Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

A mógłbyś podać mi adres strony "Na wspólnej"?
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

nawspolnej.onet.pl mam nadzieje ze znajdziesz filmiki:P jak cos to ci puszcze linke bezpośrednio do odcinków
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

tkk sally=) pisze:nawspolnej.onet.pl mam nadzieje ze znajdziesz filmiki:P jak cos to ci puszcze linke bezpośrednio do odcinków
Poprosiłbym jednak o tego linka,ponieważ nie mogę odnaleźć tego cuda na stronce...
Tkk_Bolly

http://nawspolnej.onet.pl/0,0,66,filmy.html
http://nawspolnej.onet.pl/0,0,65,filmy.html
masz tutaj początkowe odcinki ,wybierasz sobie jakość i ci odtwarza
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

haha! ogladałem ostatnio Na wspólnej. Jakies blondyny przylazły do sklepu oddać jakaś ukradzioną bluzkę. Jaka przejmująca rola tej biednej matki, której nikczemna i rządna ekstazy z przestępstw nastolatnia córka niszczy jej życie!! jhahaha!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Danuta zachowuje się śmiesznie, Olka wcale nie chciała ukraść tej bluzki ale przecież ja bym się wstydził iść do sklepu i oddawać bluzkę mówiąc ,że ją ukradłe. Danusia jest śmieszna czasem...
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja myślę, że jest jednak bardzo uczciwa. Dobra matka, dobra żona, nie zasłużyła na takie traktowanie Olki.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Oczywiście ,że jest uczciwa. Dobra matka ,żona, wspaniała gospodyni domowa no i inteligentna ale powiedz czy z tą bluzką to troszkę nie jest przegięcie. Wciel się na moment w Danusię, twoja córka ci mówi ,że ukradła bluzkę, co robisz? Ja bym napewno nie oddał zbyt duży wstyd... ::kwasny::
Nobody does it better
Ryan Lavery

bb-alexander pisze:Oczywiście ,że jest uczciwa. Dobra matka ,żona, wspaniała gospodyni domowa no i inteligentna ale powiedz czy z tą bluzką to troszkę nie jest przegięcie. Wciel się na moment w Danusię, twoja córka ci mówi ,że ukradła bluzkę, co robisz? Ja bym napewno nie oddał zbyt duży wstyd... ::kwasny::
Oj, na pewno byłbym pełen wstydu, ale tą akcją Danusia pokazała Oli jak nalezy postępować... Może o to jej chodziło? Jak myślisz?
Tkk_Bolly

Olka jest beznadziejna :evil: przez nią przestałem oglądać ten serial bo wkółko lecą zimińscy a oni mnie denerwują :evil:

wieć zaczynam oglądać będziesz moją :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Martin: Tak może to było zamierzona aby Olka najadła sie wstydu i nigdy więcej nie popełniła tego błędu :)

tkk Sally: Wątek Zimińskich właśnie jest fajny:) Ale lepszy jest ten z Żanetką i Grzesiem.
Ja też obejrzę "Bedziesz moją" ale już po tytule nie podoba mi się pozatym nudna fabuła.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Mnie też podoba się wątek z Żanetą, chociaż nie przepadam za Marią, ale wątek Ziemińskich zaciekawił mnie od samego poczatku. Mąż Danusi długo pracuje i przez to zaniedbuje co nieco rodzinę i wydaje mi się, że z tego też coś wyjdzie niezbyt pozytywnego...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A już wkrótce (właściwie od wczoraj) pogłębi się depresja Romana który popadnie w alkoholizm. Roman zacznie bardzo nadużywać alkoholu co może niezbyt dobrze wpłynąć na jego małżeństwo z Ewą. Wkrótce także wesele G. i Ż. :) Mam nadzieje ,że wróci Suzy bo jej przemiana z nadzianej, zadufanej dziewczyny w dobrą, przyjacielką dziewczyna była świetna. Mam nadzieje ,że Maks pojedzie do USA i wróci z Suzy.... i Karoliną.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Suzy Sruzi!!! ta postać była fatalna i ten przeciągnięty wątek gwałtu. Nie ona niech sobie siedzi w USA a Karolinia, owszem mogła by wrócić, ale już jako inna aktorka.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Thorne

Wątek Ziemińskich jest interesujący. Uważam,iż stanowi pole do naprawdę wielu dramatycznych (z lekka patetycznie) wydarzeń...
ODPOWIEDZ