Jubileusze "MnS"
Jego Babcia miała na nazwisko Jabłońska 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
A ja mam nagrane z TVP 1 jak aktor grający Clarke'a opowiada, że jego babcia pochodzi z polskiej rodziny Sokołowskich... Wspominał, że w dzieciństwie, gdy rodzicie ich karcili zwykli mówić :"dzieci, dzieci"Abec pisze:Jego Babcia miała na nazwisko Jabłońska
jahek prawie nikt nie przystał na Twoją propozycję
W sumie przystaliśmy, nikt się nie sprzeciwił. Niech teraz ktoś napisze list do np. Wyborczej, w którym będzie wychwalał serial.
- Marek Forrester
Do 5000 to nawet w USA jeszcze nie doszli.
TVP traktuje Modę po macoszemu już od bardzo dawna. Jest to pozycja w ich ramówce, ale w ogóle się o niej nie wspomina, tak jakby telewizja się wstydziła, że ją emituje.
Przez szacunek dla milionów widzów, którzy od lat śledzą losy bohaterów MNS powinni w jakiś sposób uczcić emisję 3000 odcinka. Mimo wszystko nie byłbym zbytnim optymistą.
Pamiętam, że przy okazji 2000 odcinka TVP zorganizowała konkurs audiotele o Modzie. Jakaś kobieta wygrała wycieczkę do LA z wizytą na planie zdjęciowym MNS i TVP obiecała nadać reportaż z tej wycieczki. Pilnie czekałem kiedy to nastąpi, ale do dziś ani widu ani słychu o takim reportażu.
TVP traktuje Modę po macoszemu już od bardzo dawna. Jest to pozycja w ich ramówce, ale w ogóle się o niej nie wspomina, tak jakby telewizja się wstydziła, że ją emituje.
Pamiętam, że przy okazji 2000 odcinka TVP zorganizowała konkurs audiotele o Modzie. Jakaś kobieta wygrała wycieczkę do LA z wizytą na planie zdjęciowym MNS i TVP obiecała nadać reportaż z tej wycieczki. Pilnie czekałem kiedy to nastąpi, ale do dziś ani widu ani słychu o takim reportażu.
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Najgorsze jak wygra takie coś ktoś kto ledwo wie coś o tym serialu, w ogóle jaki wstyd musi nam narobić jak go wpuszczą na plan gdzie po tylu latach wszystko jest inaczej
-może dlatego darowali sobie pokazanie tej kobiety o ile ją wysłali 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mniejsza o znajomość aktualnych wydarzeń, raczej chodzi o znajomość angielskiego i kulturę osobistą osoby która wygrała konkurs 
- Marek Forrester