Post autor: fanka mns »

Dzis, przy grobie Pheobe, kiedy Ridge powiedzial, ze bardzo chcialby, zeby ona wrocila, ale to przeciez niemozliwe, to moja pierwsza mysl byla , ze to przeciez Moda na sukces a tam niemozliwe jest mozliwe prawie w kazdym przypadku ::loll::
Ricki mnie wnerwia na maxa i mam wrazenie, ze zrobi wszystko, byle postawic na swoim.
Stefa w zywiole, miesza ::loll:: Brooke w zywiole placze :cry: Taylor w zywiole , gestykulujac zamaszyscie dwoi sie i troi, zeby odzyskac Ridgunia ::plask wczolo:

Brakowalo mi dzis Bila, mam nadzieje, ze sie nie podda :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

A mnie trochę nudziły dwa ostatnie odcinki. Oglądałem je tylko pobieżnie, bardziej zajmowałem się swoimi problemami...i chwilami mam ochotę mieć takie kłopoty, jakie mają niektórzy bohaterowie...

Zastanawiam się tylko, czy ten pocałunek z końca dzisiejszego odcinka był szczery, czy to tylko skutek działania tabletki zmieszanej z rumiankiem. ::plask wczolo:
I pytanie: gdzie się podziała tamta Brooke, ta która była w latach 90., czy jeszcze z początków XXI wieku?

Post autor: Alex1981 »

Ostatnie odcinki są nudne zwłaszcza wątek Ricka i Steffy, który się strasznie ciągnie i dłuży. Niektórzy tutaj dziwią się, że Brooke wspiera swojego syna. A czy to takie dziwne, że matka wspiera swoje dziecko?! Co by nie mówić o Ricku to owszem knuł różne intrygi, ale jednak w przeciwieństwie do Stephanie, Taylor, Thorne'a, Thomasa i Pameli nie popełnił żadnego przestępstwa. Może w końcu najwyższy czas wyjaśnić, że jedyną winną wypadku w którym zginęła Pheobe była właśnie sama Pheobe. Tymczasem z Ricka robi się czarny charakter choć według mnie wcale nim nie jest a przestępcą tym bardziej. Warto przypomnieć, że to Taylor spowodowała wypadek w którym zginęła Darla, to Thorne strzelał do Ridga przed laty, to Pamela próbowała zabić Donnę i terroryzowała jej rodzinę, to Stephanie dopuściła się wielu przestępstw za które powinna pójść siedzieć na długie lata i to Thomas podłożył bombę pod samochód Ricka w którym mogli zginąć przypadkowi przechodnie. Zauważyłem, że czego by nie zrobiły te osoby to zawsze uchodzi im to na sucho i nikt ich za to nie napiętnuje. Przy tych osobach a zwłaszcza przy Stephanie Rick jest niemal święty. To, że romansuje ze Steffy to przecież Steffy też tego chcę podobnie jak Taylor, która sypiała z Rickiem a jej za ten romans jakoś nikt nie potępia tak jakby ona dojrzała kobieta była osoba upośledzoną umysłowo a Rick ją wykorzystał a przecież jest ona psychiatrą więc doskonale wiedziała co robi sypiając z Rickiem. Ridge nie ma prawa wymagać od Brooke aby przestała wspierać syna i odwróciła się od syna bo czy on odwrócił się od swojej matki jak ta nasłała psychopatę do domu Brooke, który ją zgwałcił?! Nie. Brooke nigdy nie wymagała od Ridga aby przestał wspierać matkę, która Brooke i jej rodzinie wyrządziła wiele krzywdy i która za to wszystko powinna na długie lata siedzieć w pierdlu. Tylko dzięki dobroci Brooke, która jej nie oskarżyła choć powinna to zrobić Stephanie chodzi sobie na wolności. Skoro niektórzy uważają na tym forum, że Brooke powinna odwrócić się od syna to tym bardziej powinni wymagać aby Ridge odwrócił się od Stephanie, która wielokrotnie skrzywdziła Brooke. I jakby nie patrzeć to Rickowi można zarzucić same intrygi a Stephanie intrygi i przestępstwa więc przy Stephanie Rick wypada bardzo pozytywnie.

A Stephanie niech nie udaje takiej dobrej dla Eryka i FC bo najpierw sama miesza go publicznie z błotem a później udaje dobrą. Adex tutaj napisał, że Stephanie dobrze powiedziała, że takich sukinsynów jak Bill grzebią żywcem a ja nie zgadzam się z tym bo w takim razie to taka kanalia jak Stephanie już dawno powinna być pogrzebana żywcem za to całe zło jakiego się dopuściła w swoim życiu. Przecież Bill jr podobny jest do swojego ojca, który też był zimnym draniem bez skrupułów a jednak to nie przeszkadzało Stephanie, żeby się z nim przyjaźnić, więc niech teraz nie będzie żałosną i zakłamaną hipokrytką.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może nie, że Stephanie powiedziała dobrze tylko zabawnie o tym grzebaniu.
Śmiać mi się chce jak Ridge mówi, że czuje się tak dobrze przy Taylor a to przede wszystkim zasługa leków ::loll:: Chichot Brooke może owszem powinna bardziej wspierać cierpiącego po córce Ridge'a, ale jako dobra matka musi być też pomocna dla Ricka, jak mówi nie chce wybierać tylko ich obu wspierać, świetnie, iż ma swoje zdanie w takiej trudnej sytuacji między młotem a kowadłem i sępami Stephanie i Taylor nad głową.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Alex, całkowicie się z Tobą zgadzam, z zastrzeżeniem, że Brooke powinna jednak nieco krytyczniej patrzeć na poczynania swojego syna (wystarczy wspomnieć sabotaż we własnej firmie). Powinna stanowczo powiedzieć, że ma dosyć stawiania ją pod ścianą i zażądać, by panowie sami rozwiązali swoje problemy.

Dobrze, że Stephanie dziś zabrała Ridge'owi leki. Nie będzie on miał pokusy grzebania w torebce byłej żony. Dziwne trochę, że Taylor nie zauważyła jego nietypowego zachowania. Mnie by się zapaliła czerwona lampka. Ale ponoć szewc bez butów chodzi.
Ridge każe Brooke zrozumieć jego sytuację, a czy sam nie włożył więcej wysiłku by zrozumieć swoją żonę?

Post autor: Grisza »

Odcinki robią się trochę ciekawsze powiem. Oczywiście wątek z Rickiem i Steffy jest mocno naciągany .... i naprawdę tego nie rozumiem. Taylore jest chyba jest na głodzie erotycznym ,skoro nie widzi że Ridge jest taki zajarany przy niej po tabletkach. Dla niej on nawet po pijaku mógłby być i tak ma niego ochotę. A najbardziej mi się śmiać chce jak mówi " Nigdy go tak złego nie widziałam" - Nie wcale tylko jak Ridge się z nią rozstawał to , raczej zadowolony nie był. Ona zawsze chce być czysta i przejrzysta. A przecież to nie jest prawda. Stephanie ma nasrane też pcha Ridge w stronę Taylor ile razy to już było i nie wypaliło. ???
Nick i Bridget są nudni tym ciągłym obściskiwaniem się ....
Grisza :)

Post autor: Mandy »

Grisza pisze: "(...)Nick i Bridget są nudni tym ciągłym obściskiwaniem się..."
Zgadzam się, ale trzeba przyznać, że dzisiaj... z tym tyłkiem, który zmarszczy się było zabawne ;)
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Administrator
Administrator

Prawie padłem ze śmiechu z tym marszczącym się tyłkiem. To był najlepszy tekst dzisiaj. ::loll::

W sumie dzisiejszy odcinek nie wniósł wiele, chociaż ten umoralniający ton Taylor też był dobry, kiedy gadała o nadmiernym spożywaniu lekarstwa. Dobrze, że poruszają wątek nadużywania leków, bo ten temat jest mi dosyć dobrze znany i warto uczulać, że lekomania jest szkodliwa.

W dzisiejszym odcinku pojawiał się program The Price and Right :wink:
No ale szczerze to dziś nie zbyt mi się podobało. Pam i Donna to takie Stephanie i Brooke tylko że te drugie są o wiele lepsze...
Administrator
Administrator

Samo CBS zafundowało sobie autopromocję. :D Komicznie wyszły dziś Pam i Donna, szczególnie jak się płaszczyły przed ochroniarzem. ::loll::
Nie rozumiem Nicka. Jego matka jest dorosła i ma prawo ułożyć sobie życie z kim chce. Jego rozmowa z matką też poprawiła mi humor. :wink:
cmk

Post autor: cmk »

Jak się podobało The Price is Right ? :)
Według mnie mogło być trochę więcej aktywności Pam, bo ograniczyło się to tylko do filmowania jej otwaetej buzi...

Post autor: Sexi Ricky »

Uważam, że pomysł z chwilowym przeniesieniem akcji do programu "The Price is right" to świetne posunięcie ze strony scenarzystów. W dodatku miła odskocznia od wątku Rick i Steffy :P Zastanawiam się jak nasze babcie zareagowały na to, że akcja działa się w teleturnieju. Przecież to takie nietypowe dla naszej "Mody". Ja mimo wszystko jestem bardzo zadowolony, bo dwa ostatnie odcinki dostarczyły mi wielu emocji i śmiechu. Liczę tez na to, że podniosły trochę oglądalność :wink: czekam na statystyki.

"Nasze babcie" chyba przyjęły to całkiem dobrze,moja aż się zanosiła śmiechem wykrzykując : Ale wariatki !!! hahaah one to są udane.
Ogólnie to miło zobaczyć takie wątki, bo są śmieszne luźne i tyle.

Pierwszy raz muszę pochwalić Jennifer Gariers za fantastyczną grę aktorską ona powinna grać w komediach a nie dramatach.

Post autor: Mareczek »

Ostatnie trzy odcinki były fenomenalne :D
Pam i Donna wreszcie pokazały na co je stać - te sceny to istne perełki, na długo je zapamiętam :D Naprawdę nie ubawiłem się tak przy oglądaniu MnS od czasów Sally :lol:
Administrator
Administrator

Też się nieźle ubawiłem przy ostatnich odcinkach. Panie Gareis i Mills były genialne. Umierałem ze śmiechu widząc otwartą buzię Pam i jej zawód, że to Donna dostała się do gry. Od 3 odcinków gadam tak samo jak Twoja babcia Grisza - że dwie wariatki poszły do TV. :D A najlepsze, że jedna z nich wygrała. ::loll::

I tu ciekawostka, co do tego teleturnieju. Ten format miał także polską wersję, widziałem kilka odcinków w słabej jakości z anteny siatkowej :lol: . Na YT znalazłem czołówkę: http://www.youtube.com/watch?v=g4txU95bIXg Niestety, nie przyjął on się w naszym kraju.
Widziałem tez niemiecką wersję, emitowała ją RTL 5 razy w tygodniu o 11.30, chyba zaraz po "B&B". :D

Wracając do odcinków, wydaje mi się, że Ridge ma poważne problemy skoro połyka aż 3 kapsułki, a chwilę wcześniej jedną popijał winem. :roll:
ODPOWIEDZ