Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

cmk pisze:Możesz powiedzieć czego dotyczył ten wątek?
Dodam od siebie, że Claudia była dziewczyną starającą się o posadę szwaczki najpierw w Spectrze, jednak tam nie przyjęli jej, bo nie miała zielonej karty (była nielegalną imigrantką). Wtedy poznała Thorne'a, który się za nią wstawił i później dzięki niemu Claudię przyjęto do pracy w FC. Ona chciała mu się odwdzięczyć i ogólnie szybko zakochała się w Thornie, który był mężem Macy. Macy była przy tym bardzo zazdrosna o Claudię i w końcu wydała ją urzędnikom. Odbył się proces. Forresterowie i Thorne byli po stronie Claudii. W końcu Stephanie zgodziła się przejąć jakby kuratelę nad Claudią i zaproponowała jej by zamieszkała w jej rezydencji i była tam chyba gosposią. Jeszcze później Claudia trochę się kręciła koło Thorne'a, jednak ten już po rozwodzie z Macy zaczął interesować się bardziej Taylor...
Dzisiejsze błyskotliwe odkrycie Billa było baaaardzo naciągane. Że niby wpisał w Googlarce imię, nazwisko byle jakiego pracownika i już poznał cały jego życiorys i akurat TEN pracownik ma fałszywą tożsamość.
Dokładnie, też mnie to rozbawiło jak znalazł w Google cały życiorys jakiegoś zwykłego pracownika. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Idąc tym tropem, to ja znajdę swoją biografię, wliczając w to listę moich byłych miłości, po wpisaniu swojego nazwiska do wyszukiwarki. ::plask wczolo: ::loll:: Naciągane, że aż się dziwię, że scenarzyści pozwolili na taką głupotę.
A tak na poważnie, Bill idzie po trupach. Widać, że podporządkował sobie Jaretta, inaczej on straci pracę. Wykorzystuje w ten sposób pracowników do swoich niecnych celów.
Eric ma oczywiście uzasadnione pretensje do Stephanie za jej szkodliwą działalność. Oby jej to wypominał do końca życia, może wtedy ona zmądrzeje.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda, że przy okazji wspomnienia Claudii nie było powiedziane co obecnie z nią się dzieje. :) a z tym Google to się uśmiałem, mega naciągane a gdzie ochrona danych? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Mareczek »

A dziś przypomnieli nam o Lauren i Sheili :mrgreen:
Administrator
Administrator

Nick to hipokryta. Zapomniał, jak mu się nie podobało, że matka wtrąca się do jego związku z Katie?

Bardzo fajnie, że wspomnieli o Lauren i Sheili. :wink:

Post autor: sharkinator »

Dawidek pisze: A dziś przypomnieli nam o Lauren i Sheili :mrgreen:
W jakim kontekście o nich wspomniano, bo nie oglądałem?

Post autor: bosskicinu »

W rozmowie z Donną, Bill wymienił Lauren i Sheilę czyli kobiety, z którymi był związany Eric

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:A dziś przypomnieli nam o Lauren i Sheili :mrgreen:
Też to zauważyłem. Fajnie, że scenarzyści nie odcinają się całkowicie od przeszłości.
Administrator
Administrator

I dziś ponownie było nawiązanie do przeszłości. Jackie wspomniała, że dla Massima była tylko trofeum. :wink:

Podobała mi się dziś postawa Donny, która nie uległa szantażom i namowom Billa. Wg mnie powinna powiedzieć Ericowi i reszcie całą prawdę o tym, że Bill namawia ją do zdrady. Nic by to pewnie nie dało, ale może Stephanie i Donna chętniej by się dogadały - mają wspólnego wroga.

Post autor: BeLieF »

Nadrabiam odcinki(wolę jakoś obejrzeć przez weekend na stronie TVP):

Odcinek 5575(poniedziałkowy):
Nick jest żałosny ::kwasny:: Jak można rozkazywać matce co ma robić? :o Niech lepiej zajmie się swoją Bridget a nie wtrąca się w życie swojej matki. Jackie ma prawo do szczęścia, a Owen jej na pewno nie wykorzystuje. Już zapomniał jak Jackie traktowała Katie? To samo on teraz robi. Scenka z Jowen gorąca :serce: 8)
Bill znalazł haka na na Eryka :twisted: No no, Eryk powinien iść za to do więzienia i to na długie lata :twisted: FC znalazło się w poważnych opałach przez jego dobroć :twisted:

Odcinek 5576(wtorkowy):
Rozmowa Jowen o różnicach w ich związku była trafiona. Zarówno i Jackie jak i Owen mieli rację ze swoimi argumentami. Oboje mają prawo do szczęścia i nikt nie może im tego zabraniać. Jak sama Jackie przyznała przed poznaniem Owena zamowała sie wnukami, synem ale gdzieś w głębi duszy czuła się samotna, nieatrakcyjna. Owen to zmienił, poczuła się u jego boku atrakcyjną kobietą. Pal licho różnice wieku, oni do siebie pasują jak dwie połówki jabłka. :serce: Im musi się udać, musi. :serce: Obecnie jest to mój ulubiony wątek w "MnS" :serce:
Bill był świetny, rewelacyjnie zagiął Eryka: albo sprzedaż FC albo Eryk idzie do kicia :twisted: I w sumie wszystko to przez Stephanie, powiedziała o jedno słowo za dużo a Bill to wykorzystał, :twisted: No i ta propozycja dla Donny :twisted:
Administrator
Administrator

Podobało mi się jak rodzinka załatwiła Billa tym nagraniem i wejściem prawników. Prawda jest taka, że Bill działa niezgodnie z prawem. Co prawda Eric też tak zrobił zatrudniając nielegalnie pracowników, ale bezprawia nie można walczyć bezprawiem.
Brooke znowu między młotem i kowadłem. Najlepiej byłoby gdyby ona trzasnęła drzwiami i powiedziała, że ma dosyć stawiania jej w kłopotliwej sytuacji. Niech Ridge i Rick radzą sobie bez niej. :twisted:

Post autor: mailo »

Dawidek pisze:.
Brooke znowu między młotem i kowadłem. i :
No dokładnie:/ I jeszcze ta desperacka mina Ridge'a i ton nie znoszący sprzeciwu :/ Z 2 strony Rick nie powinien jej prosić , aby go poparła. Już to przerabialiśmy....

Post autor: bosskicinu »

Jeżeli Brooke tym razem znowu weźmie strone Ricka to pokaże jaka jest głupia i naiwna. Rozumiem że Rick to jej ukochany synek i jest dla niej najważniejszy ale Ridga powinna także postawić na 1 miejscu i zgadzać sie z nim. Przecież Brooke widzi jak Ridga boli to że Rick znów może mu odebrać Steffy ale i tak robi swoje nieustannie broniąc tego związk. który jest chory. Uważam że Rick powinien albo znaleźć se inną kobietę albo wyjechać do Paryża a Steffy powinna być z Marcusem który jest dla niej odpowiedni

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobre było jak Stephanie powiedziała Billowi że takich sukinsynów grzebią żywcem ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Grisza »

Ridge to chodząca ci.ta i koniec zawsze będę to powtarzać. Brooke faktycznie nie powinna tego ciągnąć Rick i Steffy nie mają racji bytu. Stephanie jak zwykle kuje żelazo puki gorące..wygaduje głupoty. Taylore to sęp zbiera co tylko się da. Jest małpą.

Zauwarzcie ze wątki ze Steffy w roli głównej są naciągane na maska przykład Steffy i Rick ile to można ciągnąc.....
Grisza :)
ODPOWIEDZ