Massimo Marone

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

W ostatnich odcinkach jest mi szkoda Massima. Naprawdę jest w trudniej sytuacji. Dowiedział, się, że ma syna i to jeszzce z ukochaną kobietą i nic nie moze zrobić. Widac, że cierpi już nie jesty taki twardy jakb był na początku. Chociaż z tym zakładaniem rodziny troche się rozpedzil. Ciekawe czy uda mu sie odbudować dobre stosunki z Ridgem bo narazie nic na to nie wskazuje. Zaskoczyły mnie jego łzy naprawde nie spodziewałam się, że aż tak się wzruszy.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mi też żal Massima :( Na początku był taki twardy, niczym prawdziwy gangsa 8) , a niedawno się rozpłakał.Ale nikt nie jest ze skały, a smutek Massima jest jak najbardziej uzasadniony. Przecież dowiedział się, że ma syna, którego chciał mieć przez całe życie. Stephanie zachowuje się idiotycznie zakazując mu kontaktu z synem. A Ridge nienawidzi ojca, choć Mas mu nic złego nie zrobił, tylko kocha się w Stephanie ::jezyk:: Sally kręci się koło Marone, może coś z tego by było, jakby nie queen :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Gabra-Sheila pisze:Mi też żal Massima :( Na początku był taki twardy, niczym prawdziwy gangsa 8) , a niedawno się rozpłakał.Ale nikt nie jest ze skały, a smutek Massima jest jak najbardziej uzasadniony. Przecież dowiedział się, że ma syna, którego chciał mieć przez całe życie. Stephanie zachowuje się idiotycznie zakazując mu kontaktu z synem. A Ridge nienawidzi ojca, choć Mas mu nic złego nie zrobił, tylko kocha się w Stephanie ::jezyk:: Sally kręci się koło Marone, może coś z tego by było, jakby nie queen :P
A mi Massima wcale nie jest żal :x Nigdy nie zapomnę mu tego co zrobił Brooke, ona mogła zginąć :evil: I co z tego że dowiedział się że ma syna :| Stephannie bardzo dobrze robi że odcina go od Ridge'a :!: A Ridge nie lubi go za to że chciał skrzywdzić Brooke, to normalne w jego przypadku ::chytry:: Dla mnie Massimo nadal jest ochydnym, paskudnym draniem. Podkreślam narazie
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Massimo to dla mnie ciekawa postać. Taki mafiozo:) Niepodoba mi sie tylko że działa przeciwko Brooke. Uwielbiam jego sceny z Sally ::rad:: Oboje aktorzy bardzo dobrze grają - dynamicznie i żywo. Ostatnie wydarzenia pokazały że mimo wszystko jest wrażliwym człowiekiem. Ma bogactwo ale nie ma rodziny i jest sam. Dlatego tak mu zależy na akceptacji Ridge'a...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mi jest żal Massima :( Musi patrzeć jak jego ukochana jest z innym, na dodatek ma
syna, który go nienawidzi, i który nawet nie wie komu tak na prawdę zawdzięcza
swoje istnienie. Mam nadzieję, że Ridge kiedyś dowie się, że Marone jest jego ojcem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś Massimo zarysował stan swojego majątku -jest miliarderem ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wypowiedź Marone wzruszając , zawsze pragnął syna i chciał jemu oddać całą swoją firmę ,aż tu nagle spada Stephani wraz z jego synem . Ridge powinien wiedzieć kto jest jego ojcem ,ale nie odrazu , najpierw Massimo powinien się zaprzyjaźnić z Forresterem i dopiero wtedy powiedzieć mu prawdę . Taka wiadomość w takich okolicznościach mogła pogorszyć jedynie ich wzajemne stosunki.
Awatar użytkownika
dominik

Massimo bardzo mnie dzisiaj wzruszył. Nie przypuszczałem, że jest miliarderem i ma za sobą takie sukcesy jak wprowadzenie wolnego handlu w krajach dyktatorskich. Steph nie powinna posługiwać się szantażem. W końcu to syn Massima ::plask wczolo:
Charlize

Post autor: Charlize »

Mi od początku bardzo spodobał się Massimo, nie dosc że fajnie sie nazywa, to ma niezly charakter, z wyglądu też niczego sobie :P :P :P ma ciekawą role w MnS, nie sądzicie? ciekawe jak potoczą się dalsze jego losu, szczerze uważam że powinnien byc z Steph... bardzo ją kocha, a pozatym Eryk zdradzil ją z Brooke, z ktorą stephani jest odwiecznym wrogiem, i uczynił z niej wspolwlascicielke firmy....
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Rzeczywiście, nazwisko ma ciekawe, mnie dopiero niedawno rodzicielka uświadomiła co w języku włoskim znaczy słowo "Marone" i byłam mocno zaskoczona ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Co znaczy Marone? ::jezyk::
Dopóki Mass nie pojawił się w MNS w TVP1 to myślałem że jego nazwisko wypowiada się marołn/maron a tymczasem to się mówi marone. ::ke::
Ostatnio zmieniony 2007-08-22, 15:16 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dominik

Tiril- tak więc co ono oznacza?
Massima polubiłem od samego początku. Co ta Steph widzi w Ericku?
Awatar użytkownika
Cosmo

Ja polubiłem Massima głównie za to że intrygował przeciwko Brooke hihi. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Chodzi o pewną częśc męskiego ciała ::jezyk::
Ja też go polubiłam, za emanującą siłę, męskość i zdecydowanie.
Ostatnio zmieniony 2007-08-22, 15:17 przez Tiril, łącznie zmieniany 1 raz.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

::cojest:: ::ke::
Ale numer
ODPOWIEDZ