M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r, czy ta wizyta na planie M jak miłość była na prawdę taka zła... :?: ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Nie Basia tylko Ketopron ::loll::
Sorki skojarzyła mi sie ta głupia reklama ::jezyk::
Co do tego serialu mam nadzieję że zejdzie z anteny, niektóre postacie są tam denerwujące. Podobno rosyjska wersja nie zdobyła popularności bo ludzie wolą tam oglądać boagaczy jak np. w B&B ::krzyw::
Adex, na jakie wiadomości ty się powołujesz? Rosyjska wersja M jak miłość bije rekordy popularności w Rosji!
Po drugie naprawdę tak Ci przeszkadza ten serial? Nie oglądaj i tyle. Przełącz na inny kanał, albo zajmij się czymś innym. :zeby:
Damians pisze:B@r, czy ta wizyta na planie M jak miłość była na prawdę taka zła... :?: ::chytry:: ::jezyk::
Była bosssssska. Ale czekam jeszcze na wszystkie fotki żeby dać do relacji. :D
Brałem udział w 3 scenach. ::rad:: Ale na szczęście odcinek ten będzie na przełomie kwietnia/maja z tego co wyliczyłem.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A więc z niecierpliwością czekamy na pełną relację ::rad:: :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Właśnie też czytałem ,że rosyjska wersja bije rekory popularności .tylko ona leci az 5 razy w tygodniu i chyba zaraz dorówna polskiej .Śmieszne by było gdyby ją jeszcze przegoniła.
B@r ,całe szczęscie ,że wiem jak wyglądasz to Cię rozpoznam :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2007-02-13, 21:48 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r: Mówili o tym ostatnio w "Europa da sie lubić" dlatego napisałem podobno
Ok przyjmuje Twoje argumenty bo ja takich używam do B&B :) Ale i tak swoje zdanie o serialu mam jako iż u mnie w rodzinie go oglądają :evil: ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:B@r: Mówili o tym ostatnio w "Europa da sie lubić" dlatego napisałem podobno
Ok przyjmuje Twoje argumenty bo ja takich używam do B&B :) Ale i tak swoje zdanie o serialu mam jako iż u mnie w rodzinie go oglądają :evil: ::jezyk::
W "Europie..." to żartowali specjalnie. :wink:

P.S. Jak oceniacie związek Małgosi i Marcina?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Jeny B@r jak ja Ci zazdroszczę! ::jezyk:: ::ok:: Ile bym dała, żeby na żywo zobaczyć Rafała Mroczka :serce: :mrgreen:
Z niecierpliwością czekam na relację :zeby:

Co do Małgosi i Marcina to postać Marcina bardzo przypadla mi do gustu (w przeciwienstwie do Marzeny ::jezyk:: ) i dlatego chcialabym, zeby z tego cos wyszlo ::jezyk:: Ale Gośka jest dziwna, wiec nie wiem czy mozemy sie spodziewac, ze odwzajemni uczucie Marcina... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Tkk_Bolly pisze:Właśnie też czytałem ,że rosyjska wersja bije rekory popularności
W Rosji serial ogląda coś koło 30 mln widzów.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Gośka wydaje mi się że jest mniejszą egoistką niż była kiedyś. Kiedyś jej nie cierpiałam, ale teraz mam nadzieję, że się opamięta i weźmie porządnie za Marcina.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Cathin

Post autor: Cathin »

Gośka jest dziwna. Zakochuje się a później wszystko psuje. I jeszcze się przyjaźni z facetem swojego eks-męża. :P
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ostatnio obejrzałam aż dwa odcinki.Gdzie Marta i Norbert??Coś ich nie ma...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Marta i Norbert z dziećmi są w Stanach. Marta postanowila jechac tam do Norberta, bo bardzo za soba tesknili. Ale podobno niedlugo cala 4-ka ma wrocic :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja mam ogromny sentyment do Małgosi i po prostu ją uwielbiam. Może też przez to zawsze rozumiałem jej decyzje i kibicowałem jej. Zawsze też broniłem ją przed moją rodziną :P Coś w tym jest, że w Małgosi jest egoizm, ale to wynik rozpieszczenia przez Lucjana: przecież to jego Myszka! :wink: Nie dziwię się, że boi się ona kolejnych związków: w końcu ma już za sobą dwa rozwody... Ona i Marcin jednak bardzo do siebie pasują :)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

mucha331 pisze:Ja mam ogromny sentyment do Małgosi i po prostu ją uwielbiam. Może też przez to zawsze rozumiałem jej decyzje i kibicowałem jej. Zawsze też broniłem ją przed moją rodziną :P Coś w tym jest, że w Małgosi jest egoizm, ale to wynik rozpieszczenia przez Lucjana: przecież to jego Myszka! :wink: Nie dziwię się, że boi się ona kolejnych związków: w końcu ma już za sobą dwa rozwody... Ona i Marcin jednak bardzo do siebie pasują :)
Mam to samo. Uwielbiam Małgosie :serce: :serce: :serce: Lubie jej egoizm, lubie ją całą i w ogóle :serce: Razem z Simoną u mnie prowadzą.
Wczorajszy odcinek był bardzo ciekawy. Zwłaszcza z tą Honoratą - ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tylko właściwie po co ona polazła do Piotra? Chce go podać na Policję? To po kiego go odwiedzała? nawet go nie spoliczkowała, za to, "co zrobił jej córce"
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ