Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A najlepsze był tekst Kasii "Cała grupa pojechała w prawo, a Maciek w lewo" :lol: I jeszcze nikt nie zauważył tego :roll:

Ta konwersacja Edyty Koziełły i Lubicza troszkę mnie zawiodła. Tak prosto sie wydała prawda o Edycie. Mogli to jakoś ciekawiej rozwinac. [shadow=black]Chociaż wiem Krystyna zostanie potrącona przez Edytę(a tom przecież spoiler, tylko nikt tego nie uwzględnia niewiem czemu) Mam nadzieję, że Edyta jeszcze się rozwinie[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2009-01-27, 22:51 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tkk_Bolly pisze:Ta konwersacja Edyty Koziełły i Lubicza troszkę mnie zawiodła.
Mnie też. Lipnie to pokazali, jak to w "Klanie".

W najnowszym TT wyczytałem, że Kuba Tolak na stałe już pożegnał się z rolą Daniela w "Klanie". Szkoda, bo to fajny aktor i fajna postać. :-( Myślę, że powinien być recast postaci. To ważny bohater, członek rodu Lubiczów, syn Moniki. Nie może ot tak sobie zniknąć na zawsze. :-?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przecież cały czas jest w serialu, tylko, że mieszka w Anglii. Czasami Monika o nim wspomina. Jest z nim tak, jak np. teraz z Bridget w MNS, niby jest, a jej nie pokazują.
Kryzys zajrzy do jego kieszeni, to będzie chciał wrócić do serialu ::jezyk:: ::jezyk:: ( wróciły normalne emotki :zeby: )
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tak, jest, ale go nie ma. :lol: Ostatni raz, o ile się nie mylę, widzieliśmy go w tym wątku, gdy otwierał z tą Jowitą, co współpracowała kiedyś też z Waldkiem i Michałem w ich dawnej szkółce piłkarskiej, to biuro turystyczne. Potem wyjechał do Anglii, bo ta cała Weronika zaczęła rodzić, i od tego czasu już chyba go nie pokazują. ::kwasny:: Postać rzeczywiście nadal istnieje, żyje i ma się dobrze, tylko, że już nie występuje. Może jakoś nie jasno się wyraziłem w poprzednim moim poście w tym temacie. :roll: No chodziło mi też o to, że on nie może tam już resztę życia spędzić w tej Anglii, musi w końcu wrócić do Polski, odwiedzić matkę :wink: . A jak trzeba postać recastować, to niech realizatorzy zrecastują, tak jak Michała kiedyś. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:musi w końcu wrócić do Polski, odwiedzić matkę :wink:
Na Dzień Matki dzwonił i Monika z nim rozmawiała :P :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:Na Dzień Matki dzwonił i Monika z nim rozmawiała :P :P
Wiem, że dzwonił. W jakimś tam streszczeniu czytałem. Ale pokazali go przy tym? Bo mi się wydaje, że chyba nie. :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

[shadow=black][shadow=black]Już dziś wielka scena w "Klanie"[/shadow] ::chytry::
[shadow=black]Nie mogę się już doczekać, czy skręcili coś porządnego, czy coś pokroju wczorajszej rozmowy Edyty i Pawła ::kwasny:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Jaka scena ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Ale z tym dociśnięciem na pedał gazu było dobre. Niestety, tylko to.

Przecież Edyta jak wyszła z auta, mogła rzucić się na Krystynę, dusić ją, kopać, szarpać... A tylko zrobiła głupią minę ::plask wczolo:
Tkk_Bolly

Damians pisze:Przecież Edyta jak wyszła z auta, mogła rzucić się na Krystynę, dusić ją, kopać, szarpać... A tylko zrobiła głupią minę ::plask wczolo:
Dokładnie!Albo chociaż nie wysiadac z auta i spróbowac kolejnego dnia. A teraz na obserwacji psychiatrycznej :roll:
Może chociaż Błażeja zabiła :roll: Ale skoro to Klan to szczerze wątpie. :roll:

Może teraz Krysia odda się Błażejowi za to, że ten uratował jej życie ::rad::
Ostatnio zmieniony 2009-01-28, 18:09 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To chyba najgorsza scena akcji (jakiej akcji ::plask wczolo:) jaką kiedykolwiek widziałem ::kwasny::
Zawiodłem się na maxa, chociaż w sumie spodziewałem się tego :ziewam:
Na końcu te oczy Krystyny ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Jeżeli na tym skończy się rola Kariny Kunkiewicz to będzie to porażka Klanu ::chytry::
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Może chociaż Błażeja zabiła :roll: Ale skoro to Klan to szczerze wątpie. :roll:

Może teraz Krysia odda się Błażejowi za to, że ten uratował jej życie
Bolly, Błażejek to syn Surmaczowej :lol:
Ona rozjechała Szymona :lol:
[shadow=black]
Spoiler:
Oczywiście, że nic mu nie będzie.[/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

Nie była taka zła ta scena samego wypadku - lepsza niż chociażby ostatnio ta w Londyńczykach. A sama otoczka wypadku bardzo fajna ::chytry:: . Najlepszy był Szymon jak się rozciągnął jak długi ::loll:: .
Tkk_Bolly pisze:Może chociaż Błażeja zabiła :roll: Ale skoro to Klan to szczerze wątpie. :roll:

Może teraz Krysia odda się Błażejowi za to, że ten uratował jej życie ::rad::
Chyba Szymonowi - z Błażejem to bym nie chciał, żeby się oddawała :P .
Tkk_Bolly

Wiem , wiem ciąglę nadaję Szymonowi imię Błażej To nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. :lol: Poprostu aktorowi pasuje takie imie i to pewnie dlatego
Awatar użytkownika
DeaconFan

Primok pisze:Nie była taka zła ta scena samego wypadku - lepsza niż chociażby ostatnio ta w Londyńczykach. A sama otoczka wypadku bardzo fajna ::chytry:: . Najlepszy był Szymon jak się rozciągnął jak długi ::loll:: .
Eee, zgadzam się z Primokiem. Nie było tak źle. :) Ale i tak daleko tej scenie do niektórych scen akcji z MnS. Tylko obawiam się, że to ostatni, jak na razie, występ Kariny Kunkiewicz w "Klanie" (to nie żaden spoiler, jakby coś). ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:Tylko obawiam się, że to ostatni, jak na razie, występ Kariny Kunkiewicz w "Klanie" (to nie żaden spoiler, jakby coś). ::kwasny::

[shadow=black]Spoiler:

Wątek Edyty się jeszcze nie skończył. W przyszłym tygodniu pojawi się jej mąż i oznajmi Pawłowi, że wcale się nie rozwiódł z Edytą...[/shadow]
ODPOWIEDZ