Post autor: Adex-fan Brooke »

Uśmiałem się jak nigdy gdy Taylor zobaczyła Ricka i Steffy i pognała przez całe miasto z powrotem do Stephanie aby jej naskarżyć, że Rick dotknął policzka jej córki i patrzył na nią tak jak kiedyś na Taylor :) Prawie można pomyśleć, że zazdrosna o córkę, ale raczej głównie podniecona, iż to może jej coś dać a Stephanie: szybko poszło :D żal mi tych niepoprawnych marzycielek :) Tymczasem Ridge ładnie mówił do Brooke, iż kiedyś nie łączyła ich wspólna przeszłość, nie powinien jednak być tak lekceważący co do Stephanie, ale jest bo wadzi mu szczęśliwe małżeństwo Erica i Donny.
Co do Brada to on był kiedyś gościnnie w B&B, w Y&R go uśmiercono, bez sensu, że gra Billa Juniora teraz - osobę o któej nigdy nie było nawet mowy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:Uśmiałem się jak nigdy gdy Taylor zobaczyła Ricka i Steffy i pognała przez całe miasto z powrotem do Stephanie aby jej naskarżyć, że Rick dotknął policzka jej córki i patrzył na nią tak jak kiedyś na Taylor
To tylko świadczy o tym jaka Taylor jest żałosna i jak bardzo nie ma własnego zdania. Na jej miejscu odezwałbym się do nich, nakrzyczał czy dał znać o swojej obecności :roll: To było tak głupie, jak Taylor :lol:

Post autor: fanka mns »

Niestety nie wierze w dobre intencje Ricka :evil: moge sie mylic ale mysle, ze ten typ sie nie zmieni tylko obierze inna taktyke-na litosc i wspolczucie. Nie lubie go :evil:

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Uśmiałem się jak nigdy gdy Taylor zobaczyła Ricka i Steffy i pognała przez całe miasto z powrotem do Stephanie aby jej naskarżyć, że Rick dotknął policzka jej córki i patrzył na nią tak jak kiedyś na Taylor :) .
To było tak irracjonale, że w pewnym momencie nie wiedziałem o co chodzi :lol: Takie wzburzenie jakby przyłapała ich co najmniej w łóżku. Zgadzam się oczywiście z Alexem i Adexem co do Stephanie i podobnie jak anita42 mam nadzieję, że jeszcze Karen wróci choćby nawet epizodycznie.

Co do Jackie i Owena to jestem rozczarowany. Tzn jak czytałem jak kiedyś spoilery na ich temat to ludzie się jakby zachwycali tą parą (chyba nawet Adex). A teraz widać że to zwykły układ, Owen stał się "męską dziwką", której Jackie płaci przy pomocy wizji zrobienia kariery, a wręcz go szntażuje :/:/:/ I jeszcze nie przeszkadza jej że będzie sypiał i z nią i z Bridget. Dziwne to jak na Jackie, która wcześniej nie była kreowana na taką bezwzględną, żądną seksu MILF.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jackie chyba cierpi na kryzys wieku średniego w żeńskiej wersji. ::loll:: ::loll::
Taylor jest niemożliwa. ::plask wczolo: Leci przez pół miasta, by naskarżyć swojej byłej teściowej, co widziała. :zeby: Adex ma rację, ona chyba zazdrości swej córce, że ma takie powodzenie. A jeszcze jest hipokrytką, bo jeszcze parę miesięcy temu sama z lubością gapiła się na Ricka. :D
Tak samo jak fanka mns, nie wierzę zbytnio w szczere intencje Ricka. Nagranie, które on pokazał Steffy mi się podobało, a jeszcze bardziej piosenka. :wink:

Post autor: Grisza »

Zaczynają się odcinki na które czekam ciekawa fabuła znów poruszany konflikt Logan vs Forrester . No i teraz jeszcze Specsers
Grisza :)

Post autor: Alex1981 »

Jackie chyba cierpi na kryzys wieku średniego w żeńskiej wersji. ::loll:: ::loll::

Raczej kryzys wieku podeszłego bo w średnim wieku to jest Brooke, która dobiega do 50 a Jackie dobiega do 70 więc na wiek średni jest już za stara. Poza tym Jackie w przeszłości miała tylu kochanków, że teraz powinna być już nasycona seksem.
Administrator
Administrator

Taylor się dalej ośmiesza. Jej dzisiejsze tłumaczenie się, dlaczego ukryła fakt, że jej były mąż i Brooke nie są małżeństwem, było mało przekonywujące. Na miejscu Ridge od razu wyczułbym, że ona wyraźnie ma ochotę rozbić jego małżeństwo.
Podobała mi się dzisiejsza i wczorajsza postawa Donny, która nie zgodziła się na zaloty Billa. Widać, że ona dość dobrze zna Spencerów. Dobrze, że wspomniano o tych nagich zdjęciach. Przecież to bardzo zamierzchła modowa przeszłość. :D
Trzeba przyznać, że Steffy postawiła Rickowi zaporowe warunki, które on musiałby spełnić, jeśli ma myśleć o jej powrocie do niego. I chyba o to jej chodziło. :wink:

Bill jr niewiele różni się od swojego ojca tamten był kanalią i ten widać jest nie lepszy. Tutaj bardzo sprawdza się przysłowie: " że niedaleko pada jabłko od jabłoni". To też tłumaczy fakt przyjaźni Stephanie z Billem seniorem bo pod względem charakteru i podłości to tak naprawdę oni również jako przyjaciele byli bardzo do siebie podobni. Nie rozumiem Donny po co poszła prosić Billa aby ten zaprzestał i zakazał Stephanie szkalować ją i jej rodzinę zamiast udać się do innej redakcji lub telewizji i tam przedstawić swoją wersję zdarzeń włącznie ze wszystkimi podłościami i przestępstwami Stephanie. Wkurza mnie ten brak zaradności Donny i to czołganie się niemal przed Billem juniorem zamiast załatwić ta sprawę atakiem na Stephanie najlepiej w jakimś show na żywo.

Post autor: Sexi Ricky »

Mam już dosyć ciągłego wałkowania o "Ricku i Steffy" :roll: Mimo, że ten bufon nie pojawia się w bieżących odcinkach to nadal jest obecny w nudnych rozmowach Brooke i Ridge'a, Taylor i Ridge'a, Stephanie i Taylor, Stephanie i Ridge'a oraz Taylor i Brooke. tego się nie da po prostu wytrzymać. Mogli by ten wątek ograniczyć do minimum i skupić się na Billu, który mnie bardzo zaintrygował :wink: Widać, że to prawdziwy mężczyzna, a nie ciepły kluch jakich w serialu pełno. Od czasów Dantego, Deacona kogoś takiego bardzo brakowało :mrgreen: W dodatku szykuje się fajna kolacja. Zapewne będzie mega krępująca dla Donny :mrgreen:

Mnie też strasznie denerwuje a zarazem nudzi wątek Steffy i Ricka. Niech już w końcu skończy się wałkowanie tego tematu. Szczerze mówiąc zwissa mi to czy Rick i Steffy będą razem czy osobno a ich postacie mnie niezbyt interesują.

Odnośnie wątku Brooke, Ridge, Taylor i Stephanie to ten wątek też robi się nudny. Stephanie jak zwykle chciałaby aby Ridge i Taylor byli razem. Kiedy w końcu zrozumie, że nie ma prawa układać życia synowi, który już od wielu lat jest dorosły.

Odnośnie wątku związanego z Billem to oburza mnie to, że Bridget tak lekko traktuje to jak Stephanie obraża i obrzuca błotem jej matkę, ojca i ciotkę. Przecież każdy na jej miejscu nawtykałby Stephanie co myśli o niej i jej zachowaniu. Bridget powinna zagrozić Jackie i Nickowi, że jak Stephanie nie odejdzie z firmy to ona wtedy zrezygnuje z posady projektantki w Jackie M i przejdzie do FC gdzie Eryk przyjmie ją z otwartymi ramionami. Normalna osoba nie potrafiłaby pracować z osobą, obrzucającą błotem, pomyjami i oszczerstwami jej rodzinę. Donna gdyby była dziwką jak twierdzi Stephanie to poszłaby do łóżka z Owenem a tego nie zrobiła a teraz też skorzystałaby z propozycji Billa i przespałaby się z nim. Donna jednak jest wierna Erykowi co potwierdza tylko to, że jest przyzwoitą kobietą. A to co mówi o niej Stephanie jest zwykłym kłamstwem i oszczerstwem.

Zachowanie Jackie jest skandaliczne zachowuje się jak stara zboczona nimfomanka. Nawet Nick powiedział przy Billu, że jego matka jest zboczona.

Post autor: Sexi Ricky »

Nie wybielaj tak Donny, bo jeśli chodzi o Billa to nic jeszcze nie wiadomo :roll: Szkoda bardzo, żeby za pierwszym spotkaniem mu do łózka wskoczyła :P

Zresztą Stephanie ma rację, że Donna zachowuje się jak dziwka i tak naprawdę to ona jest zbędna w FC ::kwasny:: Trudno się dziwić skoro jedyne co robi w firmie to uwodzi Erica i kusi go miodem 8) W dodatku nie raczy nawet zamknąć na klucz drzwi od gabinetu i każdy może zobaczyć jak naprawdę wygląda "praca" w firmie :roll: W zupełności więc nie rozumiem, dlaczego tak bardzo obruszasz się przeciw temu o czym mówi Stephanie. FC w ciągu ostatnich lat faktycznie stało się istnym burdelem :P W biurze trzeba zachować się przyzwoicie. To nie czas ani miejsce na erotyczne zabawy. Donna i Eric mogliby sobie zostawić to do domu :roll:

Post autor: mailo »

Alex1981 pisze:Zachowanie Jackie jest skandaliczne zachowuje się jak stara zboczona nimfomanka. Nawet Nick powiedział przy Billu, że jego matka jest zboczona.
:lol: Jeszcze bym zrozumiał gdyby Owen był z nią z własnej woli a ona go szantażuje robiąc z niego płatną męską prostytutkę prowadzącą do tego podwójne życie z nią i z Bridget. Po dzisiejszym odcinku jednak wiem jaki był jej plan. Teraz ma Owen a w garści i może w każdej chwili zniszczyć jego związek z Bridget (choćby wyjawiając jej prawdę) a wtedy ona będzie dla Nicka.

Post autor: bosskicinu »

Z każdym odcinkiem coraz bardziej podoba mi się postać Billa Juniora. Najpierw chce sie przespać z Donną a teraz zamierza zdobyć FC. Dziś widać było że Spencer górował nad Ericiem. Coś czuje że Forresterowie będą mieli poważne kłopoty z Billem.

A co do Marone'ów i Jackie M to w sumie Katie postąpiła dziś rozsądnie odchodząc od Nicka. Ten związek nie miał przyszłości. Nick kochał Katie ale w głębi serca o wiele bardziej kochał Bridget a Katie to dostrzegała od dłuższego czasu.
Administrator
Administrator

Wydaje mi się, że ostateczną decyzję o odejściu Katie podjęła dopiero po zobaczeniu schowanego zdjęcia. W sumie nie miała innego wyjścia, widziała, że jej partner głębsze uczucia żywi wobec byłej zony.
Również i Bridget podjęła dobrą decyzję. Z 2 powodów. Po pierwsze - nie miała już siły spotykać się dzień w dzień z facetem, który ciągle przypomina jej o swoich uczuciach. Po drugie - lepiej byłoby, gdyby nie firmowała swoim nazwiskiem działań Stephanie.
Obawiam się, że Nick prosząc matkę o pomoc, ośmielił ją do pewnych działań. Mina Jackie już wszystko mów.
Też sądzę, że z Billem Forresterowie będą mieli spore problemy. sądzę, że Bill nabierze jeszcze większego apetytu na upokorzenie Erica, po tym jak on i Donna wyrzucili go z domu. Zresztą takie zachowanie mnie nie dziwi. Ja także kazałbym prowokatorowi opuścić dom.
ODPOWIEDZ