Wiesz tak mówisz bo zazdrościsz mi poziomu inteligencji...Ale nie będę tu już na nikogo naskakiwał bo nie chcę spaść do twojego poziomu...Bo niżej juz chyba sie nie dakoffam Amber :) pisze: Goku - twoja głupota mnie rozwala
P.S.Przynajmniej teraz jestem pewny że jesteś dzieciakiem (od 8 do 11 - więcej nie masz)koffam Amber :) pisze:"..bo zazdrościsz mi poziomu inteligencji..."
hehehe ja nie moge... stary, ziomal słuchaj weź sie tak chwyć, i sie 3maj to może ci to pomoże.
P.S. przynajmniej teraz jestem pewny ze jestes nastolatkiem (od 13 do 15 - więcej nie masz)
koffam Amber :) pisze:Kim jak zwykle żałosna, śmiesznie ruszała swoimi grubymi ustami gdy "śpiewała" (śpiewała dobre hehe) jej usta ruszały sie jak taka kilku dniowa galareta... ahh bieda Kim skąd oni ją wzieli? Z wyprzedaży?
haha z ulicy nie wyprzedaży
Ulubione postacie B&B: Amber, Becky Taylor, CJ, Sally, Macy, Darla
Pierwszy odcinek byl dzis super 
Kimberly byla po prostu bosssska
Slicznie wygladala i rownie slicznie spiewala
I jakos tak Rick mi sie dzis bardziej podobal niz zawsze
Fajnie patrzyl na Kim
Widac bylo, ze cos do niej czuje...
Amber tez mi sie dzis bardzo podobala, bo wreszcie zaczela myslec i chyba do konca uswiadomila sobie, ze klamiac zle zrobila
Nawet mi jej szkoda bylo, kiedy wspomniala o swoim zmarlym synku i zaczela plakac
Ale swoja mamuske potraktowala super
Brawo Amber
Zal mi bylo Becky
Ale to chyba dobrze, ze w koncu sie komus wygadala i wyplakala
Nie wiem w ogole na co ona czeka. Ja bym juz dawno poleciala po malego Erica
Stefa byla okropna
Strasznie potraktowala Brooke
To bylo chamskie
Eric jak zwykle mnie wkurzyl 
Kimberly byla po prostu bosssska
Amber tez mi sie dzis bardzo podobala, bo wreszcie zaczela myslec i chyba do konca uswiadomila sobie, ze klamiac zle zrobila
Zal mi bylo Becky
Stefa byla okropna
I co z tego, że Amber wie, że kłamie i wolałaby nie musieć kłamać? Oczywiście nie musi, ale według niej nie ma wręcz wyboru.kimberly1990 pisze: Amber tez mi sie dzis bardzo podobala, bo wreszcie zaczela myslec i chyba do konca uswiadomila sobie, ze klamiac zle zrobilaNawet mi jej szkoda bylo, kiedy wspomniala o swoim zmarlym synku i zaczela plakac
![]()
Brawo Amber
![]()
Administrator
Stephanie niech sama idzie do drzwi, które wskazała Brooke - szczyt chamstwa, bez komentarza.
Kimberluy zaśpiewała, ładna piosenka.
Adam nie zdaje sobie sprawy z tego, że Kimberly co innego powie, a co innego myśli. Te jego warunki, wyjedziesz jak zapomnisz o Amber, to było beznadziejne.
Stephanie - jedna z najrozsądniejszych postaci tego serialu.
Plus dla Amber, że postawiła się znów matce, jej rachunek sumienia był słuszny, Wina leży głównie po stronie Tawny, oczywiście Amber sama nie jest bez winy.
Eric - a to co, sam będzie decydował o życiu innych ludzi????????
Racja - brak Jacka na Wigilii, o brak Bridget, to kolejna nielogiczność ze strony scenarzystów.
Kimberluy zaśpiewała, ładna piosenka.
Adam nie zdaje sobie sprawy z tego, że Kimberly co innego powie, a co innego myśli. Te jego warunki, wyjedziesz jak zapomnisz o Amber, to było beznadziejne.
Stephanie - jedna z najrozsądniejszych postaci tego serialu.
Plus dla Amber, że postawiła się znów matce, jej rachunek sumienia był słuszny, Wina leży głównie po stronie Tawny, oczywiście Amber sama nie jest bez winy.
Eric - a to co, sam będzie decydował o życiu innych ludzi????????
Racja - brak Jacka na Wigilii, o brak Bridget, to kolejna nielogiczność ze strony scenarzystów.
Monia czasem zdarzy mi się spać, ale przeważnie szkoda czasu jeśli mam wolneMonia pisze:Qurcze, znowu nie oglądałam MNS bo nie mogłam, jestem na siebie zła, bo po waszych opisach wnioskuję, że warto było oglądać ( zresztą zawsze jest warto). No cóż... Postaram się poprawić i dziś obejrzeć.
Ps. Adex - ty kiedyś śpisz wogóle? Bo te Twoje posty o 2:52...![]()
![]()
Wiwi i LoLex: Zgadzam się z waszymi odpowiedziami do Forrestera na ten głupi atak na Brooke
Odnośnie minionych odcinków: Kimberly ładnie zaśpiewała i na szczęście lektor tego nie popsuł tłumaczeniem (pewnie miał już dość tłumaczenia słodkiej Kim
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Według mnie w tej sytuacji Amber nie ma wyboru,gdyż obróciło by sie wszystko nie tylko przeciwko niej,ale i przeciw małemu Erykowi,słusznie powiedziała ze poprostu Forresterowie by go nie zaakceptowali czy jakoś tak,niestety za daleko to zaszło i każdy bedący w takiej sytuacji nie powiedziałby prawdyBrooklyn pisze:I co z tego, że Amber wie, że kłamie i wolałaby nie musieć kłamać? Oczywiście nie musi, ale według niej nie ma wręcz wyboru.kimberly1990 pisze: Amber tez mi sie dzis bardzo podobala, bo wreszcie zaczela myslec i chyba do konca uswiadomila sobie, ze klamiac zle zrobilaNawet mi jej szkoda bylo, kiedy wspomniala o swoim zmarlym synku i zaczela plakac
![]()
Brawo Amber
![]()
Rozumiem troskę o dziecko, ale nie zgadzam się, że każdy nie powiedziałby prawdy w takiej sytuacji. Uczciwy i szczery człowiek na pewno nie kłamałby osobie, którą rzekomo kocha.ana pisze: Według mnie w tej sytuacji Amber nie ma wyboru,gdyż obróciło by sie wszystko nie tylko przeciwko niej,ale i przeciw małemu Erykowi,słusznie powiedziała ze poprostu Forresterowie by go nie zaakceptowali czy jakoś tak,niestety za daleko to zaszło i każdy bedący w takiej sytuacji nie powiedziałby prawdy
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 11:31 przez LoLex, łącznie zmieniany 2 razy.
Helen napaliła się na Wenecję, ale myślałem, że Rick uświadomił jej, że nigdzie nie pojedzie.