Post autor: Modnisia »

Już się nie mogę doczekać nowego sezonu :)

Post autor: BeLieF »

Ja Ranczo oglądam bardzo rzadko, ale ostatnio trafiłem na odcinek z Solejukową gadającą po włosku :lol: :D To było po prosru genialne, jeszcze jakie miny robiła ::loll::

Post autor: Piotrek2014 »

2 marca rozpoczeła się 8 seria i jak na razie jest bardzo ciekawie. Klaudia namawiała Myćkę i Wargacza żeby pobili Dudę, Pietrek z Hadziukiem i Solejukiem zrobili po pijaku audycję w radiu. A w przedpremierowym odcinku który będzie wyemitowany 16 marca Pietrek wymyśli program Wybacz mnie w którym niby Solejukowa i Wargaczowa miały pogodzić się a tymczasem jest pomiędzy paniami kłótnia na wizji i jeszcze jest próba chóru, na której panie niemiłosiernie fałszowały.
Manus
Manus

Post autor: Manus »

Ostatni 97 odcinek jak narazie najlepszy w tym sezonie.

Post autor: Mareczek »

Oglądam "Ranczo" od początku, ale niestety nie podzielam entuzjazmu najnowszymi odcinkami i kolejnymi sezonami. Teraz wszystko jest robione na siłę, to już nie jest ten sam serial, formuła się wyczerpała moim zdaniem. Nadal oglądam, ale teraz to już raczej obyczajówka z paroma śmiesznymi dialogami niż serial komediowy :roll: Podoba mi się Monika, Emilia Komarnicka bardzo dobrze wciela się w bezwzględną modliszkę :twisted:

Post autor: margo »

Ja również widziałam wszystkie odcinki "Rancza". Moim zdaniem te serie są coraz słabsze, w najnowszej jedynie ostatnie 2 odcinki były w miarę fajne. Moja ulubiona jest trzecia seria.
Postać Moniki nie pasuje do tego serialu, a najbardziej lubię Michałową i Czerepacha.

Mikołaj Krawczyk dołączył do obsady, będzie grał Jakuba :roll: http://www.swiatseriali.pl/seriale/ranc ... ertainment

Post autor: mailo »

Straszny jest ten serial :lol:

Post autor: Elmoo »

Serial był dobry, do póki nie pojawiła się Szwed, Kazadi i ta Monika. Nie wiem co taki Krawczyk będzie robił na wsi. Lepiej, żeby to już zakończyli...
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się, serial miał swój urok tylko przez pierwszych parę sezonów. Niepotrzebnie wprowadzani są nowi młodzi bohaterowie grani często przez celebrytów.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: BeLieF »

Zgadzam się, do tak piątego - szóstego sezonu serial naprawdę trzymał poziom i był przezabawny. Potem zaczął się staczać.

Post autor: Dante »

Jak dla mnie Ranczo cały czas jest bardzo dobrym serialem. Oczywiście przez 8 sezonów dużo się zmieniło, ale trudno, żeby przez 8 lat serial opierał się na tym samym, co na początku. Może 7 sezon nie był najwspanialszy, ale 8 był już dużo lepszy niż, np. 4. Mam nadzieję, że powstanie jeszcze kilka sezonów Rancza, bo to naprawdę fajny i w dodatku polski (nie na licencji) serial :D
Co do Krawczyka, to niezbyt mi się podoba, że będzie tam grał, bo nie przepadam za nim. Wkurzała mnie też Jagna grana przez Kazadi, (za którą też nie przepadam), ale jej już chyba nie będzie. Z kolei Monikę uważam za bardzo ciekawą postać :)

Jest już zwiastun nowego sezonu "Rancza" :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=7YUi77AdTs0
Może być zabawnie, choć z prawdziwym "Ranczem" ma to już niewiele wspólnego :roll:

Post autor: Piotrek2014 »

Mareczek pisze:Jest już zwiastun nowego sezonu "Rancza" :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=7YUi77AdTs0
Może być zabawnie, choć z prawdziwym "Ranczem" ma to już niewiele wspólnego :roll:
Nie będzie tak źle, bohaterowie Ci sami, tylko realia inne :-) . "Ranczo" przecież dostało wczoraj "Telekamerę".
ODPOWIEDZ