"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minie 2026-07-10, 22:30, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zmienili zdjęcie i wróciło też logo TVN :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czy dziś normalnie działa player.pl? Bo chciałem obejrzeć odcinek (jestem na nowym kompie, więc może to mieć znaczenie), a na obu przeglądarkach nie odpala - reklamy działają. Silverlight działa bez problemu. Może player ma jakąś awarię?

Zauważyłem podmianę zdjęcia. Tego przystojniaka zastąpiono Rickiem. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Tego przystojniaka zastąpiono Rickiem.
Też zauważyłem, widzę, że teraz będziesz Dawidku miał kogo wyczekiwać w dalszych odcinkach :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Cieszy mnie zawsze, jak w serialu pojawia się nowy bohater, choćby na chwilę. Takie wzbogacenie obsady ożywia serial. Nawet, jeśli ta postać później staje się niezbyt ciekawa.

Co do wczorajszego pytania, problem - przynajmniej na razie - rozwiązało Chrome. :roll:
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

A kim był ten przystojniak ? Chyba nie mówicie o W..... ?
Awatar użytkownika
Mariush

Post autor: Mariush »

Chyba właśnie o tym panie na 'W' mówią ;D Też mnie to zdziwiło ze podmienili zdjęcie. Homo co prawda nie jestem, ale jak dla mnie facet dobrze wygląda, niczego mu nie brakuje.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Despina pisze:A kim był ten przystojniak ? Chyba nie mówicie o W..... ?
My nie wiemy o kim mówimy bo my niespoilerowcy :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Myślę, że dla własnego dobra, Player powinien zdecydować się teraz na emisję dwóch odcinków dziennie - choćby przez jakiś czas (np. miesiąc). Obawiam się, że przy obecnym poziomie scenariusza wiele osób może się zwyczajnie znudzić. A tak, akcja jednak lekko drgnie i będzie się przyjemniej oglądać. Przeglądałem ostatnio opisy odcinków na stronie Playera i z przykrością stwierdzam, że od 3 miesięcy są one niemal identyczne. W prawie każdym pojawiają się takie zwroty "Hope podejmuje ważną decyzję", "Bill zamierza uświadomić Liamowi, że...", "Brooke rozmawia z kimś o problemach Hope" :lol:

Jeśli ktoś teraz znudzi się oglądaniem w Playerze to raczej już nie wróci do regularnego oglądnia. A przypadkiem na nowe odcinki z innymi wątkami już się nie natknie, bo musiałby sam zajrzeć do serwisu :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jeśli ktoś nie będzie chciał oglądać jednego dziennie myślisz, że zniesie więcej dziennie takich odcinków?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Jest taka szansa, bo jedną z zalet vod jest to, że można sobie przesuwać sceny, których ma się już dość. Poza tym wtedy akcja szła by prędzej i w Aspen nie spędzalibyśmy dwóch tygodni, tylko 4 dni - a to już jest jakaś różnica.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Dokładnie jestem tego samego zdania. Uważam, że tak ze 2 miesiące udostępniania 2 odcinków dziennie byłoby dobrym rozwiązaniem. Akcja, która obecnie się wlecze, ruszyła by z kopyta. Chodzi tu głównie o to, aby bardziej zachęcać do oglądania serialu mimo, że obecny scenariusz jest mdły.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A ja mimo wszystko wolę po jednym bo oglądam masę innych seriali i nie mam czasu na podwójne dawki :P co innego gdyby to były takie bardzo ciekawe odcinki, których nie znam... Poza tym jakoś mi się nie spieszy aby zakończyły się odcinki z roku 2012 z pewnych spoilerowych powodów... :|
Dawidek
Administrator

Skończyliśmy rok "MnS" z Playerem. Jeśli dobrze liczę - od 1 kwietnia 2015 roku do dziś - obejrzeliśmy łącznie 268 odcinków. Gdyby nie było tej lutowej przerwy, to odcinków byłoby 275. To najlepszy wynik od lat.

Ja jestem niechętny powrotowi 2 odcinków dziennie. Sam też robię inne rzezy, oglądam inne produkcje - pewnie mniej niż Adex. Zwyczajnie - za mało czasu. Popieram za to inny pomysł - emisje codzienną - także w soboty i niedziele - po jednym odcinku. Oczywiście bez zbędnych przerw.
paw

Post autor: paw »

Jestem trochę zdziwiony , ale Player.pl odpisał , że planują w maju emisję po 2 odcinki , minus jest taki , że przerwę wakacyjną -czerwiec-sierpień.
Awatar użytkownika
Mareczek

Naprawdę? :shock:
Nawet miesiąc "podwójnych" odcinków to zawsze coś i bardzo mnie to cieszy, ale ta przerwa wakacyjna to bardzo kiepski pomysł niestety - zwłaszcza, że w MNS coś takiego nie istnieje i żaden odcinek nie nadaje się na ostatni...
ODPOWIEDZ