Post autor: Damians »

Moim zdaniem najlepsze jest Radio Zet

Post autor: LoLex »

Damians pisze:Moim zdaniem najlepsze jest Radio Zet
Lubię Radio Zet za to, że potrafi zagrać porządną muzę i prawdziwe przeboje z lat 80. i 90.

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:
Damians pisze:Moim zdaniem najlepsze jest Radio Zet
Lubię Radio Zet za to, że potrafi zagrać porządną muzę i prawdziwe przeboje z lat 80. i 90.

I promują Madonne ostatnio :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Jeśli chodzi o radio, to zawsze RMF FM 8)
Czasem lubię posłuchać też TOK FM. Karolina też czasem u mnie leci, gdy mam ochote na stare przeboje.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja lubię Polskie Radio Katowice, najlepsza oferta muzyczna tam jest, jeżeli chodzi o ogólnopolskie to preferuję Jedynkę, ewentualnie Trójkę. Chyba przestanę słuchać Biski. Komercyjne to czasem, jak RMF FM czy Zetka. Brak mi Tok FM, nie mogę go złapać, mieszkam w takim dziwnym rejonie, gdzie nie dochodzi sygnał części rozgłośni.

Post autor: Tęczowy »

Ja też jestem fanem Radia Zet. Lubię też Radio Fama.

Post autor: Marek Forrester »

Eska - hity na czasie! Tylko tu moge posłuchać nowości i najlepszych światowych utworów. Na drugim miejscu Zetka :)
Nobody does it better

Post autor: Robi »

Ja na pierwszym miejscu stawiam egzekwo RMF FM i Radio Eska ponieważ te stacje mają najnowsze hity. Na następnych miejscach Radio Zet ponieważ powoli zaczyna odgrywać role hitów z lat dziewiędziesiątych i początku nowego stulecia, później jest Trójka.

A słucha ktoś w radiowej jedynce soap oper "W jezioranach" i "Matysiakowie"?
Nobody does it better

Post autor: Goku »

Alexander pisze:A słucha ktoś w radiowej jedynce soap oper "W jezioranach" i "Matysiakowie"?
Moja Babcia słucha "W jezioranach" :D

Ja czasami "Matysiakowie".
Nobody does it better

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja lubię Radio Maryja... to żart ::loll:: Uwielbiam Eskę, bo gra nowe piosenki, kiedyś bardzo lubiałam RMF FM, ale teraz słucham Zet częściej. Na Esce często leci Bob Sinclar-Rock this party :serce: Zarąbisty kawałek ::krzyw::

Dziwi mnie ,że żadna stacja nie gra takich hitów jak "Here I Go Again" czy "Ev'ry Night". Przecież to piosenki które zna prawie kazdy polak... Pewnie nie są puszczane ze względu na głos Marty ale to nie sprawiedliwe. A wy słyszycie czasem w radiu hity Mandaryny?
Nobody does it better

Post autor: mailo »

Alexander pisze:Dziwi mnie ,że żadna stacja nie gra takich hitów jak "Here I Go Again" czy "Ev'ry Night". Przecież to piosenki które zna prawie kazdy polak... Pewnie nie są puszczane ze względu na głos Marty ale to nie sprawiedliwe. A wy słyszycie czasem w radiu hity Mandaryny?
Może Michał Wiśniewski ich przekupił ::loll::

Racja mailo... To jego sprawka... Ale wejdzie na stronę Mandaryny Można tam już normalnie poczytać o Marcie, jednak nie wiem co się stało, to chyba przypływ dobroci Michałka pozwolił mu oddać stronę Mandaryny do jej usług.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ