Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Wpadła mi w ucho bardzo fajna piosenka jednego z uczestników The Voice of Poland - Rafała Brzozowskiego (był w grupie Piaska).

Rafał Brzozowski - Tak Blisko http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY

Rafał wykonuje także piosenkę "Na dobre masz zawsze mnie" wykorzystaną w nowej czołówce serialu "Na dobre i na złe". :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Nikt nie ogląda edycji z Edzią? :lol:

Widzę, że te wszystkie talent showy nie wywołują już takich emocji jak kiedyś... :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

No właśnie. Damians, gdzie jesteś? :D

Ja czasem zerkam. Nawet sympatyczne to jury "The Voice of Poland", może poza M. Sadowską...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Marcin1 »

Pewnie większość z Was oglądała,ale nie mogę pogodzić się z ludzkim życiem, które niestety nie jest warte. Zastanowicie się, dlaczego właśnie w tym temacie, o tym pisze. Normalna kobieta, lubiąca styl chłopczycy wychodzi na scenę w znanym programie,zaczyna śpiewać. Nikt z nas nie pomyślałby,że "tak dobrze wyglądająca baba", będzie się bardzo mocno stresować. Napiszę Wam szczerze,że kiedy zaczęła śpiewać- leżałem na łóżku i ze spokojem oglądałem program. Kilka sekund później usiadłem, nie wiem, czy z wrażenia,czy po prostu czułem,że usłyszę za chwilę coś, co mnie zaszokuje... nie wiem,czy normalnym odruchem jest to,że zacząłem sobie nogą podrygiwać i kibicować jej,aby któryś z jurorów się odwrócił. Praktycznie na sam koniec wykonania piosenki odwraca się Justyna Steczkowska i zastanawia się, dlaczego się odwróciła... Spontan? czy tak jak ja wyczuła dziwną sytuację w okół tej osoby?. Marek Piekarczyk miał to samo co ja... wiedział,że jest rozpacz, smutek... za chwilę dowiadujesz się,że nic cię nie obchodzi, nikt,ani nic nie jest ci wstanie pomóc... po prostu spełniasz swoje marzenie... bo tylko tyle pozostało z tego życia. Możecie mnie hejtować za interpunkcje, za złą formę wypowiedzi,ale ja po prostu musiałem dodać ten post. Co chwilę oglądam występ, który miał miejsce w THE VOICE OF POLAND, za każdym razem płacze jak nienormalny... obejrzyjcie i zastanówcie się nad swoim życiem,czy warto jest cokolwiek planować.

http://voice.tvp.pl/wideo/przesluchania ... -14311517/
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Występ obejrzałem, bo przełączyłem po skończonym x - factorze. Z zamkniętymi oczami i myślę: " ale nieczysto". Potem słowa uczestniczki o planowaniu faktycznie poruszyły. Ale nie wierzę niestety, że zachowanie i pytanie jurorów nie było wyreżyserowane. W fakt, że Justyna się odwróciła i w pytanie wprost dlaczego ma trudny okres w życiu. Nie w tego rodzaju programie. Być może reżyser szepnął na ucho do słuchawki, żeby Steczkowska się odwróciła, reżyserka na bank. Nie mówię o słowach i odczuciach chorej dziewczyny.

Z tymi nieczystościami, to może nie tak do końca. Kobieta była mega zestresowana i po prostu nie dała rady wyciągnąć z siebie tego, co tak naprawdę potrafiła, a wierzę,że potrafi wokalnie dać jeszcze więcej niż to, co pokazała w programie. Dla mnie liczy się to,że spełniła swoje marzenie i stanęła przed publicznością. Ja pomimo tego,że śpiewam ( nie wiem czy dobrze czy źle, czy umiem czy nie potrafię) nie zdecydowałem się na żaden krok w tym kierunku i nie wiem,czy żałować... Brawa dla tej pani.

Post autor: Piotrek2014 »

A mi najbardziej podobały się z odcinków 3 i 4 występy Anety Kowalewskiej której niestety nikt nie przyjął do swojej drużyny i Sandry Miki która "zaopiekowała się" Marysia Sadowska.

Katarzyna Markiewicz, osoba która występowała ostatnio w The voice (link powyżej) niestety odeszła :( [*] spełniła swoje marzenie... :(

Ogląda ktoś ? Jest sporo utalentowanych osób. Ja utknąłem niestety na przesłuchaniach w ciemno na ostatnim odcinku, zaległe mam jeszcze 3 odcinki bitew i nokaut.

Ja ogladam, zapomnialem o tym temacie,choc niedawno tutaj pisalem. Jest wysoki poziom jury miało trudne zadanie. Teraz czekam na odcinki live. Będzie moc!

Post autor: Elmoo »

Moją faworytką jest Monika Pilarczyk. Absolutnie powala mnie swoim śpiewaniem, na przesłuchaniach w ciemno dała czadu, z resztą zawsze daje. Podobała mi się jeszcze Milena Kołodziejczyk, ale niestety odpadła w nokaucie.

Elmoo pisze:Moją faworytką jest Monika Pilarczyk. Absolutnie powala mnie swoim śpiewaniem, na przesłuchaniach w ciemno dała czadu, z resztą zawsze daje. Podobała mi się jeszcze Milena Kołodziejczyk, ale niestety odpadła w nokaucie.
Kasia Kołodziejczyk a nie Milena Kołodziejczyk. Mnie z kolei zachywciło sporo dziewczyn, Małgośka Priebe, Sandra Mika, Angelika Kot.

Nie pomyliłem się, były dwie zawodniczki o nazwisku Kołodziejczyk i mi chodziło o Milenę - https://www.youtube.com/watch?v=N-nB0q65djo

Elmoo pisze:Nie pomyliłem się, były dwie zawodniczki o nazwisku Kołodziejczyk i mi chodziło o Milenę - https://www.youtube.com/watch?v=N-nB0q65djo
Aha ok, nie przypominam sobie żadnej Mileny. Wracając do tematu to szkoda, że ostatnio odpadła w pierwszym livie Sandra Mika bo miała dziewczyna kawał talentu.

Piotrek2014 pisze:
Elmoo pisze:Nie pomyliłem się, były dwie zawodniczki o nazwisku Kołodziejczyk i mi chodziło o Milenę - https://www.youtube.com/watch?v=N-nB0q65djo
Aha ok, nie przypominam sobie żadnej Mileny. Wracając do tematu to szkoda, że ostatnio odpadła w pierwszym livie Sandra Mika bo miała dziewczyna kawał talentu.
Większe zaskoczenie to odpadnięcie Michała Szyca. W tym programie strasznie denerwują mnie obcokrajowcy. Program nazywa się "The Voice Of Poland", więc uczestnikami powinni być Polacy. Ten Juan Carlos Cano ma szansę wygrać. Podobnie może wygrać ukrainiec Artur Kryvych ze względu na współczucie Ukrainie po wojnie z Rosją.
ODPOWIEDZ