Re: "MnS" w Polsce

Post autor: Marcus »

Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji. ::kwasny::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Marcus pisze: 2026-05-30, 14:48 Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji. ::kwasny::
To może napisz proszę jak możesz, by dali tam odcinek z pogrzebem Macy. :D :: bow ::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Marcus »

@B@r, właśnie zamieściłem prośbę. Widziałem, że już ktoś wcześniej prosił o ten odcinek, ale wysłał przy tym bardzo długą listę. Może teraz się uda. :)
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
ODPOWIEDZ