Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jest jutro powtórka? Przegapiłem więc nie wiem w końcu jak wyglądała ta scena
Co do odtwórcy Daniela to jest z nim wywiad w Tele Tygodniu i nie zamierza wracać do "Klanu", określił to zmęczeniem materiału czyli jak pierwszy odtwórca roli Michała poszedł po rozum do głowy że to beznadziejnie siedzieć tyle lat w takim polskim serialu, widać że słusznie darzyłem go sympatią, no jedynie szkoda że nie szykuje mu się żadna inna dobra rola.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Powtórki są zazwyczaj tydzień po emisji odcinka.

[ Dodano: 2009-02-04, 20:31 ]
Obrazek

Ona miała na sobie na Telekamerach tę samą sukienkę, którą ciągle nosi w Klanie! Nawet dzisiaj w odcinku ją miała!

Porażka totalna...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Widać w takim razie, że to jej prywatna, albo z planu zakosiła. ::rad::

Pamiętam jak przed laty Ela kupiła u Moniki w butiku taki turkusowy kostium i też go zakładała na każdą okazję przez długi okres czasu. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Też pamiętam ten turkusowy kostium, została świadkiem na czyimś ślubie wtedy.
I wydaje mi się, że aktorka też go później miała, właśnie na Telekamerach :zeby: ::loll::

W ogóle, mnie się wydaje, że idąc na plan aktorzy powinni tam dostawać jakieś stroje, ubrania, płaszcze itd., a nie że chodzą w swoich rzeczach.

Często Monika w Klanie ma jakąś bluzkę albo kostium, a potem jest w tym Trojanowska w jakimś programie. To obciachowe futro rodem z Dynastii, Trojanowska ma założone na jakimś zdjęciu z prezydentową ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szkoda, że Trojanowska nie założyła tego futra z Klanu do teledysku Video. ::rad::
Dziwne z tymi ubraniami... Z innych serialach jest normalnie garderoba i aktorzy dostają ubrania dla swoich postaci... :roll:

Damians, a co tam u Donatki, Jacka, Beatki i Rafalskiego? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

B@r pisze: Damians, a co tam u Donatki, Jacka, Beatki i Rafalskiego? ::chytry::
Rafalskiego zalali sąsiedzi, więc wprowadził się do Beatki i już oficjalnie są razem. I przygotowuje się on do występu w JOŚ :P

Donatkę podrywał prezes banku, sekretarka Jacka, chyba pani Hania, uprzykrza jej życie, a prezes powiedział, ze jako małżeństwo nie będzie na mogła pracować z mężem, czyli Jackiem. Jacek się oburzył i grozi nawet Trybunałem w Strasburgu :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rozmawiałem z mamą i potwierdziła ,że czytała dawniej w wywiadzie z Trojanowską ,że ubrania w serialu są ich własne tak jak i z planu.
Ma ktoś może video z wypadku Krystyny?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: I przygotowuje się on do występu w JOŚ :P
A wydawało mi się, że już tam był :roll:
Damians pisze: prezes powiedział, ze jako małżeństwo nie będzie na mogła pracować z mężem, czyli Jackiem. Jacek się oburzył i grozi nawet Trybunałem w Strasburgu :mrgreen:
Ona wciąż jest jego sekretarką? Bo jeśli tak, to Jacunio powinien wiedzieć, że jedno z małżonków nie może być przecież przełożonym drugiego
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Tiril pisze:Ona wciąż jest jego sekretarką? Bo jeśli tak, to Jacunio powinien wiedzieć, że jedno z małżonków nie może być przecież przełożonym drugiego
Nie on jest prezesem, a ona wiceprezesem. Ale relacje te co napisałaś.
Jacek coś mówił, że pracują już na tych stanowiskach, więc małżeństwo nie powinno niczego zmienić, dlatego strasz Strasburgiem :P
Primok

Post autor: Primok »

Teraz trochę się w Klanie uspokoiło, ale to koniec akcji :zeby: .

Najnowsze spoilery :shock: :

Wątek Edyty dopiero się rozwinie - w szpitalu psychiatrycznym pozna ona Halszkę (tą, z którą tyle problemów miała Monika) :shock: , z którą zacznie knuć przeciwko Lubiczom. Halszka podobnie jak Edyta wyzna, że zna Lubiczów i chce sie na nich zemścić. Po paru dniach Halszka wyjdzie ze szpitala z najnowszymi informacjami i danymi o Lubiczach poinstruowana przez Edytę co ma robić. :zeby:
Na Sadybę wparują osiłki w poszukiwaniu Poli - zaatakują Kamilę na pomoc, której z siekierą ruszy Jerzy :shock: . Poli już na Sadybie nie będzie, bo wyjedzie wcześniej gdzieś z Januszem
.
Awatar użytkownika
Damians

Mega ciekawe spoilery :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:

Halszka zawsze była moja ulubioną bohaterką. I zawsze były z nią jakieś akcje. Najpierw pracowała u Moniki u ukradła jej kiecki z butiku, potem Monika ja spotkała na mieście i chciała zaciągnąć na policję, ale ta uciekła, potem kilka lat przerwy i chyba dwa lata temu (?) był wątek, kiedy Monika jej wybaczyła i zatrudniła u siebie w restauracji. Ale tej znowu się nie podołało, chyba siedziała tam na zmywaku, żeby odpłacić dług, a znalazła się tam przez tę dziewczynę Mariusza, która chciała się utopić, ale on ją uratował, one razem mieszkały. Halszka zawsze kłamała, kręciła, oszukiwała, kłóciła się, chyba też rzuciła się ostatnio na Monikę :zeby: I jej ostatnia scena, to chyba była właśnie ta kłótnia i ucieczka przed Moniką, może ktoś kojarzy dokładnie??? Fajnie, że znowu wraca i to w jakich okolicznościach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nasze dwie serialowe Sheile spotkają się ( w MNS Sheila i Morgan nigdy się nie spotkały ::jezyk:: ) i będą knuły, świetnie :mrgreen: Niech kogoś porwą i torturują!!!!!! Najlepiej małego Pawełka, albo Olkę, tej nikt by nie żałował ::jezyk::

No i wątek Poli też przyniesie nam akcje, świetnie :zeby: Mogliby skrzywdzić Kamilę, ale to byłoby zbyt brutalne jak na Klan, więc pewnie tylko ją popchną. Jurek z siekierą :shock: ::cojest:: ::loll:: :zeby:

Podsumowując, wielkie "Bożesz Ty Mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

A z nudniejszych spoilerów, to w ŚS jest napisane, że Olka i profesor będą parą ::jezyk::

No, w tym tygodniu mieliśmy świetne odcinki.
Dzisiaj Deptuła oświadczył się pani Kaczorek, która zemdlała ::loll::
Wróciła Agnieszka z Zosią ::rad::
Ela chciała usiąść na schodach i walnęła łbem o poręcz ::cojest::
I ostatnia akcja z Feli i Moni wymiatała :zeby: Feli udawała, że nie żyje, a Moni wpadła w panikę, chciała mu udzielić pierwszej pomocy, ale jakoś jej to nie wychodziło ::loll:: Ten telefon na pogotowie też był przekomiczny. A Feli od tyłu jaz zaszedł ::cojest:: Dobrze, że go pogoniła!!
Ostatnio zmieniony 2009-02-15, 00:13 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dzieje się w tym Klanie :!: Czyżby scenarzystą brakowało wątków typu "parzenie czaju" i "radosne gotowanie z rodzinką" ::chytry:: To mi się podoba! Wątki kryminalne coraz częsciej pojawiają się w Klanie ale nie zabraknie trójkąta który już wkrótce nabierze rumieńców.

Spoiler

OLA/AGA/PROFESOREK - Ola zakocha się w panu profesorze (kurde nie pamietam imienia) a jemu w oko wpadnie... Agnieszka :!: Siostry będą rywalizowały o jednego faceta? W starym klanie pewnie Aga by ustąpiła. Ale teraz może być różnie :zeby:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

I fajnie, że Aga dostanie wątek :D To zatrzyma ją w serialu na dłużej
No i kolejne przyjecie u Lubiczów i znowu coś się będzie działo. Reakcja Surmaczowej na pierścionek Kaczorkowej z pewnością będzie bezcenna :mrgreen:

I nie mogę doczekać się Halszki, ale to dopiero 4 marca...
Primok

Post autor: Primok »

Mi się wydaje, że Aga prędzej teraz by ustąpiła niż w przeszłości. Poza tym nie wiadomo, czy czasem znowu nie wyjedzie do Brukseli. Mi się ten wątek nie podoba - już ciekawiej będzie z Anulką, która odziedziczy wielki spadek i nie będzie tak łatwo ją odzyskać :wink: .
Już wiadomo, że Halszka pierwsze kroki skieruje do doktora Lubicza na wizytę do Elmedu.
Dodatkowo kto wie, czy do wakacji nie będziemy mieli ślubu Jerzego z Elą, bo ten znowu sie oświadczy i Ela sie zgodzi :wink: .
Awatar użytkownika
Damians

Aktorka urodziła już dwójkę dzieci, więc musi jakoś zarobić na ich utrzymanie :P Wydaje mi się, że Aga wróciła już na stałe i do wakacje będziemy mieli z nią watek.
I żadna nie powinna ustępować, niech walczą o profesora!! :mrgreen:
ODPOWIEDZ