Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Damians swoim postem na stronie wcześniej napisał: "Nie znalazłaś argumentu przemawiającego za tym, że Taylor nie jest kłamczuchą i intrygantką - więc jednak jest".

To działa i w drugą stronę - "nie znalazłeś argumentu przemawiającego (według mnie) że Brooke nie jest su*ą - więc nią jest :)"

To mocno ociera się o wmuszanie komuś, że "tylko ja mam rację, i nie mów mi że jej nie mam, bo i tak mi nic nie udowodnisz, to oczywiste że jest inaczej niż mówisz."
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

arturkcf pisze: "nie znalazłeś argumentu przemawiającego (według mnie) że Brooke nie jest su*ą - więc nią jest :)"
Ale po co miałem szukać takiego argumentu, jak nikt mnie o niego nie prosił :?: :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wiesz tylko s*ką możemy nazwać każdego -bo jaka definicja tego? A na oszustwo i intrygę mamy dowód, oczywiście postacie moga się wybielić po iluś odcinkach -Taylor jak dla mnie nie została wybielona prawidłowo bo nie raczyła powiedzieć ani razu słowa przepraszam.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

S*ką możemy nazywać tą osobę, o której mowa jest w moim podpisie :twisted: . Brooke nie intrygowała przeciwko Taylor, była szczera w swoich wypowiedziach. Miała okazję odzyskać Ridge'a kiedy Bailey hipnotyzował Tay, ale tego nie zrobiła. Po ostatnich wydarzeniach mam sporo wątpliwości co zrobiłaby na jej miejscu pani doktor :roll:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
TayRid

Post autor: TayRid »

Adex-fan Brooke pisze:
TayRid pisze:
Adex-fan Brooke pisze:I tu sie mylisz między Brooke a Ridge'm jest o wiele więcej, może kiedy się przekonasz :zeby:
::loll:: nic nie zmieni mojego zdania :P
Skąd możesz to wiedzieć? W ogóle to znasz przeszłość i przyszłość? ::chytry::
arturkcf: jeszcze nikt nikogo nie zmusza a całe forum to strata czasu jakby sie tak zastanowić :zeby:
Nie jestem wrózką a przyszłość dla mnie nie ma wiekszego znaczenia ::loll::
A forum to jedno z wielu przyjemności na które sobie pozwoliłam... :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Spox pytam z ciekawości o przyszłość -w razie czego masa wróżek w dziale spoilerowym :wink: :lol: A co do przeszłości nie dałaś odpowiedzi -więc może zapytam od kiedy polubiłaś Taylor a Brooke hmm pewnie znienawidziłaś?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

Damians pisze:
arturkcf pisze: "nie znalazłeś argumentu przemawiającego (według mnie) że Brooke nie jest su*ą - więc nią jest :)"
Ale po co miałem szukać takiego argumentu, jak nikt mnie o niego nie prosił :?: :lol:
Nie, nie, to był tylko przykład. Ten serial nie absorbuje mnie tak mocno, żebym musiał z kim dyskutować w ten sposób o postaciach
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Wybacz, ale był to bardzo nieudolny i nieodpowiedni do sytuacji przykład :wink:
TayRid

Adex-fan Brooke pisze:Spox pytam z ciekawości o przyszłość -w razie czego masa wróżek w dziale spoilerowym :wink: :lol: A co do przeszłości nie dałaś odpowiedzi -więc może zapytam od kiedy polubiłaś Taylor a Brooke hmm pewnie znienawidziłaś?
Hmmmm...serial oglądam od paru lat , ale od około 2 lat non stop , Tay dla mnie po mimo jakis "świnstwek" wygląda bardzo nie winnie vs Brook która fakt faktem jest bardzo wyrazista postacią i kontrowersyjną , ale patrząc na jej zmienianie facetów w jedej rodzinie ::plask wczolo: dostaje zgagi..na razie hehehe , jednakże po incydencie z Deconem jest dla mnie SKOŃCZONA ::ke::
Awatar użytkownika
Damians

TayRid pisze: ale patrząc na jej zmienianie facetów w jedej rodzinie ::plask wczolo: dostaje zgagi..na razie hehehe , jednakże po incydencie z Deconem jest dla mnie SKOŃCZONA ::ke::
Skarbeńku wiedz, iż Taylor też była z każdym facetem z tej rodziny :lol: 8)
TayRid

Damians pisze:
TayRid pisze: ale patrząc na jej zmienianie facetów w jedej rodzinie ::plask wczolo: dostaje zgagi..na razie hehehe , jednakże po incydencie z Deconem jest dla mnie SKOŃCZONA ::ke::
Ha!! ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Damians pisze:
Skarbeńku, ale Taylor nie puszczała się z każdym z facetów z tej rodziny :wink:
Awatar użytkownika
arturkcf

Damians pisze:Wybacz, ale był to bardzo nieudolny i nieodpowiedni do sytuacji przykład :wink:
Ależ oczywiście, że nie był takowym, jeśli zrozumiałeś go inaczej, Twoje prawo. Ja póki co, jeszcze wiem co i gdzie piszę.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

A sądzisz, że Brooke się puszczała :?:
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie seks męża i żony nie jest puszczaniem 8)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Damians pisze:A sądzisz, że Brooke się puszczała :?:
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie seks męża i żony nie jest puszczaniem 8)
Weźmy choćby Thorne'a. Był mężem Macy, a Brooke wskakiwała mu do łóżka. Uważasz to za normalne ? Poza tym nie zmieniaj tematu. Brooke spała z Eric'em, Ridge'm i Thorne'm, a Taylor nie :wink:
ODPOWIEDZ