Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:Zgadzam się. Komorowski wczoraj był genialny! ::loll:: Świetna parodia! :D
Tak, ta parodia była po prostu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szymon jest coraz bardziej żenujący, np. z Martyną w ostatnim odcinku, na siłę próbuje być śmieszny i mu marnie wychodzi, płytkie po prostu, stwierdzam że w tej edycji powinni wymienić prowadzącego i program mógłby być fajny, niestety tvn wkopał się nadając programowi nazwę prowadzącego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Faktycznie ten odcinek był beznadziejny ::kwasny:: Poprzedni był super, a teraz taka lipa...
"Ale o co chodzi?" kiedyś było takie fajne, a teraz też już w ogóle nie jest śmieszne. Nie wiem po co co chwilę zmieniają prowadzących.
Adex-fan Brooke pisze:Szymon jest coraz bardziej żenujący, np. z Martyną w ostatnim odcinku, na siłę próbuje być śmieszny i mu marnie wychodzi, płytkie po prostu, stwierdzam że w tej edycji powinni wymienić prowadzącego i program mógłby być fajny, niestety tvn wkopał się nadając programowi nazwę prowadzącego.
Mnie strasznie wkurza jak on się tak na siłę śmieje z siebie samego, a nie ma się kompletnie z czego śmiać ::plask wczolo:

Wczorajszy odcinek Szymona był świetny :D
Najlepsza była parodia Dżoany Krupy ::loll:: "Dziury nie mogłoś dojść. Ale doszło" ::loll::
Znów był Komorowski w "Rozmowach w tłoku" :) Fajnie, że jest tak często, bo świetnie im wychodzi.
Bill też był śmieszny, a ostatnio miał kiepskie te filmiki. Dobre było jak zapytał Jabłczyńską czy Roman znowu pije :lol:
W sumie nie pamiętam co jeszcze było śmiesznego, ale ogólnie odcinek był super.

Post autor: Goku »

Ja wczoraj wyjątkowo obejrzałem "Rozmowy w tłoku" właśnie dla parodii Dżoany, ale najbardziej rozśmieszył mnie tekst Nelly: "To Harry Potter z filmu Harry Potter!" ::loll::

Faktycznie, wczorajsze Rozmowy w tłoku były wyjątkowe śmieszne :mrgreen:

Post autor: mailo »

Tak macie racje. Własnie Rozmowy w tłoku ciekawe. Wywiad z Figurą i Mielcarza jakos mnie nie zaciekawił. A ta fotka z Harrym Potterem mnie rozwaliła "To moje zdjęcie, tylko z zeszłego roku" :lol:

Wczoraj znowu w rozmowach w tloku fajnie sparodiowali Komorowskiego :lol: Do tego te 2 magdy Gessler - prawdziwa i podróba heh. Adamczyk był nudny a Kuna wulgarna. Nic nowego więc o nich....

Zgadzam się, parodia Komorowskiego jest świetna :lol:
Szczególnie to: kiedy pytają mnie... :mrgreen:

Fajny też był Kaczyński na konwencji PJN-u i Jakubiak: całuj i przepraszaj :mrgreen:

Uwielbiam parodię Komorowskiego! :)
Wczoraj dobre też było z tymi nawiskami aktorek z "Och, Karol 2" - Małgorżnięta Foremniak itd. ::loll::
Kuna jest niezła :lol: Najlepsze jak powiedziała Billowi, że ma go w du*** :lol:
W "Ale o co chodzi?" podobało mi się jak odmieniali nazwę PJN, np. członkowie Polski Jest Najważniejszej ::loll::
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Tomala pisze:Polski Jest Najważniejszej
Ja już tak nawet w radiu słyszałem - red. Michniewicz powiedziała: w Polsce Jest Najważniejszej. Jest to zapewne pierwszy odnotowany przypadek odmiany zdania przez przypadki :)
A drugi to red. Chlasta: Polski Jest Najważniejszej.
A ja i tak czekam na w Polsce, która jest najważniejsza :lol: :wink:

Oleg pisze:A ja i tak czekam na w Polsce, która jest najważniejsza :lol: :wink:
Tomasz Lis w wieczór wyborczy na TVP, mówił, że ta nazwa jest dziwna właśnie ze względu na to, że się nie odmienia, bo przecież nie powie "posłowie z Polski, która Jest Najważniejsza" :lol:

Ludzie sami stwarzają sobie problemy. Przecież nie trzeba odmieniać, można powiedzieć - posłowie ze stowarzyszenia "Polska jest najważniejsza" albo w stowarzyszeniu "Polska jest najważniejsza" itp

Post autor: Goku »

mailo pisze:Ludzie sami stwarzają sobie problemy. Przecież nie trzeba odmieniać, można powiedzieć - posłowie ze stowarzyszenia "Polska jest najważniejsza" albo w stowarzyszeniu "Polska jest najważniejsza" itp
Za długie to. Bardziej mi się podoba "posłowie z Polski jest najważniejszej" i "posłowie w Polsce jest najważniejszej" :lol:. A czy nie można po prostu powiedzieć, że poseł PJNu? ::jezyk::
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

A wczoraj pani red. Janina Paradowska powiedziała nowość: dołączono Polska Jest Najważniejszą.
:zeby:
ODPOWIEDZ