Według programu dla prasy, "Klan" nie wypada z ramówki w dany dzień, jest standardowo o 17:55, natomiast wspomniana przez Ciebie debata o 18:30.
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p1009_T1D.txt
Według programu dla prasy, "Klan" nie wypada z ramówki w dany dzień, jest standardowo o 17:55, natomiast wspomniana przez Ciebie debata o 18:30.
Mam podobnie. Dżesika, Dymka i ich syn to postacie kompletnie niepotrzebne do "Klanu" i są dla mnie typową zapchadziurą, wątki z udziałem tej trójki wleką się w nieskończoność.
Niestety akurat to wiem, bo to już te odcinki które kojarzyłem z pierwszej emisji(jeszcze wtedy w domu regularnie oglądano u mnie Klan). Postać Kingi na etapie wątku z Michałem to nawet jak dla mnie najgorsza postać serialu ever, uzależniona od rodziców totalnie, bez własnego zdania i wiecznie tworząca kryzysy.DeaconFan pisze: ↑2023-10-22, 18:17 Oj, BeLief... heh, nie wiem, czy chcesz to wiedzieć, ale ten wątek z Kingą i Michałem będzie się ciągnął jeszcze bardzo długo. Obecnie w starym Klanie (jestem na odcinku 780) wreszcie się uspokoiło z tym, ale to chyba najgorsza para w historii serialu. Kinga jest mimozą, nie da się tego oglądać. Dziwię się Wieczorkowskiemu, że tyle wytrzymał.