M jak miłość
Adex, na jakie wiadomości ty się powołujesz? Rosyjska wersja M jak miłość bije rekordy popularności w Rosji!Adex-fan Brooke pisze:Nie Basia tylko Ketopron![]()
Sorki skojarzyła mi sie ta głupia reklama
Co do tego serialu mam nadzieję że zejdzie z anteny, niektóre postacie są tam denerwujące. Podobno rosyjska wersja nie zdobyła popularności bo ludzie wolą tam oglądać boagaczy jak np. w B&B
Po drugie naprawdę tak Ci przeszkadza ten serial? Nie oglądaj i tyle. Przełącz na inny kanał, albo zajmij się czymś innym.
Była bosssssska. Ale czekam jeszcze na wszystkie fotki żeby dać do relacji.Damians pisze:B@r, czy ta wizyta na planie M jak miłość była na prawdę taka zła...![]()
![]()
Brałem udział w 3 scenach.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Właśnie też czytałem ,że rosyjska wersja bije rekory popularności .tylko ona leci az 5 razy w tygodniu i chyba zaraz dorówna polskiej .Śmieszne by było gdyby ją jeszcze przegoniła.
B@r ,całe szczęscie ,że wiem jak wyglądasz to Cię rozpoznam
B@r ,całe szczęscie ,że wiem jak wyglądasz to Cię rozpoznam
Ostatnio zmieniony 2007-02-13, 21:48 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
B@r: Mówili o tym ostatnio w "Europa da sie lubić" dlatego napisałem podobno
Ok przyjmuje Twoje argumenty bo ja takich używam do B&B
Ale i tak swoje zdanie o serialu mam jako iż u mnie w rodzinie go oglądają

Ok przyjmuje Twoje argumenty bo ja takich używam do B&B
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W "Europie..." to żartowali specjalnie.Adex-fan Brooke pisze:B@r: Mówili o tym ostatnio w "Europa da sie lubić" dlatego napisałem podobno
Ok przyjmuje Twoje argumenty bo ja takich używam do B&BAle i tak swoje zdanie o serialu mam jako iż u mnie w rodzinie go oglądają
![]()
P.S. Jak oceniacie związek Małgosi i Marcina?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- kimberly1990
Jeny B@r jak ja Ci zazdroszczę!
Ile bym dała, żeby na żywo zobaczyć Rafała Mroczka
Z niecierpliwością czekam na relację
Co do Małgosi i Marcina to postać Marcina bardzo przypadla mi do gustu (w przeciwienstwie do Marzeny
) i dlatego chcialabym, zeby z tego cos wyszlo
Ale Gośka jest dziwna, wiec nie wiem czy mozemy sie spodziewac, ze odwzajemni uczucie Marcina... 
Z niecierpliwością czekam na relację
Co do Małgosi i Marcina to postać Marcina bardzo przypadla mi do gustu (w przeciwienstwie do Marzeny
- kimberly1990
Ja mam ogromny sentyment do Małgosi i po prostu ją uwielbiam. Może też przez to zawsze rozumiałem jej decyzje i kibicowałem jej. Zawsze też broniłem ją przed moją rodziną
Coś w tym jest, że w Małgosi jest egoizm, ale to wynik rozpieszczenia przez Lucjana: przecież to jego Myszka!
Nie dziwię się, że boi się ona kolejnych związków: w końcu ma już za sobą dwa rozwody... Ona i Marcin jednak bardzo do siebie pasują 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
SallyFan
Mam to samo. Uwielbiam Małgosiemucha331 pisze:Ja mam ogromny sentyment do Małgosi i po prostu ją uwielbiam. Może też przez to zawsze rozumiałem jej decyzje i kibicowałem jej. Zawsze też broniłem ją przed moją rodzinąCoś w tym jest, że w Małgosi jest egoizm, ale to wynik rozpieszczenia przez Lucjana: przecież to jego Myszka!
Nie dziwię się, że boi się ona kolejnych związków: w końcu ma już za sobą dwa rozwody... Ona i Marcin jednak bardzo do siebie pasują
Wczorajszy odcinek był bardzo ciekawy. Zwłaszcza z tą Honoratą -