Tak, ta parodia była po prostuDeaconFan pisze:Zgadzam się. Komorowski wczoraj był genialny!Świetna parodia!
![]()
Szymon jest coraz bardziej żenujący, np. z Martyną w ostatnim odcinku, na siłę próbuje być śmieszny i mu marnie wychodzi, płytkie po prostu, stwierdzam że w tej edycji powinni wymienić prowadzącego i program mógłby być fajny, niestety tvn wkopał się nadając programowi nazwę prowadzącego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Faktycznie ten odcinek był beznadziejny
Poprzedni był super, a teraz taka lipa...
"Ale o co chodzi?" kiedyś było takie fajne, a teraz też już w ogóle nie jest śmieszne. Nie wiem po co co chwilę zmieniają prowadzących.
"Ale o co chodzi?" kiedyś było takie fajne, a teraz też już w ogóle nie jest śmieszne. Nie wiem po co co chwilę zmieniają prowadzących.
Mnie strasznie wkurza jak on się tak na siłę śmieje z siebie samego, a nie ma się kompletnie z czego śmiaćAdex-fan Brooke pisze:Szymon jest coraz bardziej żenujący, np. z Martyną w ostatnim odcinku, na siłę próbuje być śmieszny i mu marnie wychodzi, płytkie po prostu, stwierdzam że w tej edycji powinni wymienić prowadzącego i program mógłby być fajny, niestety tvn wkopał się nadając programowi nazwę prowadzącego.
Wczorajszy odcinek Szymona był świetny
Najlepsza była parodia Dżoany Krupy
"Dziury nie mogłoś dojść. Ale doszło"
Znów był Komorowski w "Rozmowach w tłoku"
Fajnie, że jest tak często, bo świetnie im wychodzi.
Bill też był śmieszny, a ostatnio miał kiepskie te filmiki. Dobre było jak zapytał Jabłczyńską czy Roman znowu pije
W sumie nie pamiętam co jeszcze było śmiesznego, ale ogólnie odcinek był super.
Najlepsza była parodia Dżoany Krupy
Znów był Komorowski w "Rozmowach w tłoku"
Bill też był śmieszny, a ostatnio miał kiepskie te filmiki. Dobre było jak zapytał Jabłczyńską czy Roman znowu pije
W sumie nie pamiętam co jeszcze było śmiesznego, ale ogólnie odcinek był super.
Uwielbiam parodię Komorowskiego!
Wczoraj dobre też było z tymi nawiskami aktorek z "Och, Karol 2" - Małgorżnięta Foremniak itd.
Kuna jest niezła
Najlepsze jak powiedziała Billowi, że ma go w du***
W "Ale o co chodzi?" podobało mi się jak odmieniali nazwę PJN, np. członkowie Polski Jest Najważniejszej
Wczoraj dobre też było z tymi nawiskami aktorek z "Och, Karol 2" - Małgorżnięta Foremniak itd.
Kuna jest niezła
W "Ale o co chodzi?" podobało mi się jak odmieniali nazwę PJN, np. członkowie Polski Jest Najważniejszej
Ja już tak nawet w radiu słyszałem - red. Michniewicz powiedziała: w Polsce Jest Najważniejszej. Jest to zapewne pierwszy odnotowany przypadek odmiany zdania przez przypadkiTomala pisze:Polski Jest Najważniejszej
A drugi to red. Chlasta: Polski Jest Najważniejszej.
A ja i tak czekam na w Polsce, która jest najważniejsza
Za długie to. Bardziej mi się podoba "posłowie z Polski jest najważniejszej" i "posłowie w Polsce jest najważniejszej"mailo pisze:Ludzie sami stwarzają sobie problemy. Przecież nie trzeba odmieniać, można powiedzieć - posłowie ze stowarzyszenia "Polska jest najważniejsza" albo w stowarzyszeniu "Polska jest najważniejsza" itp