Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Chyba macie rację i postanowiłem jeszcze trochę popracować nad nowym wyglądem. Będzie on inny, ale niektóre elementy pozostaną. Wygląd będzie niebiesko-biały ::ok:: Dobrze będzie jeśli w ogóle ukończę tą pracę, a gdyby to było na weekend majowy to już w ogóle miód :serce: ale mam pytanie - czy macie jakieś pomysły, np. na scalenie działów, powstanie czegoś nowego itd... :roll:
M@rek

Post autor: M@rek »

Oleg pisze:Chyba macie rację i postanowiłem jeszcze trochę popracować nad nowym wyglądem. Będzie on inny, ale niektóre elementy pozostaną. Wygląd będzie niebiesko-biały ::ok:: Dobrze będzie jeśli w ogóle ukończę tą pracę, a gdyby to było na weekend majowy to już w ogóle miód :serce: ale mam pytanie - czy macie jakieś pomysły, np. na scalenie działów, powstanie czegoś nowego itd... :roll:
Może dział Barometr? ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tak logicznie myśląc, to wchodząc na strone o ulubiony serialu zwraca się uwagę głównie na 2 rzeczy - galerie i dział "download". Dlatego tak jest bo raczej najpierw się ogląda a dopiero potem czyta. Nie wiem czy to dobry pomysł ale nasze forum, to ogromna skarbnica zdjęć, tapet, filmików itp i możnaby to zamieścić na stronce, bo nie każdy wchodzi na forum. Wszystko byłoby w osobnym dziale oczywiście super posegregowane i uporządkowane, może nawet z jakimiś komentarzami (np z którego roku jest filmik, fotka itp)na zamieszczenie tapet i teledysków, które sami stworzyliśmy, musiałby każdy wyrazić zgodę, ale chyba wszyscy by się zgodzili (szczególnie gdyby przy dziele znalazł się nick twórcy :mrgreen: ) Myślę, że nawet dla nas-osób wchodzących na forum byłoby to wygodniejsze, nie trzeba by było skakać po tematach i szukać. Zostawiłbym działy "postacie" i "aktorzy" bo są ok ,ale znacznie bym je rozbudował (postacie z przeszłości i przyszłości, więcej informacji, ciekawostek itp) To tyle moich propozycji. Chociaż Oleg je odrzuci to chciałem i tak wyrazic opinie;)
Marisa

Post autor: Marisa »

Jestem za :wink:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Pomysł mailo bardzo mi się podoba ::ok::
Ale segregacja tego to straszna robota - może ktoś by pomógł Olegowi na ochotnika :wink: , mailo :?: :idea:
M@rek

Post autor: M@rek »

Boldfanka pisze:Pomysł mailo bardzo mi się podoba ::ok::
Ale segregacja tego to straszna robota - może ktoś by pomógł Olegowi na ochotnika :wink: , mailo :?: :idea:
Może ja?:idea:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Przecież ty masz 9 lat i jesteś tym sposobem za mały ::chytry:: 8)
Marisa

Post autor: Marisa »

B@r ty to jesteś :P Ale w pewnym sensie masz racje ::krzyw::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Boldfanka pisze:Pomysł mailo bardzo mi się podoba ::ok::
Jeśli czas mi na to pozwoli, to czemu nie. W sumie to częśc fotek jest posegregowana , bo ką w tematach dotyczących poszczególnych bohaterów. Nie wiem jak z filmikami, bo w większości cih "download" wygasł". Trzeba by chyba było je od nowa zamieścić.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Dobry pomysł mailo 8)
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Tak, bardzo sympatyczny. ::rad:: :D W ogóle chyba jest możliwość odświeżania tych filmików, jeśli już nie można ich ściągnąć, czy tak??
8)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Mailo, dlaczego od razu zakładasz, że 'Oleg propozyjcę odrzuci' ::chytry:: :?: Chyba, że masz dar jasnowidzenia i pisałeś o propozycji 9-latka ::krzyw:: Zatem, uznaję, że tak właśnie było. ::ok:: Jeśli chodzi o filmiki to jest dział Multimedia, do którego takie coś smiało można byłoby wrzucić. Tylko jest sprawa serwera, na którym miałby być fimiki :roll: bo np. tak jak tu wrzucamy (jak sam napisałeś) po jakimś czasie linki wygasają ::kwasny:: ale myślę, że dalibyśmy radę :mrgreen:
A co do galerii zdjęć to kiedyś na stronie był taki dział, ale został przeniesiony do działu Aktorzy, ale jakoś nigdy nie bylo czasu na zrobienie tego. Można jednak powrócić to Galerii jako nowego działu, tylko zdjęcia trzeba gdzieś wrzucać, a na friko.pl nie będzie raczej tyle miejsca na całe galerie. Jeśli chodzi o zdjęcia ze strony Anki's BB to mam pozwolenie na umieszczanie ich na MNS Site, pod warunkiem zaznaczenia źródła. Mailo, fajnie by było, gdybyś się tym zajął, ale napisz jeszcze, jak u Ciebie z html-em :roll: :?:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Filmiki na megaupload nie wygasają.
Moim zdaniem cały dział multimedia jest do wymiany, bo już nic z niego nie działa.
Oleg, ja Ci szykuję te opisy bohaterów.
Powoli, ale jednak :wink:
A zdjęcia na imageshack można przecież dać, a potem na stronkę powklepywać miniaturki, a po kliknięciu się zdjęcie powiększy.
Ciekawy byłby też dział "Co nowego w USA" i "W przyszłości".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

To dobrze, że tam filmiki nie wygasają :D Te działy, które proponujesz byłyby dobre, ale hmmm, jakoś nie mam na nie koncepcji i nie jestem na bierząco z wydarzeniami w USA ::kwasny:: najpierw musiałbym dać, tak jak proponujesz, "w przyszłosci", ale myślę, że można to śmiało dać do spoilerów, ale zobaczymy. Moja koncepcja jest na razie taka- żeby dać opisy ze ŚS z lata, potem rok 2004 -szczegółowo, bo mam na kompie, a później się martwcić. Co do "w USA" to chodzi ci o takie npowości typu:kto dolaczył do obsady itd.. :?:
Fajnie, że wyrażacie swoje opinie, bo przynajmniej wiem, co mniej więcej pozmieniać ::ok::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Oto częśc, wciąż projektowanej, nowej wersji strony. Jednak im dłużej nad tym siedzię (a ostatnio bardzo mało) tym powątpiewam w to, że ta data majowa jest prawdopodobna ::kwasny:: Oto lewy górny róg :
Obrazek

Tak miała wygladac nowa główna, ale zrezygnowałem z niej (projekt):
Obrazek
A to odrzucone loga ::krzyw:: :
Obrazek
Obrazek
Żeby zobaczyc w powiększonej wersji trzeba kilknąc (nie wiem, dlaczego nie pojawiło się w dobrym rozmiarze).
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ