Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tych wszystkich których wymieniliście najbardziej nie lubię Pochanke, w "Faktach" jest najbardziej tendencyjna, potrafi prawie do wszystkiego jakiś swój komentarz wtrącić. Gdyby była u mnie, powiedzmy w TVP, wyleciałaby, albo powstrzymała swój język.

Post autor: Marek Forrester »

Oooo Justyna Pochankę jest wspaniałą dziennikarką i wspaniale prowadzi Fakty TVN jest profesjonalistką, to się ceni!
Nobody does it better
Administrator
Administrator

Z prowadzących "Fakty" najbardziej lubię G. Kajdanowicza, chyba to on jest najlepszy.

Post autor: LoLex »

Ja z ekipy "Faktów" najbardziej lubię Pochanke, a nie znoszę Durczoka.

Post autor: Marek Forrester »

Tak Pochanke jest najlepsza , ja też nie lubię Durczoka...
Nobody does it better

Post autor: karoleczka »

szkoda ze Gawryluk uległa Pisomani i władzy Rydzyka ::ke::

Post autor: Abec »

Gawryluk to imo jedna wielka pomyłka. W każdym razie w programach publicystycznych (nie czysto informacyjnych). Nie potrafi zapanować nad politykami, sili się na jakieś udziwnione poczucie humoru, często jest nieprzygotowana. Każdy z dziennikarzy TVN24 - o których pisał tu Fan Stefci - jest od niej o kilka klas lepszy.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

To prawda. W dodadtku ja uważam, że ekipa prezenterów TVP jest antypantyczna. Nie lubię też kilku osób w TVN24, a za najlepsze prezenterki uważam Redo, Werner, Pochanke.

A wiecie, że znajomi straszyli dzieci Anitą Werner jak nie chciały jeść i to działało. Od niej bije chłód i powaga ::krzyw::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Abec pisze:A wiecie, że znajomi straszyli dzieci Anitą Werner jak nie chciały jeść i to działało. Od niej bije chłód i powaga ::krzyw::
LOL, ja pamiętam Anitę Werner w "Mamy Cię". Jest wg mnie ciepła i sympatyczna. Bardzo dobrze prowadzi "Damę Pik". Chłód bije od pani Wysockiej-Schnepf.
Administrator
Administrator

Patrycję Redo bardzo lubię, szkoda, że nie prowadzi głównego wydania "Faktów". Anita Werner jest dobra, polecam jej program "Dama Pik" emitowany w sobotę na TVN o 11.30. Program poświęcony jest kobietom-politykom.
Z ekipy "Wiadomości" najbardziej lubię D. Wysocką i K. Ziemca, D. Gawryluk jest przeciętna. Ta ostatnio opuściła TOK FN i przeszła do radiowej Jedynki.

Co do Wysockiej to miałem i mam wątpliwości, bo jest żoną Ryszarda Schnepfa, który był sekretarzem stanu w KPRM za czasów Marcinkiewicza i głównym doradcą premiera ds. międzynarodowych. Wyleciał zresztą za popieramie rosyjsko-niemieckiego handlu gazem.

No, a kto pamięta Gembarowskiego? Albo Smoktunowicz jeszcze w Teleexpresie? Nie oglądam "Wydarzeń", ale Smoktunowiczowa świetnie pasowała do Teleexpresu.

Post autor: Thorne »

Alexander pisze:Jeśli chodzi o telewizję to preferuję TVN. Myśle ,że to najlepsza polska telewizja nowej generacji która lubi eksperymenty i nie boi sie kontrowersji.
Najlepsze radio. Słucham tylko i wyłącznie Radia Eska!!
Radio Eska najlepsze pod Słońcem! Teraz po 22,23 jest taki zwyczaj DJ'owski przy utworach techno,trance,house-wejście nowej piosenki na starą,już bez przerw,jak było wcześniej :D Jeszcze Radio Aplauz obfituje w świetną muzykę. Jeśli chodzi o spokojniejszą to polecam Radio Zet,RMF FM i Trójkę.

Thorne pisze:
Alexander pisze: Radio Eska najlepsze pod Słońcem! Teraz po 22,23 jest taki zwyczaj DJ'owski przy utworach techno,trance,house-wejście nowej piosenki na starą,już bez przerw,jak było wcześniej :D Jeszcze Radio Aplauz obfituje w świetną muzykę. Jeśli chodzi o spokojniejszą to polecam Radio Zet,RMF FM i Trójkę.
OMG nienawidzę Radia Eska. Chcąc, nie chcąc słucham czasami Radia bZ(d)ET, no ale głównie Trójki. U mnie było kiedyś fajne, lokalne radio Blue.fm teraz się zwie Roxy chyba i trochę zeszło na psy.
ODPOWIEDZ