Twoja twarz brzmi znajomo
-
kamilabuziaczek
Czas najwyższy podsumować głosowanie na najlepszą metamorfozę 9 odcinka VIII edycji programu.
Zagłosowało 6 osób. Oddano łącznie 12 głosów. Dziękuję.
Wygrał Kacper Kuszewski jako Mieczysław Fogg, zdobywając 4 głosy (33%).
Anna Dereszowska jako Cher dostała 3 głosy (25%).
Kasia Moś jako Dani Klein (Vaya Con Dios) oraz Marcel Sabat jako Joe Dassin otrzymali po 2 głosy (16%).
Mariusz Ostrowski jako Elvis Presley dostał 1 głos (8%).
Nikt nie zagłosował na Beatę Olgę Kowalską [Muniek Staszczyk (T.Love)], Krzysztofa Antkowiaka (Bruce Springsteen) oraz na Olę Gintrowską [Kim Sasabone (Vengaboys)].
Za chwilę rozpocznie się ostatnie w tej edycji głosowanie. Pytanie brzmi: kto Waszym zdaniem powinien zwyciężyć VIII edycję show? Nominowani są Kacper Kuszewski, Beata Olga Kowalska, Anna Dereszowska i Krzysztof Antkowiak. Możecie wybrać maksymalnie jedną osobę. Głosowanie potrwa 6 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Zagłosowało 6 osób. Oddano łącznie 12 głosów. Dziękuję.
Wygrał Kacper Kuszewski jako Mieczysław Fogg, zdobywając 4 głosy (33%).
Anna Dereszowska jako Cher dostała 3 głosy (25%).
Kasia Moś jako Dani Klein (Vaya Con Dios) oraz Marcel Sabat jako Joe Dassin otrzymali po 2 głosy (16%).
Mariusz Ostrowski jako Elvis Presley dostał 1 głos (8%).
Nikt nie zagłosował na Beatę Olgę Kowalską [Muniek Staszczyk (T.Love)], Krzysztofa Antkowiaka (Bruce Springsteen) oraz na Olę Gintrowską [Kim Sasabone (Vengaboys)].
Za chwilę rozpocznie się ostatnie w tej edycji głosowanie. Pytanie brzmi: kto Waszym zdaniem powinien zwyciężyć VIII edycję show? Nominowani są Kacper Kuszewski, Beata Olga Kowalska, Anna Dereszowska i Krzysztof Antkowiak. Możecie wybrać maksymalnie jedną osobę. Głosowanie potrwa 6 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Szykują się wreszcie zmiany w jury.
Bartek Kasprzykowski odchodzi z programu.
Źródło: http://plejada.pl/newsy/twoja-twarz-brz ... ury/jzkq80
Na fotelu jurora zastąpi go Kacper Kuszewski.
Źródło: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ka ... przykowski
Dobra zmiana?
Na koniec jeszcze podsumowanie ostatniego w VIII edycji głosowania. Odpowiadaliście na pytanie: kto Twoim zdaniem powinien zostać zwycięzcą VIII edycji programu?
Zagłosowało 7 osób (łącznie oddano również 7 głosów).
Bezapelacyjnie zwyciężył Kacper Kuszewski jako Maria Callas. Dostał 7 głosów (100%).
Pozostali finaliści - Beata Olga Kowalska jako P!nk, Anna Dereszowska jako Édith Piaf oraz Krzysztof Antkowiak jako Michael Bublé nie otrzymali żadnego głosu.
Dziękuję za udział w głosowaniu.
Bartek Kasprzykowski odchodzi z programu.
Źródło: http://plejada.pl/newsy/twoja-twarz-brz ... ury/jzkq80
Na fotelu jurora zastąpi go Kacper Kuszewski.
Źródło: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ka ... przykowski
Dobra zmiana?
Na koniec jeszcze podsumowanie ostatniego w VIII edycji głosowania. Odpowiadaliście na pytanie: kto Twoim zdaniem powinien zostać zwycięzcą VIII edycji programu?
Zagłosowało 7 osób (łącznie oddano również 7 głosów).
Bezapelacyjnie zwyciężył Kacper Kuszewski jako Maria Callas. Dostał 7 głosów (100%).
Pozostali finaliści - Beata Olga Kowalska jako P!nk, Anna Dereszowska jako Édith Piaf oraz Krzysztof Antkowiak jako Michael Bublé nie otrzymali żadnego głosu.
Dziękuję za udział w głosowaniu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wczoraj miał premierę pierwszy odcinek IX edycji programu. Jak wrażenia?
Mnie się nawet podobało. Jeśli chodzi o uczestników, Szczepaniaka widziałem w teatrze w Warszawie i już wtedy stwierdziłem, że to bardzo utalentowany facet. Myślę, że będzie jednym z najlepszych w tej edycji, jak nie najlepszy. Dziś najbardziej podobał mi się chyba on (chociaż piosenka sama w sobie mi się nie podobała) i Lato (Blunt). Guzik dała radę. Młynarczyk jako Rynkowski niestety słabo - Kuszewski idealnie podsumował z tym, że ten głos powinien być bardziej nosowy chyba. Reszta dla mnie neutralna. W sumie chyba jak na razie lubię wszystkich uczestników.
Kuszewski jako juror nieźle wypada, jedyne, co mnie irytuje to niepotrzebne gadanie na początku każdego występu, jak u Kasprzykowskiego. Jego krytyka jest jednak w przeciwieństwie do tej Kasprzykowkiego - merytoryczna. Ogólnie nie lubię, jak jurorzy coś mówią na początku występów (ale taki chyba jest zamysł reżysera, nie wiem
).
Zaczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka IX edycji programu. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w plebiscycie.
Mnie się nawet podobało. Jeśli chodzi o uczestników, Szczepaniaka widziałem w teatrze w Warszawie i już wtedy stwierdziłem, że to bardzo utalentowany facet. Myślę, że będzie jednym z najlepszych w tej edycji, jak nie najlepszy. Dziś najbardziej podobał mi się chyba on (chociaż piosenka sama w sobie mi się nie podobała) i Lato (Blunt). Guzik dała radę. Młynarczyk jako Rynkowski niestety słabo - Kuszewski idealnie podsumował z tym, że ten głos powinien być bardziej nosowy chyba. Reszta dla mnie neutralna. W sumie chyba jak na razie lubię wszystkich uczestników.
Kuszewski jako juror nieźle wypada, jedyne, co mnie irytuje to niepotrzebne gadanie na początku każdego występu, jak u Kasprzykowskiego. Jego krytyka jest jednak w przeciwieństwie do tej Kasprzykowkiego - merytoryczna. Ogólnie nie lubię, jak jurorzy coś mówią na początku występów (ale taki chyba jest zamysł reżysera, nie wiem
Zaczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka IX edycji programu. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w plebiscycie.
- Adex-fan Brooke
Filip Lato świetnie wypadł a Iza Miko była świetnie ucharakteryzowana, Guzik też nie do poznania. Fajnie, że jest już nowa edycja. Uczestnicy dość ciekawi. Zmiana w jury na plus, jeszcze Królikowskiego niech wyrzucą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czas podsumować głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka IX edycji show.
Zagłosowało 8 osób. Oddano 16 głosów. Dziękuję.
Oto wyniki:
zwyciężyli ex aequo Anna Guzik jako Krzysztof Krawczyk i Krzysztof Szczepaniak jako Shirley Bassey, zdobywając po 4 głosy (25%).
Filip Lato (James Blunt) otrzymał 3 głosy (18%).
Andrzej Młynarczyk (Ryszard Rynkowski) dostał 2 głosy (12%).
Izabella Miko [Hans van Vondelen (The Shorts)], Natalia Krakowiak (Nicki Minaj) oraz Joanna "Ruda" Lazer (Kasia Kowalska) otrzymały po 1 głosie (6%).
Nikt nie zagłosował na Janka Traczyka (Ania Wyszkoni).
Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 2 odcinka IX edycji programu. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksimum 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Zagłosowało 8 osób. Oddano 16 głosów. Dziękuję.
Oto wyniki:
zwyciężyli ex aequo Anna Guzik jako Krzysztof Krawczyk i Krzysztof Szczepaniak jako Shirley Bassey, zdobywając po 4 głosy (25%).
Filip Lato (James Blunt) otrzymał 3 głosy (18%).
Andrzej Młynarczyk (Ryszard Rynkowski) dostał 2 głosy (12%).
Izabella Miko [Hans van Vondelen (The Shorts)], Natalia Krakowiak (Nicki Minaj) oraz Joanna "Ruda" Lazer (Kasia Kowalska) otrzymały po 1 głosie (6%).
Nikt nie zagłosował na Janka Traczyka (Ania Wyszkoni).
Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 2 odcinka IX edycji programu. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksimum 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
-
sharkinator
Zgadzam się. Też mi się podobał jego występ i ogólnie widzę go już w finale (obok Krzyśka Szczepaniaka - mój faworyt), Izy Miko i Anny Guzik. Filip jako osoba wydaje mi się jednak za bardzo pewny siebie i trochę... pusty. Niezłe występy ma też Natalia Krakowiak, ale jako osoba na razie dla mnie jest za mało wyrazista. Może się jeszcze rozkręci. Janek Traczyk jest całkiem spoko, jednak na razie podobał mi się tylko jako John Legend. Najsłabsi jak dla mnie są jak dotąd Ruda i Andrzej Młynarczyk.sharkinator pisze:Natomiast komentarze Filipa w tym odcinku to dramat, powinien się ugryźć w język, bo w moim odczuciu zachował się nieładnie.
Czas na podsumowanie głosowania na najlepszą metamorfozę 2 odcinka IX edycji.
Zagłosowało 6 osób. Oddano 11 osób. Dzięki.
Wyniki przedstawiają się następująco:
zwyciężył Andrzej Młynarczyk jako Mick Jones (The Clash), zdobywając 4 głosy (36%).
Natalia Krakowiak (Monika Borys) otrzymała 3 głosy (27%).
Krzysztof Szczepaniak (Mika) dostał 2 głosy (18%).
Janek Traczyk (John Legend) i Anna Guzik [Michael Hutchence (INXS)] uzyskali po 1 głosie (9%).
Nikt nie oddał głosu na Joannę "Rudą" Lazer [Krzysztof Cugowski (Budka Suflera)], Izabellę Miko (Geri Halliwell) i na Filipa Latę (Sia).
Ruszamy z głosowaniem na najlepszą metamorfozę 3 odcinka IX edycji show. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w ankiecie.
- Adex-fan Brooke
Jakie komentarze? Chyba przegapiłem ten fragment.sharkinator pisze:Natomiast komentarze Filipa w tym odcinku to dramat, powinien się ugryźć w język, bo w moim odczuciu zachował się nieładnie.
W najnowszym odcinku podobała mi się Guzik.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
sharkinator
Stwierdził, że nie ma pojęcia kto to jest Eleni (mógł chociaż z grzeczności udać że sprawdził). Powiedział też, że piosenka "jaka jest każdy widzi" oraz że jest o "dupie maryny". Jak dla mnie brak szacunku dla tej wspaniałej artystki, która wiele w życiu przeszła. Lubię jej twórczość, nawet te piosenki kościelne. Lato jest bardzo uzdolniony, ale tak jak Deacon Fan uwazam, że jest pusty.
Występ Anki Guzik też mi się podobał, zdziwiłem się że była ostatnia.
Występ Anki Guzik też mi się podobał, zdziwiłem się że była ostatnia.
Pora podsumować głosowanie na najlepszą metamorfozę 3 odcinka IX edycji programu.
Zagłosowało 7 osób. Oddano 14 głosów. Dzięki.
Oto wyniki:
Wygrał Filip Lato jako Eleni, zdobywając 4 głosy (28%).
Anna Guzik jako Dalida i Krzysztof Szczepaniak jako Andrzej Rosiewicz dostali po 3 głosy (21%).
Andrzej Młynarczyk jako Dan Reynolds (Imagine Dragons) otrzymał 2 głosy (14%).
Joanna "Ruda" Lazer jako Organek i Janek Traczyk jako Nancy Sinatra uzyskali po 1 głosie (7%).
Nikt nie oddał głosu na Natalię Krakowiak (The Weeknd) i na Izabellę Miko (Prince).
Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka IX edycji. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Zagłosowało 7 osób. Oddano 14 głosów. Dzięki.
Oto wyniki:
Wygrał Filip Lato jako Eleni, zdobywając 4 głosy (28%).
Anna Guzik jako Dalida i Krzysztof Szczepaniak jako Andrzej Rosiewicz dostali po 3 głosy (21%).
Andrzej Młynarczyk jako Dan Reynolds (Imagine Dragons) otrzymał 2 głosy (14%).
Joanna "Ruda" Lazer jako Organek i Janek Traczyk jako Nancy Sinatra uzyskali po 1 głosie (7%).
Nikt nie oddał głosu na Natalię Krakowiak (The Weeknd) i na Izabellę Miko (Prince).
Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka IX edycji. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
W sobotę w jury w zastępstwie Małgorzaty Walewskiej zobaczymy Joannę Liszowską.
http://www.polsat.pl/news/2018-03-27/jo ... i-znajomo/
http://www.polsat.pl/news/2018-03-27/jo ... i-znajomo/
Tragiczne zastępstwo. Mogli wziąć kogoś, kto potrafi powiedzieć coś na temat operowania głosem, chociażby Elżbietę Zapendowską.W sobotę w jury w zastępstwie Małgorzaty Walewskiej zobaczymy Joannę Liszowską.
http://www.polsat.pl/news...-brzmi-znajomo/