Post autor: livy »

Eryk pokazał, że jest prawdziwym facetem a Stefa nie będzie mu psuła stosunków z rodziną.

Post autor: Bridget »

watpie w szczerosc intencji Stephanie do Brooke, moze Brooke troche nie wlasciwie zareagowala ale Stephanie sie chyba nalezalo i troche slepo staje zawsze po stronie Taylor :/

Post autor: Bartex »

a ja myślę, że intencje Stephanie Forrester były szczere, poza tym wiecie jak one na siebie działają...
Pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Baxia
Baxia

Post autor: Baxia »

Nareszcie , Eric w końcu poszedł po rozum do głowy :: bow :: . Ale Lauren miała minę, nie mogła uwierzyć w zachowanie Erica.Stephanie w końcu dostanie za swoje. :mrgreen:

Post autor: wiwi »

Stephanie ma teraz złą passę - nie dość, że Eric z nią zerwał, to jeszcze podpadła Sheili :) Nie żeby było mi jej żal, hehe ;) Cieszę się, że Eric chce być z Lauren, bardziej pasuje do takich kobiet jak Lauren czy ****** (pewna pani z przyszłości z brytyjskim akcentem ;) - dział niespoilerowy :/) niż do Stephanie!

Post autor: Adex-fan Brooke »

Eric ma szanse na nowe życie z Lauren i aby być lepszym ojcem a ciekawe czy jakby mógł być z Brooke chciałby teraz Lauren :wink:
a odbiegając na chwilkę od tematu: Witaj Baxia na forum! Przedstawisz nam się w temacie do tego stworzonym? tzn. jak do nas trafiłaś, jak długo jesteś fanką B&B i kogo lubisz najbardziej z serialu, pozdrawiam :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Muszę przyznać, że trochę mnie zaskoczył ten pocałunek Stephanie i Jamesa :shock: Widać długo nie rozpaczała po stracie Erica i wzięła się zaraz do roboty :evil: Nie dziwię się, że Sheila się wkurzyła .. .. ..

Stephanie zawsze oskarża Brooke, że rzuca się na mężczyzn a sama co robi? Też nie dziwię się zachowaniu Sheili, zwłaszcza gdy James nie chciał być z nią szczery i unikał odpowiedzi kto ma być świadkiem w jego sprawie przed komisją.

James & Stephanie = idealna para normalnie buahahhahaha :P

Obrazek

Obrazek

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś fajny był okrzyk radości Lauren i występ Raymonda (Ushera), pamiętajcie że w tym tygodniu druga emisja jest o godzinie 15.15!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

o tak! ciesze sie ze szczescia Lauren, nalezalo jej sie wkoncu :)

Grrr... zaczęły mi się praktyki w szkole i nie mogę obejrzeć odcinków na TVP1 :(
Może mi ktoś powiedzieć z czego się tak cieszyła Lauren?

Post autor: Alice »

Po tym jak Eyk zobaczył Stefcie krzyczącą na Brooke, poszedł do Lauren i się migdalili :) Powiedział jej też, że Stefa to pomyłka :) i sobie tak gadali o tym co się wydarzyło.

A dziś podobało mi się jak Eryk wygarnął Stefie i uświadomił ją, że po tym co zrobiła nie mogą być razem. Niezłe miny robiła, była zdziwiona, że Eryk ją opuszcza, mówiła że to przez Brooke, znowu przez nią, jak kiedyś już się dla Brooke rozwiódł. Może teraz Stefka zrozumienie co zrobiła, zobaczymy..
Psy mają właścicieli, koty służących...

Post autor: Bartex »

Susan zagrała bardzo dobrze ten moment - bardzo autentycznie, nie sztucznie jak często robi to Taylorka.
Myślę, że dla Stephanie jest to wielki cios - rozpadł nam jeden z najgłówniejszych związków. Co tym sądzicie??
Jedno jest pewne- Steph i Eryk i tak do siebie wrócą... :wink:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Post autor: Majkel »

Moim zdaniem Eric postąpił wobec Staphanie trochę nie fair. Nawet nie dał jej dojść do słowa, żeby przedstawiła swoją wersję wydarzeń. Przecież Stephanie puściły nerwy bo Brooke zagroziła jej, że więcej nie zobaczy jej dzieci. Wydaje mi się, że Eric tylko czekał na okazję żeby odejść od Staphanie, tak na prawdę nie interesowało go co zaszło między nią a Brooke. Zobaczył to co chciał zobaczyć i teraz ze spokojnym sumieniem może zostawić Staphanie i jeszcze na dodatek miesza w to dzieci, że niby z niego nagle taki dobry ojciec. Chyba już na to trochę za późno :wink:
Jeszcze dodam, że Susan jak zwykle świetnie zagrała swoją rolę :D
Zablokowany