Bill jest boski. Wielkie dzięki dla scenarzystów, że go wprowadzili w tym momencie, kiedy "Moda" stawała sie już trudna do strawienia "dzięki" Rickowi i Steffy oraz po raz n-ty odgrzewanym kotletom Nick-Bridget i Ridge-Taylor
Mam tylko nadzieję, że zbyt szybko Billa nie "udomowią". Bo zwykle tak jest w "Modzie", że wprowadzają z wielkim impetem nową i kontrowersyjną postać, minie parę odcinków i już robi się z tej postaci ciepły, modowy kluch ala Eric.
Administrator
Dzisiejszy odcinek był...genialny.
Śmiałem się przez niemalże 20 minut, czyli cały odcinek
Anita, chyba nie powiesz, że Bridget i Katie dziś zanudzały. Obie - odurzone nieco - pokazały na co je stać.
I jeszcze niezłe teksty o praniu Bridget i "dlaczego ja widzę was dwóch" Katie.
I jeszcze miny Forresterówny i Nicka, jak zobaczyli całujących się Jackie i Owena.
A. Jones i H. Tom miały swój dzień. Bardzo dobrze zagrały.
Śmiałem się przez niemalże 20 minut, czyli cały odcinek
Anita, chyba nie powiesz, że Bridget i Katie dziś zanudzały. Obie - odurzone nieco - pokazały na co je stać.
I jeszcze niezłe teksty o praniu Bridget i "dlaczego ja widzę was dwóch" Katie.
I jeszcze miny Forresterówny i Nicka, jak zobaczyli całujących się Jackie i Owena.
A. Jones i H. Tom miały swój dzień. Bardzo dobrze zagrały.
Dołączam się do grona fanów wczorajszego odcinka. Też nieźle się uśmiałem
Przede wszystkim to cieszę się, że Katie odeszła od Nicka. Lubię H.Tom i dlatego liczę na ciekawe wątki z jej postacią
Mam nadzieję, że Bill nie wykorzysta pijanej, nieprzytomnej dziewczyny. Hecą dopiero będzie to jak dowie się, że to siostra Donny
Może być śmiesznie.
Jeśli chodzi o rozwiązanie czworokąta Jackie-Owen-Bridget-Nick to trochę mnie rozczarowało. Myślałem, że szefowa jackie M dłużej będzie ukrywać swój romans. Właściwie to liczyłem, że zostanie nakryta z kochankiem w niezręcznej sytuacji, a właściwie sama się przyznała do rzekomej miłości.
Jeśli chodzi o rozwiązanie czworokąta Jackie-Owen-Bridget-Nick to trochę mnie rozczarowało. Myślałem, że szefowa jackie M dłużej będzie ukrywać swój romans. Właściwie to liczyłem, że zostanie nakryta z kochankiem w niezręcznej sytuacji, a właściwie sama się przyznała do rzekomej miłości.
Administrator
Stephanie wybiórczo traktuje członków rodziny, co mnie nie dziwi. Zawsze lubiła Bridget, broniła ją, pomagała jej, a teraz o niej zapomina, tylko dlatego, że ona jest córką Brooke? Kobieta, która swoim czarnym PR-em niszczy FC jeszcze ma czelność stawiać warunki?
Jej potrzebny jest jakiś terapeuta, ale nie ma żadnej gwarancji, że specjalista jej pomoże.
Pamela zamiast podsłuchiwać i otwierać usta na każdą zasłyszaną rewelację, niech się zajmie pracą i patrzy czy dobrze wypełnia dokumenty.
Ta metoda na kaca, jaką zafundował Katie Bill nie wyglądała apetycznie.
Ale to ma działać, a nie smakować.
Denerwuje mnie ta pasywność Donny, która nie potrafi niczego wymyślić, by przeciwstawić się swej rywalce Stephanie. Niech ona ruszy w końcu głową i ma przestać myśleć, czy przyjąć warunki Billa.
Jej potrzebny jest jakiś terapeuta, ale nie ma żadnej gwarancji, że specjalista jej pomoże.
Pamela zamiast podsłuchiwać i otwierać usta na każdą zasłyszaną rewelację, niech się zajmie pracą i patrzy czy dobrze wypełnia dokumenty.
Ta metoda na kaca, jaką zafundował Katie Bill nie wyglądała apetycznie.
Denerwuje mnie ta pasywność Donny, która nie potrafi niczego wymyślić, by przeciwstawić się swej rywalce Stephanie. Niech ona ruszy w końcu głową i ma przestać myśleć, czy przyjąć warunki Billa.
Mnie też to denerwuje i to bardzo. Tyle, że tak naprawdę, tutaj nie tylko Donna jest pasywna ale Brooke i Eryk również. Skoro to takie proste zamieszczenie video bloga na stronie internetowej, to dlaczego Eryk, Brooke i Donna nie zamieszczą na stronie internetowej FC w odcinkach video bloga pt. "Grzechy i zbrodnie Stephanie Forrester". W tym blogu w każdym odcinku siostry Logan, które Stephanie pomawia w swoim blogu opowiadały by o intrygach, łajdactwach i przestępstwach Stephanie Forrester. Tych brudów na temat Stephanie jest bardzo wiele, więc ten video blog liczył by wiele odcinków. W ten sposób ten blog sióstr Logan skutecznie przyćmiłby wszystko to co powiedziała Stephanie w swoim blogu. Odcinki jak Stephanie przyszła z bronią do Brooke i nakłaniała ją aby ta popełniła samobójstwo albo jak nasłała na nią gwałciciela biły by rekordy oglądalności. Donna też mogła by wyjaśnić wszystko, że związała się z Erykiem po tym jak ten rzucił ją po tym jak nasłała gwałciciela na Brooke. Ten blog załatwiłby całą sprawę bo dla ludzi słowa intrygantki, łajdaczki i przestępczyni nie miałyby żadnej wartości. Bo kto uwierzy w słowa kogoś kto powinien siedzieć w pierdlu. Fakt, że po tym blogu Stephanie mogłaby trafić za kratki bo policja by się zainteresowała wtedy zbrodniami Stephanie, więc byłaby to podwójna korzyść, bo dodatkowo ta stara jędza poszłaby jeszcze siedzieć do pierdla.Dawidek pisze:Denerwuje mnie ta pasywność Donny, która nie potrafi niczego wymyślić, by przeciwstawić się swej rywalce Stephanie. Niech ona ruszy w końcu głową i ma przestać myśleć, czy przyjąć warunki Billa.
Stephanie mnie dzisiaj rozbawiła mówiąc do Bila, że ona zajmowała się finansami w FC a Eryk projektowaniem. Otóż to drugie jest prawdą, ale to, że Stephanie zajmowała się finansami to bzdura, bo ona nic nie umie i tak naprawdę nic nie wniosła z siebie do tej firmy, bo te pieniądze były tak naprawdę jej ojca. Stephanie talentów brak a swoimi intrygami i łajdactwami nie przyczyniła się do rozwoju FC więc dobrze, że Eryk wywalił ją z firmy jak psa. Dobrze Donna dzisiaj powiedziała Stephanie, że ona i jej siostry zostały w FC a Stephanie już tutaj nie ma czego szukać.
Co do Jackie to ona zachowuje się jak seksoholiczka i nie ma odrobiny wstydu bo tak naprawdę ona mogłaby by być babcią Owena, więc nie dziwi mnie to, że Nick nie wierzy w szczerze zamiary Owena bo który normalny młody facet chciałby posuwać kobietę, która mogłaby by być jego babcią. To było niesmaczne, jak Nick i Jackie jak przyjechali do domu Owena jak ten był z Bridget w intymnej sytuacji i jak Jackie w obecności swojego syna zaczęła się całować z Owenem jak jakaś napalona nastolatka.
Znowu świetny post Alex!
Powinni załatwić Stephanie jej własną bronią, na dodatek to by była większa atrakcja oglądać atrakcyjne blondynki a nie siwą babę z żalami i frustracjami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Dzisiejsze przemówienie Brooke to krok w dobrym kierunku, ale faktem jest to, że zapomniała w nim wspomnieć o Ericu i Ridge'u. To w końcu są najważniejsze osoby w FC i dla nich też powinno być miejsce w wystąpieniu.
Denerwowało mnie to, jak Stephanie wcinała się w życie prywatne Ridge'a, każąc mu zerwać z Brooke. Taylor też dokłada swoje. Czy ja wiem, czy on z Taylor był szczęśliwszy. Na moje oko on kochał w równym stopniu obie i z Brooke i Tay są u niego w równym stopniu ważne. Więc niech Doc nie przecenia swoich zasług.
Dzisiejsze słowa Billa na temat bielizny Brooke było ewidentnym napastowaniem seksualnym. Dziwię się, że ona nie strzeliła mu w twarz. Zasłużył sobie na to.
Mnie tam Jackie i Owen nie przeszkadzają. Tylko Nick powinien odczepić się od swojej matki. Ona jest dorosła i ma prawo układać sobie życie z kim chce.
Denerwowało mnie to, jak Stephanie wcinała się w życie prywatne Ridge'a, każąc mu zerwać z Brooke. Taylor też dokłada swoje. Czy ja wiem, czy on z Taylor był szczęśliwszy. Na moje oko on kochał w równym stopniu obie i z Brooke i Tay są u niego w równym stopniu ważne. Więc niech Doc nie przecenia swoich zasług.
Dzisiejsze słowa Billa na temat bielizny Brooke było ewidentnym napastowaniem seksualnym. Dziwię się, że ona nie strzeliła mu w twarz. Zasłużył sobie na to.
Mnie tam Jackie i Owen nie przeszkadzają. Tylko Nick powinien odczepić się od swojej matki. Ona jest dorosła i ma prawo układać sobie życie z kim chce.
Brooke była dziś rewelacyjna w swoim wystąpieniu
Krótko i z klasą bez wyzywań prymitywnych idealnie wszystko podsumowała zgodnie z FAKTAMI jak sama powiedziała
Mogła przecież zmieszać Stephanie z błotem bo zna jej tyle przewinień, ale zrobiła to bardzo ładnie, wspominanie o Ericu i Ridge'u nie było konieczne, chwaliła ich nie tak dawno przy innej okazji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Taylor w dzisiejszym odcinku przeszła samą siebie z tandetnym promowaniem siebie a oczernianiem Brooke w oczach Ridge'a. Żenada.
No nie!
Właśnie wracam do oglądania(miałem przerwę
) a Taylor już mnie wkur***!
Psychiatra od siedmiu bolesci!
Jakim prawem moze oczerniać Brooke w oczach Ridge'a i próbować manipulować nim
I jeszcze mówi że ona nie traktowała go obraźliwie, a Brooke już tak?
A zdrada z Jamesem i trzymanie to przez lata w sekrecie to co to było?
To jest żałosne, jak ona ośmiesza się przed nim
Podobały mi się sceny Nicket, zabawnie dzisiaj było
Rigdge przesadza, Brooke ma prawo bronić swojej rodziny!
Taylor i Stephanie - dwie stare pewne swoich racji manipulantki, ta ich rozmowa była po prostu idiotyczna!