"MnS" w Polsce
-
Dawidek
- Administrator
Czy dziś normalnie działa player.pl? Bo chciałem obejrzeć odcinek (jestem na nowym kompie, więc może to mieć znaczenie), a na obu przeglądarkach nie odpala - reklamy działają. Silverlight działa bez problemu. Może player ma jakąś awarię?
Zauważyłem podmianę zdjęcia. Tego przystojniaka zastąpiono Rickiem.
Zauważyłem podmianę zdjęcia. Tego przystojniaka zastąpiono Rickiem.
- Adex-fan Brooke
Też zauważyłem, widzę, że teraz będziesz Dawidku miał kogo wyczekiwać w dalszych odcinkachDawidek pisze:Tego przystojniaka zastąpiono Rickiem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A kim był ten przystojniak ? Chyba nie mówicie o W..... ?
R.I.P Quentin Elias (1974-2014) 
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
Chyba właśnie o tym panie na 'W' mówią ;D Też mnie to zdziwiło ze podmienili zdjęcie. Homo co prawda nie jestem, ale jak dla mnie facet dobrze wygląda, niczego mu nie brakuje.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Myślę, że dla własnego dobra, Player powinien zdecydować się teraz na emisję dwóch odcinków dziennie - choćby przez jakiś czas (np. miesiąc). Obawiam się, że przy obecnym poziomie scenariusza wiele osób może się zwyczajnie znudzić. A tak, akcja jednak lekko drgnie i będzie się przyjemniej oglądać. Przeglądałem ostatnio opisy odcinków na stronie Playera i z przykrością stwierdzam, że od 3 miesięcy są one niemal identyczne. W prawie każdym pojawiają się takie zwroty "Hope podejmuje ważną decyzję", "Bill zamierza uświadomić Liamowi, że...", "Brooke rozmawia z kimś o problemach Hope"
Jeśli ktoś teraz znudzi się oglądaniem w Playerze to raczej już nie wróci do regularnego oglądnia. A przypadkiem na nowe odcinki z innymi wątkami już się nie natknie, bo musiałby sam zajrzeć do serwisu
Jeśli ktoś teraz znudzi się oglądaniem w Playerze to raczej już nie wróci do regularnego oglądnia. A przypadkiem na nowe odcinki z innymi wątkami już się nie natknie, bo musiałby sam zajrzeć do serwisu
- Adex-fan Brooke
Jeśli ktoś nie będzie chciał oglądać jednego dziennie myślisz, że zniesie więcej dziennie takich odcinków?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- bosskicinu
- Adex-fan Brooke
A ja mimo wszystko wolę po jednym bo oglądam masę innych seriali i nie mam czasu na podwójne dawki
co innego gdyby to były takie bardzo ciekawe odcinki, których nie znam... Poza tym jakoś mi się nie spieszy aby zakończyły się odcinki z roku 2012 z pewnych spoilerowych powodów... 
-
Dawidek
- Administrator
Skończyliśmy rok "MnS" z Playerem. Jeśli dobrze liczę - od 1 kwietnia 2015 roku do dziś - obejrzeliśmy łącznie 268 odcinków. Gdyby nie było tej lutowej przerwy, to odcinków byłoby 275. To najlepszy wynik od lat.
Ja jestem niechętny powrotowi 2 odcinków dziennie. Sam też robię inne rzezy, oglądam inne produkcje - pewnie mniej niż Adex. Zwyczajnie - za mało czasu. Popieram za to inny pomysł - emisje codzienną - także w soboty i niedziele - po jednym odcinku. Oczywiście bez zbędnych przerw.
Ja jestem niechętny powrotowi 2 odcinków dziennie. Sam też robię inne rzezy, oglądam inne produkcje - pewnie mniej niż Adex. Zwyczajnie - za mało czasu. Popieram za to inny pomysł - emisje codzienną - także w soboty i niedziele - po jednym odcinku. Oczywiście bez zbędnych przerw.