Eryk pokazał, że jest prawdziwym facetem a Stefa nie będzie mu psuła stosunków z rodziną.
Stephanie ma teraz złą passę - nie dość, że Eric z nią zerwał, to jeszcze podpadła Sheili
Nie żeby było mi jej żal, hehe
Cieszę się, że Eric chce być z Lauren, bardziej pasuje do takich kobiet jak Lauren czy ****** (pewna pani z przyszłości z brytyjskim akcentem
- dział niespoilerowy
) niż do Stephanie!
Eric ma szanse na nowe życie z Lauren i aby być lepszym ojcem a ciekawe czy jakby mógł być z Brooke chciałby teraz Lauren
a odbiegając na chwilkę od tematu: Witaj Baxia na forum! Przedstawisz nam się w temacie do tego stworzonym? tzn. jak do nas trafiłaś, jak długo jesteś fanką B&B i kogo lubisz najbardziej z serialu, pozdrawiam
a odbiegając na chwilkę od tematu: Witaj Baxia na forum! Przedstawisz nam się w temacie do tego stworzonym? tzn. jak do nas trafiłaś, jak długo jesteś fanką B&B i kogo lubisz najbardziej z serialu, pozdrawiam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dziś fajny był okrzyk radości Lauren i występ Raymonda (Ushera), pamiętajcie że w tym tygodniu druga emisja jest o godzinie 15.15!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po tym jak Eyk zobaczył Stefcie krzyczącą na Brooke, poszedł do Lauren i się migdalili
Powiedział jej też, że Stefa to pomyłka
i sobie tak gadali o tym co się wydarzyło.
A dziś podobało mi się jak Eryk wygarnął Stefie i uświadomił ją, że po tym co zrobiła nie mogą być razem. Niezłe miny robiła, była zdziwiona, że Eryk ją opuszcza, mówiła że to przez Brooke, znowu przez nią, jak kiedyś już się dla Brooke rozwiódł. Może teraz Stefka zrozumienie co zrobiła, zobaczymy..
A dziś podobało mi się jak Eryk wygarnął Stefie i uświadomił ją, że po tym co zrobiła nie mogą być razem. Niezłe miny robiła, była zdziwiona, że Eryk ją opuszcza, mówiła że to przez Brooke, znowu przez nią, jak kiedyś już się dla Brooke rozwiódł. Może teraz Stefka zrozumienie co zrobiła, zobaczymy..
Psy mają właścicieli, koty służących...
Susan zagrała bardzo dobrze ten moment - bardzo autentycznie, nie sztucznie jak często robi to Taylorka.
Myślę, że dla Stephanie jest to wielki cios - rozpadł nam jeden z najgłówniejszych związków. Co tym sądzicie??
Jedno jest pewne- Steph i Eryk i tak do siebie wrócą...
Myślę, że dla Stephanie jest to wielki cios - rozpadł nam jeden z najgłówniejszych związków. Co tym sądzicie??
Jedno jest pewne- Steph i Eryk i tak do siebie wrócą...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Moim zdaniem Eric postąpił wobec Staphanie trochę nie fair. Nawet nie dał jej dojść do słowa, żeby przedstawiła swoją wersję wydarzeń. Przecież Stephanie puściły nerwy bo Brooke zagroziła jej, że więcej nie zobaczy jej dzieci. Wydaje mi się, że Eric tylko czekał na okazję żeby odejść od Staphanie, tak na prawdę nie interesowało go co zaszło między nią a Brooke. Zobaczył to co chciał zobaczyć i teraz ze spokojnym sumieniem może zostawić Staphanie i jeszcze na dodatek miesza w to dzieci, że niby z niego nagle taki dobry ojciec. Chyba już na to trochę za późno 
Jeszcze dodam, że Susan jak zwykle świetnie zagrała swoją rolę
Jeszcze dodam, że Susan jak zwykle świetnie zagrała swoją rolę