Post autor: Gabra-Sheila »

Aaaa! Nie oglądałam wczorajszego odcinka ::bojesie:: Mam wielką prośbę, może mi ktoś streścić :?: Będę bardzo wdzięczna :: bow :: Z tego co czytałam w opisach ten odc. był megaciekawy :(

Post autor: katarzynka »

Gabra, mówisz - masz, oto opis :D

Mere chce pogadać z Derekiem o tym, że on zobaczył ją u Weterynarza, ale on sprawia wrażenie złego i wciąż odkłada tą rozmowę. Odkłada ją i odkłada, a kiedy do niej dochodzi z sensu słów Dereka wynika, że ma Mere za dziwkę. Ona jest bardzo niemile zaskoczona i mówi mu, że kiedy go spotkała myślała, że będą ze sobą do końca swoich dni, ale on ją rzucił dla Adison, a poza tym ona nie musi się mu tłumaczyć. Derek powiedział że między nimi to koniec, Mere powiedziała to samo i ze łzami w oczach została na korytarzu. Wieczorem będąc u Weta on jej opowiedział o sobie, o śmierci matki na raka, o ojcu który od tego czasu pije i o śmierci żony, dając Mere do zrozumienia że każdy ma coś za sobą, ale oni zaczynają od początku. Całują się.

Do szpitala trafia rodzina z Południa, głośna, krzykliwa, taka klasyczna "Alabama". Wypadek trzech aut spowodował stażysta chirurg z innego szpitala bo zasnął za kierownicą, bo od 30 godz był 'na nogach'. W pierwszym samochodzie jechała młoda dziewczyna w ciąży i jej mąż, w drugim jej rodzice. Na rezonansie okazuje się, ze ciężarna jest w krytycznym stanie, wszystkie narządy są nie tam gdzie trzeba i wszyscy chirurdzy idą ją operować. Alex dostaje od Adison polecenie że ma się interesować tylko nienarodzonym dzieckiem, początkowo jest strasznie zły, ale gdy młoda matka umiera na stole, a Adison operuje kogoś innego, Alex robi cesarskie cięcie i ratuje noworodka.

Christina jest radosna, bo miała udany sex z Burkiem i ciekawą operację, ale Burke nie podziela jej radości, bo dziewczyna zasnęła zanim on 'skończył'.

Danny szedł po schodach i zasłabł, stracił wiarę że będzie dobrze i pokrzyczał na Burke'a i Izzy, ona próbowała go podnieść na duchu ale to nic nie dawało. Danny wytłumaczył jej, że czuje się strasznie, bo jest silnym mężczyzną uwięzionym w ciele słabeusza przykutego do łóżka. Na koniec odcinka Izzy kładzie się obok niego na szpitalnym łóżku a on pyta czy może ją poobłapiać i oboje się cieszą.

Dziewczyna Georga rano weszła w samych majtkach do łazienki, w której były Mere i Izzy, załatwiła się i wyszła. Potem dziewczyny się z niej śmiały że nawet rąk nie umyła i dogryzały Georgowi, który nie stanął w jej obronie. Ostatecznie zaczął odzywać się do Mere i dalej jest z tą swoją Panią Nastawiaczką Kości.

Jak coś, to pytaj :)

A tak w ogóle to jeszcze tylko 3 odcinki 2 sezonu, mam nadzieję że zaraz zacznie się i trzeci :!:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Warto dodac że ona na koniec powiedziała że umyła te ręce tylko że w kuchni i że on musi jej bronić.
Ja za to przegapiłem odcinek tydzień temu -było wtedy coś istotnego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex,mój koment co do odcinka sprzed tygodnia jest z dnia 23.08, chyba że chcesz wiedzieć więcej ::chytry::

Katarzynka dzięki za naprowadzenie, ale i tak kilka rzeczy ciężko się połapać :P
Gabra-Sheila pisze:Tak, wiem, ale raz napiszę Adison, a raz Allyson :mrgreen: ::jezyk:: Ostatni odcinek całkiem całkiem :) Meredith się dowiedziała, że nie układa się Adys i Derekowi w łóźku :P Ale końcówka odcinka była zupełnie inna... Derek był cały nagi lol xD Dobrze, że George i Izzy wreszcie porozmawiali i tym pomogli pacjentce ::krzyw:: I George wrócił do domu Meredith, Izzy się ucieszyła, a ciekawe co na to Mere? 8)
Derek nagi? Nie rozumiem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Derek sobie wymyślił że Mere spała z Wetem, więc jak tylko wrócił do domu to się szybko zaczął rozbierać przed czytającą na kanapie Adison, powiedział że chce się kochać z nią, więc ona szybko ciuszki zrzuciła i weszli pod ciasny prysznic :twisted:

katarzynka pisze:Derek sobie wymyślił że Mere spała z Wetem, więc jak tylko wrócił do domu to się szybko zaczął rozbierać przed czytającą na kanapie Adison, powiedział że chce się kochać z nią, więc ona szybko ciuszki zrzuciła i weszli pod ciasny prysznic :twisted:
Głupek ::plask wczolo: Nie lubie go i nie wiem dlaczego aktora uważa się za seksownego czy coś w tym stylu ::kwasny:: Alex z facetów jest tam najlepszy a z dziewczyn to spodobała mi się ta dziewczyna Georga (nie pamiętam imienia)

Post autor: Tomala »

Ja ostatnio zapomniałem że jest wtorek i przegapiłem. Oczywiście przypomniało mi się w środę z samego rana. Jak zwykle :x

Post autor: wiwi »

Adex, dziewczyna George'a to dr Callie Torres :) Też ją bardzo lubię i jak oglądałam te odcinki to byłam po jej stronie a głupie Meredith i Izzy zachowywały się idiotycznie :roll:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Bardzo dziękuję Katarzynka :D :: bow :: Wszystko zrozumiałam ::krzyw:: Derek strasznie głupi się zrobił ::kwasny::

Promo 4 sezonu: http://pl.youtube.com/watch?v=64nmZr_Yw_U (ja nie znam nawet jeszcze 2 do końca ::kwasny:: ) To promo wydaje się blade w porównaniu z promo 4 sezonów Desperate i Prison

Adex, faktycznie to promo jakieś takie mało emocjonujące, nie chce się po nim krzyknąć "o rety, już się nie mogę doczekać :!: "

Post autor: Liason-fanka »

Nie no to promo mnie absolutnie nie porwalo... Jest takie jakies zwyczajne, jakby to bylo po prostu promo do kolejnego odcinka. Zdecydowanie bardziej podobaly mi sie wspomniane wczesniej proma do DH i PB i po nich to rzeczywiscie mialam ochote przewinac czas do konca wrzesnia :D

Znów zapatrzyłam się w tenis i nie obejrzałam wczoraj Chirurgów - czy ktoś będzie tak dobry i mnie poratuje opisem? :)

Katarzynko, nie poratuję Cię, bo sama nie widziałam :( Ach, ta szkoła :cry: Ale odcinek wtorkowy (natępny) muszę oglądnąć: [shadow=black]Burke ma zostać psotrzelony, choć w serialu jest mi obojętny, to poza Chirurgami go nienawidzę i popatrzę sobie jak cierpi :twisted: Będzie ciekawy odcinek, może mi się nawet Burke'a zrobi szkoda :P [/shadow]
ODPOWIEDZ