Post autor: Gabra-Sheila »

A mi się podoba romans Bartka i Teresy ::krzyw:: Dopiero teraz Marek widzi co stracił 8) Bezczelniuch jeden myślał, że Tereska mu wybaczy drugą zdradę ::loll:: Kinga i Kuba tam się nic nie dzieje, jedynie na tej wsi jeszcze tętni życie :)

Post autor: Marek Forrester »

Denerwuje mnie ,że w każdym polskim serialu są ludzie ze wsi... Chciałbym aby był u nas taki serial jak w USA, bogaci, piękni i utalentowani. Kiedyś Kinga była moją ulubioną bohaterką a teraz zmarkotniała dziołszka.
Nobody does it better

Post autor: mailo »

Alexander pisze:Denerwuje mnie ,że w każdym polskim serialu są ludzie ze wsi... Chciałbym aby był u nas taki serial jak w USA, bogaci, piękni i utalentowani. Kiedyś Kinga była moją ulubioną bohaterką a teraz zmarkotniała dziołszka.
W MNS też pojawiaja się ludzie ze wsi (Amber, Tawny, Becky i jej rodzina) tylko że szybko stają się "ludźmi z miasta".

Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Moje video z dzisiejszego 325 odcinka.

Piękna gra spojrzeń, gestów, słów... Bartek wyznaje Teresie miłość. Teresa mówi, że właśnie to chciała usłyszeć... :wink:

ObrazekObrazek
http://rapidshare.de/files/28920680/Ter ... M.wmv.html

Nie muszę chyba dodawać, że Teresa jest moją ulubioną bohaterką? :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

A "Pierwsza miłość" jest chyba taką prawdziwą polską operą!! Akcja toczy się powoli, bohaterowie dużo rozmawiają to główne cechy opery mydlanej. Zaczynam znów oglądać PM heh.
Nobody does it better

Post autor: mailo »

B@r pisze:Moje video z dzisiejszego 325 odcinka.

Piękna gra spojrzeń, gestów, słów... Bartek wyznaje Teresie miłość. Teresa mówi, że właśnie to chciała usłyszeć... :wink:

ObrazekObrazek
http://rapidshare.de/files/28920680/Ter ... M.wmv.html

Nie muszę chyba dodawać, że Teresa jest moją ulubioną bohaterką? :serce:
Ciekawe jak to jest z taka starsza kobietą :P A Terenia niczego sobie:)

Ten serial już mnie powoli drazni :( Odkąd Marek II raz zdradził Teresę (a przynajmniej próbował), Terasa i Bartek przecież oni do siebie nie pasuja to jest chwilowe zauroczenie ::kwasny:: Ci rodzice Bartka i ta Monika chyba co rozbija związek Marysi i Pawła :ziewam:

Doszły mnie słuchy ,że Paweł tak bardzo zakocha się w tej Monice ,że dojdzie do ślubu między nim a właśnie Moniką! Jednak w ostatniej chwili ma wpaść Marysia i będzie próbowała przerwać ślub! Ale to tylko plotki.
Nobody does it better

Ostatnio jest ciekawie w Pierwszej miłości. Wszystko za sprawą Moniki :evil: jest bezczelna i podła, jak mogła zrobić coś takiego Pawełkowi! Marysia w sukni ślubnej wygląda pięknie, tylko Paweł spięty :roll: ::kwasny::
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Najlepsza jest Łazankowa :mrgreen: :mrgreen:

I ten obrót Monikii przy wejściu :twisted:

Post autor: Robi »

Dzisiaj wyjątkowo obejrzałem ten odcinek , nawet mi się podobał .
Tak Łazankowa jest najlepsza :D

Post autor: Tęczowy »

Ja też dzisiaj wyjątkowo obejrzałem odcinek "Pierwszej miłości". Winę za całe nieszczeście ponosi oczywiście Paweł - nie powinien pić, skoro ma z tym probem. Artur gada bez sensu ::kwasny:: Lepiej, że Marysia teraz zna prawdę niż miałaby ją poznać po ślubie.

To co zrobiła Monika jest chore, jaki jest sens w preparowaniu zdrady, zrobiła to tylko by Majka nie była z Pawłem, chciała tylko zniszczyć ich związek. Paweł przez to nigdy jej nie pokocha więc po co chciała to zrobić. By zniszczyć ten piękny związek. Majka i Paweł to świetna para, są ze sobą szczęśliwi już tyle czasu a Monika zniszczyła ich piękne uczucie, mam nadzieje ,że oboje znów je odbudują!
Nobody does it better

Post autor: Tkk_Bolly »

Ha! Ostatmnio obejżałem sobie PM w piątek
Łazankowa jest świetna ,naprawdę zabawna postać ::loll:: Jak leciała spóźniona do kościoła ,naprawdę komicznie wyglądała
A ta koleżanka Monika to ex-Wiktoria w Na Wspólnej ,mam nadzieję ,ze zostanie w PM na dłużej a nie jak większośc w tym serialu postaci jest tylko na kilka(naście odcinków)
Teraz w PM wszystko się wali Majka rozstała się z Pwałem, [shadow=black] Artur wkrótce roztanie się z Zosia ,a Emilka z Andrzejem :([/shadow]
W poniedziałek będzie ciekawy odcinek.Postaram się obejżeć .Bo PM ogladam zazwyczaj raz na 2 tygodnie i czytam streszczonka :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ