Post autor: Pottermaniack »

Ostatni odcinek był całkiem niezły. ;) Polityki brak, za to m. in. w "Ale o co chodzi" pojawiła się Sara May, strzelająca tekstami typu "Ale to infantylne gówno", poza tym Doda, Superniania i Pascal Brodnicki też sparodiowani, Kwiatkowska jak zawsze świetnie parodiuje Dodę. Brodzik awansowała najwidoczniej na jedną z czołowych polskich kucharek, pojawiła się razem z Magdą Gessler, przezabawne było zgadywanie po głosie, kto to jest ( śmiech Gessler ), zgadywali na widowni, że to krowa albo chińska rodzina przy obiedzie. :lol: A na koniec ała-ała-Z-Ga-Ga-zgagę-ma. :mrgreen: Bardzo udana przeróbka teledysku, oby tak dalej.

Post autor: Mareczek »

Przeróbka jest super :D
Pottermaniak, możesz podać link do oryginalnego teledysku :wink:

Post autor: Tomala »

Średni był wczorajszy odcinek. Były słabsze i lepsze momenty.
Cały wywiad z Magdą Gesler był przezabawny! Ten jej śmiech mnie powalił ::loll:: Ale od razu pomyślałem, że to jej śmiech, mimo, że ani razu nie widziałem jej programu (a żałuję, bo chyba jest fajny, ale nie ma powtórek a jak leci, to oglądam "Przyjaciół").
Brodzikowa znowu wydawała mi się trochę zarozumiała. A myślałem, że próbuje zerwać z takim wizerunkiem.
Parodia Lady GaGi genialna! "Ała Ała" ::loll::
Nie wiem po co "Rozmowy w tłoku" były gdzieś w środku programu. Może dlatego, że w ogóle nie były śmieszne i nie chcieli takiego beznadziejnego końca odcinka :lol:
"Ale o co chodzi?" było kiepskie. Ale jak ten gościu chodził po domach i sprawdzał skutki działania pyłu wulkanicznego było zabawne :lol:
I ogólnie bardzo lubię mogolskiego reportera :mrgreen:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Majewski nie jest już zabawny jak dawniej ::kwasny:: dziś goście byli bardzo sztywni, najlepsza Jola Rutowicz że wystąpiła w tym plebiscycie :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Strasznie nudny był dzisiejszy odcinek. Aktualnie program oglądam tylko dla mongolskiego reportera :mrgreen: Jest po prostu genialny! ::loll:: Dobre było jak tydzień temu się pytał Marcina Najmana kiedy wraca do "Złotopolskich" :lol:

Miałem nadzieję, że Szymon po przerwie będzie jeszcze lepszy, a jest ciągle średnio. "Seba i Klocu" są żenujący, jak takie coś może w ogóle śmieszyć. Coraz gorsze także "Ale o co chodzi". Ze stałych punktów programu do oglądania zachęcają "Rozmowy w tłoku" i wstawki muzyczne bandu Szymona. Świetny jest Bator, najlepszy był odcinek, jak spotkał się z Dodą. :lol:
Podoba mi się też plebiscyt "Vivat Nienajpiękniejsi", ostatnio była Jola. Widać, że dziewczyna się wypaliła, próbowano nas rozśmieszyć jej "wiecznym dziewictwem", a nawet nic nie wspomniano o koniach, wypowiedziach Jolki, polskim równiku, czyli o tym, z czego ją znamy i kochamy. :lol:

Post autor: Damians »

A ja od czasu tragedii nie oglądałem Szymona. Przeważnie oglądam Lisa.

Zawsze myślałem, że nie wyobrażam sobie, jak mogłoby nie być tego programu, ale teraz go nie oglądam i nawet nie tęsknię.

Majewski wraca, jako Babcia Lodzia, jak na razie, to mnie śmieszy :lol:
Ale mam nadzieję, że nie będzie on przekraczał pewnych granic.
http://www.fakt.pl/FILM-Majewski-pania- ... 482,1.html

Jak tam się Wam podoba Szymon po wakacjach?

Ja niestety nie oglądałem tydzień temu, ale dzisiejszy odcinek był bardzo fajny :) Babcia Lodzia jest dobra :lol: To śmieszne, ale i tragiczne, ale jak na nią patrzyłem to widziałem niektórych członków mojej rodziny... Dobre też było jak wrobili Tomka Ciachorowskiego. W zasadzie to było nic innego jak dawne "Mamy Cię!" tylko, że krótsza wersja :D Świetny był też Pundelek na końcu. Piróg mnie czasem powala swoimi tekstami :mrgreen: "Ale o co chodzi?" o dziwo dość kiepskie. Zabrakło mi też mongolskiego reportera. Był on w poprzednim odcinku? Mam nadzieję, że z niego nie zrezygnowali z tej edycji, bo Bill jest genialny ::loll:: Jeśli chodzi o dzisiejszych gości, to wywiad z Ciachorowskim był dosyć śmieszny, a z Kalatą taki sobie. Ona ma taki głupi śmiech :lol:

Właśnie Kalata ma genialny śmiech :lol: I bardzo zaraźlwiy :mrgreen:
Ale wkręciłą się do świata celebrytów na maksa.

Ogólnie przerzuciłem się już na dobre na Tomasza Lisa, zwłaszcza, jak ma takcih ciekawych gości, jak dzisiaj. Na Szymona zerkam, ale sam w sobie już mnie nie śmieszy.
I Rozmowy w tłoku, też nie takie same, jak dawniej.

Bardzo czekałem na dzisiejszy odcinek i trochę się zawiodłem. Byłem ciekawy jak im wyjdzie Napieralski w "Rozmowach w tłoku" i wyszedł kiepsko. Raczej żenująca była ta parodia.
Fajnie, że gościem był Bartosz Arłukowicz. To jeden z moich ulubionych polityków :D Jestem w szoku, że on brał udział w "Agencie" i nawet wygrał program. Uwielbiałem ten program, ale to było tak dawno temu, że już kompletnie nie skojarzyłem, że to był Arłukowicz.
Śmieszne było jak Kinga Rusin uczyła Szymona jeździć na koniu ::loll::

Wczorajszy odcinek mnie totalnie powalił ::loll::
Parodia Komorowskiego była po prostu genialna ::loll:: Najbardziej nie mogłem z tego "Gdy pytają mnie..." ::loll::
Dobre było też jak pytają się Karolaka kto jego zdaniem powinien wygrać plebiscyt Vivat Nienajpiękniejsi, a on "Myślę, że Jola Rutowicz, bo to jest paszczurzysko straszne" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Szczery był :lol:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się. Komorowski wczoraj był genialny! ::loll:: Świetna parodia! :D

Ogólnie fajny pomysł z tym plebiscytem. Fajnie, że ci ludzie (przynajmniej niektórzy) mają taki dystans do samego siebie. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Omar »

Majewskiego już kilka sezonów nie oglądam, jak natrafię na show, to przełączam po kilku minutach. Jednak wczorajszy odcinek mnie zaciekawił, i obejrzałem prawie od początku do samego końca, i nie żałuję! Gala była przefajna. Sporo śmiesznych tekstów, a parodia Komorowskiego - mistrzowska. Cejrowski i Tyszkiewicz zresztą też udani. :lol: :lol: Bardzo pozytywnie wypadli Nienajpiękniejsi - Wellman, Czubaszek, Bryndal... Nawet Jolantę się przyjemnie( ::bojesie:: ) oglądało. Najmniej inteligentne wrażenie zrobił Diablo, właściwie jak zazwyczaj. :P
ODPOWIEDZ