Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

GL Forever pisze:Trochę spóźnione te życzonka, ale to nic.
To nic bo i tak ich nie przeczyta ::jezyk:: Post pt. "bezsensowne nabijanie" ::kwasny:: :twisted:

Post autor: Tkk_Bolly »

Cady McClain wraca jako Rosanna Cabot Ryan Montgomery. Jak oglądałem te 2 lata to była jedną z moich ulubionych postaci. Pierwszy epizod po powrocie z nią zostanie wemitowany 20 maja czyli już po mojej maturze, więc może wrócę do ATWT, mam motywację.
I tym samym upadly nadzieję fanów AMC na powrót Dixie

Post autor: Liason-fanka »

Hmmm, ciekawe czy bedzie miala teraz jakis watek z Paulem... Swoja droga ja scenarzystom nie moge wybaczyc co zrobili z Paulem przez ostatni rok!! Strasznie zniszczyli te postac i zrobili z niego totalnego wariata...

Gl zostanie zastąpione teleturniejem Lets make a deal. CBS uważnie obserwuje rating ATWT i wkróce ostatecznie zadecyduje, czy zdejmie go również z ramówki zastępując go również teleturniejem, ale innym. Pioloteżowe odcinki trzech takowych już miały miejsce
Duze znaczenie bedą miały wyniki Lets make a deal, jeśli program okaże się klapą, to ATWT z pewnością zostanie na antenie kolejny rok

Oglądam teraz ATWT wkrótce opiszę aktualne wątki :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Lesli Kay (Felicia, B&B) wraca do roli Molly Conlon w ATWT. Nie oznacza to jednak, że odejdzie z B&B, będzie grała w obu soapkach.
Wcześniej Lesli występowała w ATWT w latach 1997-2004.

Więcej: http://www.soaps.com/astheworldturns/news/5170/

I wcale się jej nie dziwię. Nie ma co robić w B&B to szuka dodatkowej pracy. :wink:
Żeby to samo się tylko nie stało z Winsorem Harmonem ::kwasny:: .
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

To można grać w dwóch soapkach na raz? :shock:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

B@r pisze:To można grać w dwóch soapkach na raz?
Też mnie to zdziwiło właśnie. A może Lesli tylko gościnnie będzie w ATWT?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

B@r pisze:To można grać w dwóch soapkach na raz? :shock:
Najwyrazniej mozna :D Byc moze jak ma sie tylko status recurring czy cos to mozna sobie pozwolic na podjecie drugiej pracy. W sumie przy czestotliwosci, z jaka Felicia sie pojawia w BB, to aktorka pewnie w ogole nie czuje, ze ma jakakolwiek prace :D

Post autor: Atwt »

No wiec to juz koniec... CBS zdejmuje As The World Turns po 54 latach emisji
:(

jestem wsciekły... kocham ATWT i nie moege wyobrazic sobie dnia bez oglądania tej soapki... to chyba dla mnie koniec z serialami tego typu. Mam teraz nadzieje ze koniec bedzie wspaniały i pokaze tym debilom z CBS ze zdjecie z anteny GL i ATWT to najwiekszy blad ich zycia... ciekawe jaka gra wejdzie w miejsce ATWT :evil:
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)

Żadne zaskoczenie,można było się na to przygotowac wiele miesięcy, soapki w Usa znikną wszystkie bez wyjątku, ludzie nie chcą oglądac formuły zbudowanej na samych uczuciach bohaterów, widac,że chcą oglądac głownie życie codzienne, przyziemne sprawy, oczywiście przeplatane romansami, ale bardziej wszystko zbliżone do prawdziwego życia. I tak soapki brytyjskie czy polskie przetrwają wieki :wink:

All my children unikając zdjęcia z anteny, cały plan serialu został chyba przeniesiony z LA do NY jeśli się nie mylę, stary plan zdjęciony AMC zajęło One life to live.A to wszystko też aby ciąc koszty. Oglądalnosc nieustannie spada i w kolejnym roku pożegnamy OLTL (2011) i AMC (2012) i wiadomo już oficjalnie ATWT (2010)

Ja polecam wszystkim oprócz dobrych seriali polskich , brytyjski Emmeralde emitowany od 1972 roku. Akcja jest wolniejsza niż w innych operach z uk. Aktorzy mówią o wiele wyraźniej, jakby z innym akcentem, widac, że w innym rejonie kręcony. Wątki ciekawe oglądam od niedawna, bo od 1 grudnia. Odcinki są dostępne np tu http://rapid-uk-soap-share.blogspot.com ... chive.html i to używam lub brytyjskie torrenty thebox.bz Jak się bardziej wręce w fabułe to mogę trochę przedstawic ten serial dokladniej.

Post autor: Thorne »

Ale GH się trzyma nadal !! :D
If you can't beat them, join them...

Kurcze szkoda, ze tak sie dzieje, ale rzeczywiscie soapki sa coraz mniej popularne, wiec w sumie nic dziwnego, ze tak padaja... Przykro mi z powodu ATWT, ale jednoczesnie ciesze sie, ze moije ulubione soapki czyli GH i OLTL nadal przez jakis czas pozostana na antenie :)

A co do soapek z innych krajow to ja zdecydowanie wole australijskie od brytyjskich i kiedys nawet ogladalam Home & Away i Neighbors, ale teraz nie mam za bardzo czasu. Moze jak wszystkie amerykanskie sie wykoncza to wroce do australijskich :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

A podano datę wyemitowania ostatniego odcinka?

Wrzesień 2010

Post autor: Atwt »

Helen Wagner (Nancy Hughes) zmarła 1 Maja :cry: To ona wypowiedziała pierwsze słowa w ATWT... fani mieli nadzieje ze wymówi i ostatnie we wrzesniu...
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
ODPOWIEDZ