziecka . Strasznie długo się zastanawiała co ma zrobić , ale moim zdaniem postąpiła słusznie . Teraz Eric III będzie w końcu ze swoją matką.
Awatar użytkownika
paulincia

Tak, mam nadzieję, że będzie i że Tawny niczego znowu nie wymyśli :!: :x Ale i tak mi szkoda Amber, bo pewnie bardzo cierpi :cry:
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Powiem tyle: wielka mi "pani doktor" która igra z cudzymi uczuciami ::ysz::
Nie spodziewałam sie tego po niej, a Brooke powinna była przyłożyć najpierw jej a potem jemu, taka byłam zła za tą całą ich intrygę grrrrrrrv :evil: :evil: :evil:
Biedna Brooke i Thorne :cry:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzisiaj było mi przykro z powodu Amber, ale dobrze, że w końcu chce powiedzieć prawdę. Szkoda, że Brooke zaginęła nam w akcji poszukiwania Thorne'a, a ten powinien z nią porozmawiać a nie zachowywać się jak zraniona panienka... Co do Macy, to właśnie chciałam zapytać czy ona była naprawdę w Wenecji? Mi się wydawało, że jest jakaś nałożona na tło :P I nie pokazywali Thorne'a i Macy z boku razem. Nie wiem jak to opisać, ale wydawało mi się, że aktorka nie była w Wenecji i tylko tak sprytnie to nakręcili.
Awatar użytkownika
Robi

Małe sprostowanie Amber nie chciała powiedzieć o tym Rickowie tylko Bacy ją do tego zmusiła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bardzo możliwe wiwi że Bobbie tam nie było :) tak jak Hunter i Ronna!
Macy dziś przynajmniej mówiła do rzeczy i w sumie nie mówiła nic obraźliwego na Brooke tylko tak jak uważa, patrzymy na sprawę z punktu widzenia że może Brooke ma sentyment do Ridge'a a czy Thorne jest lepszy i nie ma sentymentu do Macy?! Jednak błędem jest tez mówić że ten związek Brooke&Thorne to nie miłość -w obliczu wszystkich prezentowanych związków w B&B to jak najbardziej miłość! Thorne rzeczywiście zachował się źle -powinien pogadać z Brooke (chociaż pogadać) a teraz Macy zamotała mu w głowie.
Kimberly po raz tysięczny żegnała się z Rickiem, blee -jednak niby tym razem na serio :wink: Amber już widocznie wszystko zrozumiała i chce powiedzieć Rickowi, myśle że obserwujemy jej kolejną zmianę -tym razem na zdecydowane lepsze oraz udowodniła już że nie na pieniądzach jej zależy tylko kocha dziecko i Ricka -nawet jeśli jej ktoś nie lubi powinien to wreszcie dostrzec!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Amber od poczatku chciała powiedzieć prawdę tylko matka ją powstrzymywała i przekonała, żeby tego nie robiła, a że była w depresji to dała sie namówić.
Zablokowany