Ta konwersacja Edyty Koziełły i Lubicza troszkę mnie zawiodła. Tak prosto sie wydała prawda o Edycie. Mogli to jakoś ciekawiej rozwinac. [shadow=black]Chociaż wiem Krystyna zostanie potrącona przez Edytę(a tom przecież spoiler, tylko nikt tego nie uwzględnia niewiem czemu) Mam nadzieję, że Edyta jeszcze się rozwinie[/shadow]
Klan
A najlepsze był tekst Kasii "Cała grupa pojechała w prawo, a Maciek w lewo"
I jeszcze nikt nie zauważył tego
Ta konwersacja Edyty Koziełły i Lubicza troszkę mnie zawiodła. Tak prosto sie wydała prawda o Edycie. Mogli to jakoś ciekawiej rozwinac. [shadow=black]Chociaż wiem Krystyna zostanie potrącona przez Edytę(a tom przecież spoiler, tylko nikt tego nie uwzględnia niewiem czemu) Mam nadzieję, że Edyta jeszcze się rozwinie[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2009-01-27, 22:51 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Mnie też. Lipnie to pokazali, jak to w "Klanie".Tkk_Bolly pisze:Ta konwersacja Edyty Koziełły i Lubicza troszkę mnie zawiodła.
W najnowszym TT wyczytałem, że Kuba Tolak na stałe już pożegnał się z rolą Daniela w "Klanie". Szkoda, bo to fajny aktor i fajna postać.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tak, jest, ale go nie ma.
Ostatni raz, o ile się nie mylę, widzieliśmy go w tym wątku, gdy otwierał z tą Jowitą, co współpracowała kiedyś też z Waldkiem i Michałem w ich dawnej szkółce piłkarskiej, to biuro turystyczne. Potem wyjechał do Anglii, bo ta cała Weronika zaczęła rodzić, i od tego czasu już chyba go nie pokazują.
Postać rzeczywiście nadal istnieje, żyje i ma się dobrze, tylko, że już nie występuje. Może jakoś nie jasno się wyraziłem w poprzednim moim poście w tym temacie.
No chodziło mi też o to, że on nie może tam już resztę życia spędzić w tej Anglii, musi w końcu wrócić do Polski, odwiedzić matkę
. A jak trzeba postać recastować, to niech realizatorzy zrecastują, tak jak Michała kiedyś. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Dokładnie!Albo chociaż nie wysiadac z auta i spróbowac kolejnego dnia. A teraz na obserwacji psychiatrycznejDamians pisze:Przecież Edyta jak wyszła z auta, mogła rzucić się na Krystynę, dusić ją, kopać, szarpać... A tylko zrobiła głupią minę
Może chociaż Błażeja zabiła
Może teraz Krysia odda się Błażejowi za to, że ten uratował jej życie
Ostatnio zmieniony 2009-01-28, 18:09 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Nie była taka zła ta scena samego wypadku - lepsza niż chociażby ostatnio ta w Londyńczykach. A sama otoczka wypadku bardzo fajna
. Najlepszy był Szymon jak się rozciągnął jak długi
.
.
Chyba Szymonowi - z Błażejem to bym nie chciał, żeby się oddawałaTkk_Bolly pisze:Może chociaż Błażeja zabiłaAle skoro to Klan to szczerze wątpie.
Może teraz Krysia odda się Błażejowi za to, że ten uratował jej życie
Eee, zgadzam się z Primokiem. Nie było tak źle.Primok pisze:Nie była taka zła ta scena samego wypadku - lepsza niż chociażby ostatnio ta w Londyńczykach. A sama otoczka wypadku bardzo fajna. Najlepszy był Szymon jak się rozciągnął jak długi
.
DeaconFan pisze:Tylko obawiam się, że to ostatni, jak na razie, występ Kariny Kunkiewicz w "Klanie" (to nie żaden spoiler, jakby coś).
[shadow=black]Spoiler:
Wątek Edyty się jeszcze nie skończył. W przyszłym tygodniu pojawi się jej mąż i oznajmi Pawłowi, że wcale się nie rozwiódł z Edytą...[/shadow]